Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Akerfeldt, 01 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki: sigara bir lezzettir hayatımızdaki,hangi şekilde yakıldığında bize daha çok keyif verdiğini paylasmak önemlidir,saçma falan değil. bence kibritle yakması daha zevkli ama ilk başta tadı sanki bi kotu oluyo,çakmak diyim. Eee,özendim bak:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bakkalda satılan 500 ykr lik çakmaklar rulz :D zippo benzin, kibrit kükürt tadı verio, iğrenç[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zippo en kralı çilink çılınk diye ses de cıkartıo :D gecen zippo almaya gittim adamın teki zippo alacak sesine bakıo :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist
qEmrullahp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hangisini seviosan onlan yak[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Chogh bhis faul yaparam!Chogh bhis bloh koyaram!
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla dediğim gibi tad değişikliklerine yol açıyo neyle yakarsan. Zippo önerilir fakat kibrit türk ûsulüdür.[signature][hline] Lavinya -> . .
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abisi benden size tavsiyelerin en kıralı... gidin bir yerlerden sodyum tozu edinin..sodyum su ile yanan bir maddedir...ucuza eminönünde satarlar zaten paket paket.. atın cebinize sigara içeceğinizmi tuttu..alın abi dal sigarayı..sürün sodyuma biraz ucunu...ama daldırmayın..ucunu sürtün biraz..sonra yüzünüzden uzak tutarak hafifçe tükürün..çat diye mavi mavi parlar...ne kibrit ne çakmak..babalar gibi sodyum.. valla bunu okuyupta etrafta sodyum tozu aramayan kaldıysa ne diyim :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zippo tabii ki[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Flametrowher ile yakılmalıdır bence Not : Sigara içene ölüm ! (yavaş yavaş ölemkten iyidir)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Metakuso, 01 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: bakkalda satılan 500 ykr lik çakmaklar rulz :D zippo benzin, kibrit kükürt tadı verio, iğrenç 5 ytl ye çakmak mı var[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben iki çubuğu sürttürerek yakıyorum.. arada mekan da yanıyor.. ama bir arkadaş vardı sigaranın sütüne benzin döküp yakardı..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kibritle daha karizmatik yakcan bide elinde markaj yapıcan yaktıktan sonrada şöle bi sallıcan kibriti,budur.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE [Bu mesaj Rush tarafından 01 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: myster1o, 01 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki: said: Metakuso, 01 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: 500 ykr 5 ytl ye çakmak mı var Bi daha bak :)[signature][hline] Lavinya -> . .
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Arden, 01 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Flametrowher ile yakılmalıdır bence Not : Sigara içene ölüm ! (yavaş yavaş ölemkten iyidir) iyi de herkes ölüyor zaten normalde, ölümsüz varlıklar değiliz yani. hiç yaşamayalım o zaman :p ama yine de sigara kötü birşey. bende alerjik astım var mesela, yataklara düşürmese de günlük hayatımda kısıtlayıcı bir etken alerjik astım. 25-30 yıldır sigara içen babamla aynı şekilde nefes alıyoruz.[signature][hline]truth might be changed by victory. [Bu mesaj Saeros tarafından 01 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kibrit.. rüzgarlı hava da çakmak.. çakmak dupont olcak ama... zippo felan yalan.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Akli olan insan sigara yakmaz zaten. Eliyle intihar eden adamin da neyle yakacaginin farkedecegini sanmiyorum, öyle de ölecek böyle de ölecek : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Whiskey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 offf tiryakiler düşünün bi gün içememişin sigara deliriyosunnn ulan dersin yerim çakmağını kibritini cigaram tütsündeee hemenn:) haksız mıyım yane
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya aslında cakmagı tercih ederim de kibritle yaktıktan sora dumanı içine cekip sora kibriti üflerken sigara dumanıyla birlikte nefesin gelmesi cok hos oluyo nası anlattım ya..=)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Whiskey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 anladım dostum ben seni bilirim o duyguyu
wussy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehe saol paşa =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Daniel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çakmak zippoysa çakmakla yakılmalı ama kibritle daha karizma yakılıyo çat diye cekiyosunuz cok tatlı oluyo.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 *!Sigara içilmemelidir ve içenlere rahat verilmemelidir kanımca.*[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oo futbolcu gençlik konuştu![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kişini tercihi ama sigara içmeyin abi
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gayet tabii Mandoo... Akciğerlerinize yazık yapmayın :( [Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 02 Eylül 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bırakın içsinler..ama yerli sigara içsinler..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Öne çıkan mesajlar