Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elf hunter meslek??

quarath

Öne çıkan mesajlar

İlk başta resourcing yaparak para kas derim. Mining+skining en ideali hunterlar için...Daha sonra kafana göre seçersin meslek (benimki goblin engineering+mining). Gobling eng.le miningimi 310 yapabiliyorum buda iyi kristal düşürmeme sebep oluyor.[signature][hline]gief teh epixx
Sosyal ağlarda paylaş

Yok. Engineering ile tüfek yapabilirsin.

Para icin skinning + mining

Sana yararli olmasi icin herbalism + alchemy

PvP icin mining + engineering

Baska biseye gerek yok. Leatherworking falan hikaye, bi guild arkadasina falan diktirirsin bisey dikilmesi gerekirse, kullanissiz cünkü gayet.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

elfsin onun icin leatherworker ol derim eng felan lvl 10 dan sora baslarsın o lvl kadar darnasusus tasin hep[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 02 Eylül 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
mesleğin race e göre seçildiini yeni duydum :) elf leatherworker olur hunterda shadowmeld yapar :-P

huntersan mine / black ol.lvl 40 a kadar kas epey paranı kazan lvl 40 ta istediin,sana lazım olan mail itemları craft et

abi priestsin bs armorer olamk sacma olur dimi??[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
da sen huntersin degil, elfsin demissin

eueuheuh eet ole deimsim yinede elfe mning almak mantıksız geliyo bana cunku lvl 11 alabilir daha once alsa bile kascak yer yok[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Herb Mine Skin
2 sini al iste
eng dısında uretim skilli kasmak yalan
AH de malzemeleri sat cok daha karli
ben mesela bugun
20 dakkada topladigim 2 stack mithrili 2.5 golddan sattım
temiz is[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tailor dada para var bence[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

mining enginering abi ben huntera lw + skin aldım mal gibi hiç bi faydası yok enginering de trinket var rezliyen bazen sırf o yüzden shaman yerine beni partiye aldıklarını biliyorum kesinlikle enginering ol derim bombaları helmleri derken 1 numara bişey kesinlikle lw de bi arkına yaptır :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hunter olarak,derdin bana elflere engineering yakışmaması gibi gözüktü :-P
neyse geçiyoruz engineering almamış hunter pvp de çok şey kaybeder alanlara göre diyerekten.

oyuna başladığında en çok ihtiyacın olacak şey para olacak. bu yüzden bomba yapmışsın pvp lerin hepsinden alnının akıyla çıkmışsın kimsenin umrunda deil. o yüzden Skinning/Mining ile başla.(eğer yeni bir serverdaysan gatherer olmak çok işine yaramayabilir)
Level 50 gibi skinning i bırak Engineering al.
Level 60'da mining'i bırak Enchanting al :-)

Sonunda Engineering-Enchanting olsun yani.
böylelikle Engineering ile Pvp gereksinimlerini karşılarsın. Enchanting ile de çıkan itemları disenchant edip ah de güzel para kazanırsın. ayrıca gerçekten enchant yaparakta güzel paralar kazanırsın. neyse sonuç olarak Engineering olmayan hunter hunter deildir :-) Herbalism-Alchemy gibi şeylere aman yönelme.(oyuna ilk başladıımda bu hatayı yapmıştım)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Udinen, 02 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
İlk başta resourcing yaparak para kas derim. Mining+skining en ideali hunterlar için...Daha sonra kafana göre seçersin meslek (benimki goblin engineering+mining). Gobling eng.le miningimi 310 yapabiliyorum buda iyi kristal düşürmeme sebep oluyor.

Wow da goblin mi var?[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...