Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

samsun 216

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

benim peder de 216 içio... ama çok pis kokuyo be.. yoksa bana mı lle gelio.._?[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

216 ist anadolu yakasında üretildii için
paramız olmadıı zamanın nadide sigaralarındandı...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bizzat yapılmış gerçek:
4 arkadaşız
altımızda araba var
cafe/bar tarzı bi yere oturmuş bira içiyoruz
ama gelinki epteki para birayı anca ödüyo
sigaramız bitio gidip 216 alıorus[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

sadece elini mi ..insanın azını çok pis kokutuyo be.. bizim bi hocamız wardı samsun içiyodu derse bi giriyodu kokudan öluyoduk o derece..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw sevgiliniz sigara içtikten sonra mümkünse uykum var deyin. Sigara içmeyen biri olarak öpüşürken mideniz bulanabilir :S Çok kötü bi durum ya :([signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 04 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
Yaw sevgiliniz sigara içtikten sonra mümkünse uykum var deyin. Sigara içmeyen biri olarak öpüşürken mideniz bulanabilir :S Çok kötü bi durum ya :(

kültablasını yalamakla aynı şey.
Sigara içenlerle asla çıkmıyorum bu yüzden[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SKeLeToN, 04 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
bar güseL bi bar mıydı? we o sigarayı masanın üstüne cıkartıp koymadınız dimi ? Lütfen bana qimse görmedi de :D

valla cislik olsun diye masanın üstüne koyduk paketi
bi de mekandaki garsonlar tanırdı biras çok gittimizden koimk oldu baya[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vinc_cavanagh, 04 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
sigaram olmadığında babamdan çalarım genelde...adam geçenlerde nedenini anlıyamadığım bişekilde samsun 216 içmeye başladı dolaylı yoldan bende tabi.başta bi önyargıyla bakıyodum "ööh samsun nası içilirmi lan bu" die sooradan baya baya alıstım merete artık cebimde para olsa bile 216 alıyorum.genelde ta..ak konusu olur samsun ama onda beni çeken bişey var:)

adam mı ?
gelecek nesil iyiye gitmiyor benim cocugumun cocugu heralde ulan it diye seslenir BABASINA[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Sosyal ağlarda paylaş

Babamla bi telefon konuşması...

Babaya Telefon Edilir

Telefon Açılır

-Dalgıç Kurtarma Timi Görevlilerinden Mehmet Buyriiinnn

-Baba ..şak geçme şimdi dur iki dakka..

-He canım

-Baba

-Efendim

-Abızıtıntıtıjnt mı ?

-Ne

- BOOOAASİİİMM

-Apo Eben Ve Hörekesi Güzel Yavrucugum..

Dün telefonda konuşurken oldu :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Özele giriyor bunlar isterse baba değil herif te der kimseyi ilgilendirmez...

Ben babama...

Yakışıklı naberr nabüüüüsün bile diyorum ne saygısızlıkmı yada bi espri yapıyor iğrenç herzamanki gibi herife bak yaaa bile diyorum bu bizim samimiyetimizdendir sonuçta..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...