Othranx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gülümse koruyucu meleklerine rüyalarında, Karanlığın verdiği güvensizlikle,sarıl gerçekleşmeyecek hayallerine, Hatırla hissetmeyi,hatırla acı çekmeyi Ve unut artk bu çıtırdayan ahşap evi, Unut ve kurtar kendini Yankılansın çığlıklar sonsuzlukta, Anı yaşa,hayattan kopma, Başkasının olsun yağmurlar,senden uzakta, Artık güneş var burada,uyan ve yaşa Güzel görünür kör olduğunda,çünkü Sen yaratırsın onu ruhunla, Bir an için açtığında gözlerini,göreceksin acı gerçeği Hiç orada olmayan bir serçeyi,asla seni sevmemiş bir yüreği, O yüzden biranönce aç gözlerini, hançer kanatmadan daha derinlerini... (bu benim baya eski bi şiirimdi arkadaşlartee kızarkımdan ayrıldıktan sonra yazmıstım, buldum kağıtta sizle paylasayım dedim, okusanız yeter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bence okumayla yetinelecek bir şiir değil...En az 3 kere okunmalı :) Şiirlerinin fanı yada hayranı olmamala ilgisi yok güzel yazıyorsun ben napiim :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güzel olmuş eline sağlık =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çok güzel. baya anlam yüklü olmuş. eline sağlık.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Güzel olmuş cidden. Yüreğine sağlık.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Artik cumlelere alismaya basladik hep ayni kelimeler karsimizda bu karalama defteri bolumunde ama onlara duygu yukleyebilenler sinirli.. eline saglik..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 çok hoş olmuş ellerine sağlık..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Anlamlı.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar