Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens lens sorular...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arklar benim gözler 0,50 derece bozuk (saolsun günde 14 saat UO nun eseri)
şimdi gözlük kullanıodum kırıldı yerine lens almayı düşnüyüroum renkli olarak

şimdiiiii lens fiyatları ne kadardır ortalama....
Uzun ömmürlü bişi ve AÇIk mavi...baya bi açık mavi istiyorum...
bide kullanmak zor mu :(

futbol oynadığım için sahadan göze kaçan tozdan etkilenir mi ?

teşekkürler[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Renklilerini bilmiyorum normal lensler üç aylığı , aşşağı yukarı 60 ytl civarında oluyo. Kullanımı alışınca çok kolay. Hijyene dikkat etcen. Bi kere ellerini yıkama olayına alışınca sorun çıkmaz. Top oynarken toz topraktan evet biraz daha fazla etkilenirsin normale göre ama çokda sorun değil hani.
Mesaj tarihi:
toz vs durumlarda hakkaten cok ugraştırabilio o yuzden cıkarmak lazım.lenslerin tanesi 75 mlyon gibi bişidi en son ben aldıgımda.3 ay kullanabiliodun.sora tekrar yenisini alıodun.öle bişidi[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ya zaten haftada 5 gün antreman (oha sanki çok az)

derecesiz arkadaş aldı yeşil 30ytl 3 aylıklar
benim düşündüğüm 6aylık varsa 12 aylık....
ve renk kataloğu gibi şeyi netten nasil bulabilirim nerdenyani......[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
tozdan etkilenmez normal toz gozune napiyorsa onu yapar o kadar ... kullanmasi zor degildir ama cok temiz olman lazim takip cikarma konusunda ve lensi temizleme konusunda ...

Kutusu her zmana temiz olmali takarken ellerin temiz olmali ve takip cikarmayi iyice ogrenmen lazim yoksa gozunu cikarirsin bi sure sonra:P ben 5 yildir lens kullaniyorum(renksiz numarali)
ve cok mutluyum ozellikle sporda cok rahat oluyorsun...

Fiyatlarina gelince renkliler renksizlerden daha pahalli sanirsam ve ilk defa basliycaksan aylik olarak almani tavsiye ederim ben hala aylik kullaniyorum,cunku yillik alip kaybedersen parana yazik olur...

Benim renksiz ve numaralilar (birkac sey daha wardi hatirlamadim simdi) 6 aylik sag, sol 200-250 YTL sanirsam renklileri 300 u asar bence...ayrica bu fiyatlar bousch lomb icin soyledim digerlerini bilmem[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 01 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
12 tane aylik ortalama 250 falan veriyorum. (edit: bu yanlis anlasilabilir, yilda 250 veriyorum yani :) )
Ama torik lens benimkiler, astigmatim var cünkü. 5er miyop 1.5 ar astigmat 2 göz de, daha pahali yani, yurt disindan geliyo her seferinde 2-3 haftada.

Fakat, gözlükten kat be kat rahat, tabi doktorun onay vermesi alzim bazi bünyeler kabul etmiyo. Bense ilk firsatta göz ameliyati olacam, su an testlerimi yaptiriyorum. Cünkü durum sudur :

Lenslerim bitti ve ben doktoruma gittim numaram degismismi, ona göre siparis vereyim diye. Ben sirada beklerken bi adam geldi, oturdu, konustuk biraz ameliyat olcam falan dedi, sonra kalkti gitti bi odaya, 5 dakka sonra görerek cikti ben hala doktor sirasi bekliyordum o_O[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
renkli alma derim erkege cidden yakışmıyo. renksiz al mis ablam 5 6 senedir renkli kullanıyo kızlara bi derece ama erkekte renkli cidden sırıtıyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 01 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
Lenslerim bitti ve ben doktoruma gittim numaram degismismi, ona göre siparis vereyim diye. Ben sirada beklerken bi adam geldi, oturdu, konustuk biraz ameliyat olcam falan dedi, sonra kalkti gitti bi odaya, 5 dakka sonra görerek cikti ben hala doktor sirasi bekliyordum o_O

öeh ben de olucam O.o[signature][hline]truth might be changed by victory.
Mesaj tarihi:
renkliler çok yapay duruyor, tavsiye etmem

ama onun dışında lens çok büyük bir rahatlık, bakımı ya da temizliğinde pek sorun yaşayacağını zannetmiyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Ya ne biliiyim hep renkli gözlü olmak istiodum halada istiom :P
3 yada 6 aylık kısa bir süreçte olsa ne bilyiim en azından hevesimi alıyım diyorum
yapay durması önemli değil benim için ;)
pazartesi bi gidiyim fiyat araştırması yapıyım bakıyım... 3 ay da olsa yeter daha sonra hoşnut kalmazsam renksiz lens kullanırım...
gözlük kullanmak istemememi sebebi spor yapman ve gözlüksüz az da olsa rahatsız etmesi.....bide açıkcası gezerken fln takmayı sevmiyorum[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
evet 1aylık varsa 1 aylık yoksa da 3 aylık renkli alır baktım ııhh olmamışşşşşş!! alırım doğal renginde paşa gibiii ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben renksizini .. 180 milyona alıyorum.. 6 şar adet..
6 ay gidio işte :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
hmm 3 er tane alsam yeter sanrım ? baktım hepsi kayboldu yada bişiler oldu alırız yenisini :P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
altın sarısı al kumsaati şeklinde olsun göz bebeklerin eeheh.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Trailer projecttekiler gitmisler cok büyük bi lens firmasiyla konusmuslar bunu Raistlin'in gözlerini yapmak icin : )
Firma özel yapim su bu kascak sanirken cevap olarak "Haa, su Raistlin modeli mi" tarzi bir cevapla karsilasinca o_O olmuslar.

Cok talep geliyormus : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
PAtlaymayın plzzzzz :D

şimdi aklıma açık mavi , turkuaz , gri renkleri takıldı...
öneri plz :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya sen rengini boşver önemli olan göz sağlığı...

bende 3 seneden beri kullanırım.. ama renkliyi düşünmedim..

6 şar adet al normalinden dertsiz tasasız.kullan at...napcan marjinal olup ? :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Ben de konserin birinde gözlüğü yamulttum, çatlattım. Ne çerçeve ne de camlar kurtulabilecek durumda. Ben de yeni gözlük almaktansa lens almayı düşünüyorum. Bakalım Türkiye'ye gelince alabilirim.

Kadıköy'de iyi bir yer biliyor musunuz?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Yıllık falan diye bi olay yok bu arada. Yıllık denenin içinde mesela 12 çift oluyo her ay kullanıp atıyosun. Öyle alıp 1 yıl kullanılmıyo bildiğim lensler benim. 3 aylık var en aşşa onunda içinden 3 çift çıkıyo değiştiriyosun her ay. lens iyidir
Mesaj tarihi:
Yani aslında lensler 1 aylık her 1 çift..
hmm o zaman 1 ay mavi kullanıyım beğenmez isem gri yi denerim oda olmazsa turkuaz hiçbiri olmadı orjinal renginde alırım.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...