Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 işte heryeri gezdiniz bitti artık.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 July 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hönk espri güzelmiş:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar [Bu mesaj Khirsah tarafından 09 July 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :) güzelmiş adam bunu için site yapmış. domain bol tabe oh ye.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 heh arıza insan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben bunu daha önceden biliyordum.. pcmagazinedemi ne yazılmıştı hatta.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 deep-night yeni internet rehberimiz olsun en ilginç yerleri önce o buluyor :D[hline]Unreal nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde: "Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Shockhaberde çıkmıştı 1 ay önce sanırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 çok eski bir site ya.. ben diablo 1'e yeni başladığım zamanlarda görmüştüm.. 1997 felan.. ama hiç siteye gidip bakamamıştım. Teşekkürler Deep, bu komik siteyi hatırlattığın için.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 lol eheh[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hadi yaa! bunu da mı bitirdik? :([hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eheh güzelmiş.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 2. si ne zaman çıkıyo bilionuz mu?[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol evet bu site bayadır var bi dergide çıkmıştı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 e boss cikmadi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 iğrençsin. ben bile hayatımda bu kadar iğrenç espri yapmamıştım[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar