Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok moralim bozuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben o çocuğun yerinde olsam senden ayrılabilirdim ama şakasına değil gerçeğine.. haketmişsin biraz.. hem üstüne gitmişsin çocuun hem de ağır bi şaka yapmışsın..
öyle şaka mı olur lan.. :-?

bi de herseyi benden bekliyor demişsin.. eminmsin bundan? genelde herseyi kızlar erkeklerden bekler de ondan sordum..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 02 Eylül 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
zaten beni çok sevdiğinden ayrılmış kadar yıkıldı..bu iş 1 haftada anca çözülğr gibi..allahım ben napicam ya...

Dediğim noktaya geldik. Şaka Eşek şakası. Gönlünü almanın güzel bi yolunu bul derim.[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
bana kalırsa pek de gönül alınacak bi şaka değil bu.. ben böyle beni üzenlere onları üzerek karşılık veriyorum.. dişe diş.. o zaman ne kadar üzüldüğümü çok rahat bi şekilde anlıyolar.. sevgilin de böyle bişe yapsın sana ödeşirsiniz :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 02 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Bu telefonlar bozdu herşeyi, sevgililer arasında acıld urumlar dışında telefonkullnamak sakıncalı, durmadan oanic içinde insanlar durmadan sorumluluk altında, "ama benım sevgilim var aynı anda ikielimi birdne kullanmıyosam boş olanla sevgilime mesaj atmalıyım oda bana atmalı hemen hımınıhımnını" diye dolaşan bir suru insan kötü yanı

çok doğru tespit...
tebrikler !!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Bu tip durumlarda Ferit Taktigi çok saglamdır.
Mesela ben olsam tek yapıcam şey sevgilimin evinin altına gidip adını yere boyayla yazıp yazının yanında oturmak olurdu.
Mükemmel ferit taktikleridir bunlar ve %100 dikkatini çekersin onun.Biraz dram da yaratıcaksın böle camına bakıcaksın falan arada oda sana bakıp perdeyi falan cekicek.Tam Ferit de oldugu gibi..

yani ben böle yapardım bence sen şimdi barış sonra kavga edin ama o haksız olsun bunu yaptırt ona..

teşekkürler.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Her şaka da bir gerçek payı wardır diye düşünmüştür oğlan[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
Belki biraz alınıcaksın ama sinirlendim. yaptığın hiç hoş bir haraket deil ve sen tam bir çocuksun...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
Valla yanlis anlama ama cok gusel yapmis pekde gusel yapmis...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
Hataları örtmek yerine ders almak gerek bırak çeksin. Ortada duygularıyla oynan biri var ve bunu karşı taraf sırf şaka pahasına yapıyor. bırak abi ne hayır gelir bu ilişkiden.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
said:
fiona, 02 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki:seni ilk gördüğüm yerde dövebilirim dedi:(

eoh.
o kim be sana vuruyo ?

önce peşinden koşsun , sonra abuk sabuk konuşsun...
diyorum , dedim , derim ; değmez üzülmek.
yani öyle bi insan için üzülmek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
Her şakanın altında bir gerçeklik yatar :)
Ya üzülme git konus,şaka yaptım seni çok sewiom de sarıl :) olsun bitsin.Sende ayıp etmişsin ama sınavı fln varmnıs,insan bi sorar...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
ben kız olucam ve bana "seni gördüğüm yerde dövebilirim" diyen biri çıkıcak...
ah ulan ne sopa çekerdim be.
hak etmez o adam hiçbişeyi.
neyse ya kızıştırmak gibi olmasın...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
valla bu yazinda 1 den fazla yapmissin.. ne demişler 1 kere yaparsin unutmussundur 2 kere yaparsin onemsememişsindir 3 kere yaparsan okuzluktur... valla aslinda bu sozun bu konuyla bir alakasi yok sanirsam ki :P ehjehhee...

Valla bişi olmaz affeder senden ii sini mi bulacak.. :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
Mesaj tarihi:
valla bazen oyle dusunuyorum ki kadinlar sirf birseyleri daha komplike hallerde yasayabilmek için yoktan yere dert aciyorlar problem yaratiyorlar.. ortada hiç bir sey yokken.. sonra ayikla princin tasini olayi tabi direkmen...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 02 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
onu sevsen bunları yapamazdın ya

ben kendimden biliyorum bir cümle kurarken aman yanlış anlamasın aman takmasın kafasına şu kelime çok ağır yok böyle desem diye beynimi yiyorum sen neler yapmışsın öyle ...

tabi seni çok çok çok kızdırmış olabilir farkında olmadan intikam alıyorsun?

sevgilinle konusurken lafları ince ince secerek konusuyosan ne anlamı kaldı ki?
diger insanlardan daha rahat konusabilmen lazım onla asıl.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
Tabiki canim ama sirf bu soz yuzunden de dela arayip sormamak olur mu ?[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
  • Yeni Oluştur...