Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadslarla aynı ıpdeyz ancak benım server kapalı gorunuo bu sorunu nasıl coze bılrız logın cfg yı degıstıroz benım ıpadresım,2593 te denedık aynı login.cfg dekı adresıde denedık aynı hata server kapalı gorunuo[signature][hline]Jailden Naklen
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bak sphere.ini dosyasına iki ip yerine de 127.0.0.1 yazıcaksın sonra serverı kuracaksın sphere konsolunda monitoring ip yazar sonuna 2593 koyup arkadaşlarının loginine yazacaksın kendin ise loginine 127.0.0.1,2593 yazıcaksın[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 serverım acık suan ben oynuom :D ama onlar gıremıo[signature][hline]Jailden Naklen
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 (bkz: http://forum.paticik.com/view.php?id=140221&page=2) baba bu sekılde kurulu serverım bı goz atrsan evınırm ama adamlar gırmıo[signature][hline]Jailden Naklen
Coder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşların login.cfg lerine de 127.0.0.1 yazdıysan giremeyebilirsin başlat / çalıştır / cmd yaz enterla ipconfig yaz enterla orada ip yazar onu arkadaşlarının login.cfg sine yazacaksın sorun bu değilse windowsun firewallını kapat bi daha deneyin..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Coder arkadsları hemen yan makınemden baglancaklar cafedeym sahıbı benım cafenın ancak server kapalı gıbı gorunuo ? anlamadım yanı ? İp olarak kendı ip 84.xxxx.xxxx seklınde gıdıo onuda yasdım onların logın.cfgsıne olmadı sanırım arap sacına dodun bu olay[signature][hline]Jailden Naklen
Coder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok networkun sana verdiği ip yi yazacaksın dediğim yerde yazar o 192.168.. diye gidebilir 10.0.0... diye gidebilir değişir yani..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Baba dedıgın adrestede ıp verıo ama 84 sanırım onla ıle baslıo o 84 bulundugun ılın kodumu ?? yanmakınemde cunku adam aynı cafedyz ıplerı bılıoz mesela 190.345.xxx,2593 seklınde logınserverı ayarlıcaz yanlısım yok degılmı olmadı sen bana bır ornek yollarmısın kendı ıpn uzerınden ?rıca etsem :D *!Rica Eder*[signature][hline]Jailden Naklen
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 84le başlayan oranın kodudur...[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 anlatayım , eğer bağlanacak kişi senin ağın üzerinde ger alıyorsa bu kişi ile ağ üzerinden oynamak istiyorsan ağdaki ip ni yazacaksın ağlar genelde 192.168..... veya 10.0..... gibidir 84.... gibi olan senin net ipndir eger ag dışından birinin bağlanmasını istyorsan net ipni ağdan birini bağlanmasını istiyorsan ağ ipini yazmalısın.[Sphere ve login.cfg ye]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 farklı apachelerız bız[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar