rough Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Msn im Hacklendi Şifremi Nasıl Geri Alabilirim? gizli sorumu bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kurtadam forumları [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gizli sorunu ve cevabını biliyorsan oradan geri alabilirsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: rough, 01 Eylül 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Msn im Hacklendi Şifremi Nasıl Geri Alabilirim? gizli sorumu bilmiorum said: Apache, 01 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki: gizli sorunu ve cevabını biliyorsan oradan geri alabilirsin smile ;)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rough Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar alamadım geriye kurtadam forumlarında bulamadım başka bir yolu varmı msn listemde 200 kişi wardı bunları tekrar toplayamam yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: rough, 01 Eylül 2005 15:53 tarihinde demiş ki: Msn im Hacklendi Şifremi Nasıl Geri Alabilirim? gizli sorumu bilmiorum kesinlikle beni dinle :) microsoft a telefon aciyorsun (support maili vardi bununla ilgili ama suan unuttum bulamazsan bakarim) olayi anlatiyorsun benim icin cok onemli diyosun sonra sana mail adresi vericekler o formu doldurup aliyorsun %100. Sorduklari sorulardan bazilari ; calinmadan onceki sifreniz, gizli sorunuz, yaklasik olarak maili aldiginiz tarhi kisacasi bunlari hackliyen adamin bilmesine imkan yok ben bu sekilde mailimi geri almistim, kolay gelsin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gizli sorusuna "höttürüpofpof" diye cevap veren bir insan olarak büyük ihtimalle şifremi falan kaybedersem cok kötü duruma düşecegim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 olsun baska bir suru soru var merak etme static ip kullaniyorsan o bile ise yariyor kaldiki yaklasik olarak maili aldigin tarhi bile yeterli oluyor 1 gun icerisindede sonuclaniyor olay[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 01 Eylül 2005 16:30 tarihinde demiş ki: gizli sorusuna "höttürüpofpof" diye cevap veren bir insan olarak büyük ihtimalle şifremi falan kaybedersem cok kötü duruma düşecegim=) aynı ben ama benim hacklenmem zor.. keylog falan anca[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rough Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 peki mail ne gondereceğim mail adresi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 az beklersen bulurum ama microsoft u ara istersen bana hemen vermislerdi mail adresini[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rough Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 türkiyedeki microsofttan bahsediosun dime ne dicem elemanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eğer maili alırken ikincil mail adresini girdiysen oraya şifreni atıyorlar...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eğer buraya girersen yapman gerekenleri tek tek yaziyor... [Bu mesaj NiGgA tarafından 01 Eylül 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NiGgA tarafından 01 Eylül 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gizli sorunu bilmiyosan bye bye de şimdiden.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rough Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne kadar espiritüelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: insight, 01 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Gizli sorunu bilmiyosan bye bye de şimdiden. yok ole birsey adam herseyimi degistirmisti ve geri aldim neden yalan soliyimki?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: vimpir, 01 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:kesinlikle beni dinle :) microsoft a telefon aciyorsun (support maili vardi bununla ilgili ama suan unuttum bulamazsan bakarim) olayi anlatiyorsun benim icin cok onemli diyosun sonra sana mail adresi vericekler o formu doldurup aliyorsun %100. Sorduklari sorulardan bazilari ; calinmadan onceki sifreniz, gizli sorunuz, yaklasik olarak maili aldiginiz tarhi kisacasi bunlari hackliyen adamin bilmesine imkan yok ben bu sekilde mailimi geri almistim, kolay gelsinbunlar aynen doğru. bir iki bişey de ben