Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıldırcam..

Succubus

Öne çıkan mesajlar

Bu konu size belki aptalca gelicek ama dream tv de konseri izledikten soora çook kötü oldum.. Yaz boyunca bu konseri bekledim sabırsızlıkla son dakikada olsa biletini buldum kalcak yer buldum herşey hazırdı.. Korn bnm taptıım gruplardan bi tanesi özellikle jonathan davis hayranlığı var feci şekilde.. Öyle bi gaz olmuştum ki anlatamam gidicem niye bağırıp duruodum etrafta.. Ama gel gör ki olmadı.. Sebepleride çok komik.. Ailem son dakika golü attı herşeye tamam dien ailem kalktılar vazgeçtik biz gidemezsin dediler.. Soora bi arkım ankarada kalmamı istedi ama onun haklı sebepleri vardı.. Sonuç olarak bugün dream tv de konserin yayınlanmasını bekledim konser başladığında kalbim deli gbi atıodu ve resmen ağlamaklı oldum bi fırsat bukdr abuk bi şekilde kaçamasdı elimden.. Sonra annemle tartıştım ve olup biten herşeye küfretmeye başladım.. Şimdi de arkadaşlarım arayıp yada nete girip konseri anlatıolar daha bi kıl oldum..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

bi daha ki sefere artık başka konserlere..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 04 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
milletin ne sorunları var.gidip tanımadıgın birine korn konserine gidemedim çok mutsuzum dersen bi tarafıyla güler.saglık olsun deyip gecmen gerekirken birde ailenle tartısmıssın hos degil.

çok mutsuzum dien kim abi sanki oturup intihar edicem fln yazdım bi sakin olun! İnsanın elinden bi fırsat kaçtıında nası sinir oluosa bende doğal olarak sinir oldum.. Hey allam ya neyse tamam buraya illa bişi yazmam için çoook büyük sorunlarımın mı olması gerekio ne annamadım?? Burda kaç tane konu var sorun diemicen ama cvp veriosun yada okuosun bende sadece paylaşmak istedim..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
I could always find
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 04 Eylül 2005 07:53 tarihinde demiş ki:
mesela bi Opeth gelseydi kaçar giderdim ben.
demek ki fazla sevmiyosun Korn'u. :9

=)) düşünmediim bişi diil valla.. Hatta arklar atla gel dediler ama 5 kuruş para olmadan napıcaktım orda onu düşünüp durdum..

neyse adamlar ölmesse veya grup daılmassa bi dahada gelmeyi düşünürlerse hiç bi şekilde kaçırmam ama umarım kafamın kaldırıcaa bi yaşta olurum =)[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
I could always find
Sosyal ağlarda paylaş

herkes çıldırıyo bu ne yaw sakin olalım =)s[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çıldırmayan bitane insan söle bea bende üzüldüm gidemediğim için ama naparsın pc den onun müzikeri ile idare ettim işte :) ahhh ahhh bi anlasalar onlarda izmir cennet oldunu istanbulun hava oldunu bi anlasalar rack tarzı millet nerden dinleniz bi anlasalar hayatta gelmezler bea oralar :D bakın haggard therion moonspell caktı geliyolar :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...