Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara neyle yakılmalıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 01 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
sigara bir lezzettir hayatımızdaki,hangi şekilde yakıldığında bize daha çok keyif verdiğini paylasmak önemlidir,saçma falan değil.
bence kibritle yakması daha zevkli ama ilk başta tadı sanki bi kotu oluyo,çakmak diyim.

Eee,özendim bak:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Zippo en kralı çilink çılınk diye ses de cıkartıo :D gecen zippo almaya gittim adamın teki zippo alacak sesine bakıo :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 38 Duelist
Mesaj tarihi:
abisi benden size tavsiyelerin en kıralı...

gidin bir yerlerden sodyum tozu edinin..sodyum su ile yanan bir maddedir...ucuza eminönünde satarlar zaten paket paket..

atın cebinize sigara içeceğinizmi tuttu..alın abi dal sigarayı..sürün sodyuma biraz ucunu...ama daldırmayın..ucunu sürtün biraz..sonra yüzünüzden uzak tutarak hafifçe tükürün..çat diye mavi mavi parlar...ne kibrit ne çakmak..babalar gibi sodyum..

valla bunu okuyupta etrafta sodyum tozu aramayan kaldıysa ne diyim :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
kibritle daha karizmatik yakcan bide elinde markaj yapıcan yaktıktan sonrada şöle bi sallıcan kibriti,budur.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE

[Bu mesaj Rush tarafından 01 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
myster1o, 01 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
said:
Metakuso, 01 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
500 ykr
5 ytl ye çakmak mı var

Bi daha bak :)[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
said:
Arden, 01 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Flametrowher ile yakılmalıdır bence

Not : Sigara içene ölüm ! (yavaş yavaş ölemkten iyidir)

iyi de herkes ölüyor zaten normalde, ölümsüz varlıklar değiliz yani. hiç yaşamayalım o zaman :p
ama yine de sigara kötü birşey. bende alerjik astım var mesela, yataklara düşürmese de günlük hayatımda kısıtlayıcı bir etken alerjik astım. 25-30 yıldır sigara içen babamla aynı şekilde nefes alıyoruz.[signature][hline]truth might be changed by victory.

[Bu mesaj Saeros tarafından 01 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Akli olan insan sigara yakmaz zaten.

Eliyle intihar eden adamin da neyle yakacaginin farkedecegini sanmiyorum, öyle de ölecek böyle de ölecek : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
ya aslında cakmagı tercih ederim de kibritle yaktıktan sora dumanı içine cekip sora kibriti üflerken sigara dumanıyla birlikte nefesin gelmesi cok hos oluyo
nası anlattım ya..=)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Mesaj tarihi:
çakmak zippoysa çakmakla yakılmalı ama kibritle daha karizma yakılıyo çat diye cekiyosunuz cok tatlı oluyo.[signature][hline]| Msn |
İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
  • Yeni Oluştur...