ekleyeyim.. microsoft amcaya durumu bildiren mail atıyorsun gelen cevapta sana ait olan bütün bilgileri doldurman istenir. misal:[li]Eski şifrelerin[/li][li]Eski gizli soru/cevapların[/li][li]Kayıt tarihin [yuvarlak bir tarih tabii ki.. saatine kadar bilmene gerek yok][/li][li]İsim soyad adres bilgilerin[/li][li]Genelde -son zmnlarda- bağlandığın ip adres(ler)in [domain olarak versen de yeter.. misal: ttnet][/li][li]Klasörler [eğer inbox, sent box harici açtığın varsa][/li][li]Bir iki contact yazabilirsen artı puan[/li][li]Ne zmn çalındığı [en son başarılı giriş yaptığın tarih [yuvarlak olabilir bu da]][/li]Bu bilgilerden sonra senin olduğuna inanırlarsa -ki inanmamaları için bir sebep yok-, sana şifreni sıfırlayıp gönderiyorlar.. Peki bu bilgiler için hangi email'i kullanman gerek? Herhangi bir email olabilir. İstersen yazışmaları ben bile yapabilirim senin adına.. Yardıma ihtiyaç olursa öm ile ulaşabilirsin! Geçmiş oLA! edit: quote eklendi.. vimpir'in söylediklerine ek olarak bir iki bişey daha söylemiş bulundum. gözden kaçtığı için özür dilerim. ama listeleme olmadığı için normal yazıldı sandım o mesaj :) yardım aşkıyla tutuştuğumdan böyle oldu ;) [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 01 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 e ben bunlari solemistim:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [spo1=ehem] said: OTuRaNBoGHa, 01 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 01 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:kesinlikle beni dinle :) microsoft a telefon aciyorsun (support maili vardi bununla ilgili ama suan unuttum bulamazsan bakarim) olayi anlatiyorsun benim icin cok onemli diyosun sonra sana mail adresi vericekler o formu doldurup aliyorsun %100. Sorduklari sorulardan bazilari ; calinmadan onceki sifreniz, gizli sorunuz, yaklasik olarak maili aldiginiz tarhi kisacasi bunlari hackliyen adamin bilmesine imkan yok ben bu sekilde mailimi geri almistim, kolay gelsinbunlar aynen doğru. bir iki bişey de ben ekleyeyim.. microsoft amcaya durumu bildiren mail atıyorsun gelen cevapta sana ait olan bütün bilgileri doldurman istenir. misal:[li]Eski şifrelerin[/li][li]Eski gizli soru/cevapların[/li][li]Kayıt tarihin [yuvarlak bir tarih tabii ki.. saatine kadar bilmene gerek yok][/li][li]İsim soyad adres bilgilerin[/li][li]Genelde -son zmnlarda- bağlandığın ip adres(ler)in [domain olarak versen de yeter.. misal: ttnet][/li][li]Klasörler [eğer inbox, sent box harici açtığın varsa][/li][li]Bir iki contact yazabilirsen artı puan[/li][li]Ne zmn çalındığı [en son başarılı giriş yaptığın tarih [yuvarlak olabilir bu da]][/li]Bu bilgilerden sonra senin olduğuna inanırlarsa -ki inanmamaları için bir sebep yok-, sana şifreni sıfırlayıp gönderiyorlar.. Peki bu bilgiler için hangi email'i kullanman gerek? Herhangi bir email olabilir. İstersen yazışmaları ben bile yapabilirim senin adına.. Yardıma ihtiyaç olursa öm ile ulaşabilirsin! Geçmiş oLA! edit: quote eklendi.. vimpir'in söylediklerine ek olarak bir iki bişey daha söylemiş bulundum. gözden kaçtığı için özür dilerim. ama listeleme olmadığı için normal yazıldı sandım o mesaj :) yardım aşkıyla tutuştuğumdan böyle oldu ;) [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 01 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] [/spo] bence senin yazin daha guzeldi :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.wardom.org sırf bu tarz şeyler için çok güzel bir site arkadaşlar.Buradan üyelere mesaj yaz, onlar hemen alırlar senin için.İnşallah mailini hackleyen kişi listendekileri silmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hack i hack le temizlek caiz deildir:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Peki hacklenip bi kenarda oturmak caizmidir sayın hocam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 parola sıfırlama email'i yollayarakta alabiliyorsun. tabi parola sıfırlama email'i belirttiysen. yoksa hiç biri; bir bardak soğuk su iç :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @orc_lord işini bilen biri hesap sıfırlama e-posta adresini de değiştirebiliyor.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar