Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yabancı ile korunmasız ilişki +18

Depressive

Öne çıkan mesajlar

said:
Remus, 02 Eylül 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
AIDS kapmak o kadar kolay deigl icin rahat olsun cinsel iliskilerde kapma sansi %20 gibi bir seydi yanlis hatirlamiyorsam ama yine eliza testi yaptir bir ara

LOL
(bkz:yanlış bilgiler)
Tabi bunun gibi iki şeyde ben uydurayım.. Boşalırken "Ethuph ignie tuphoni" dersen kız hamile kalmaz.. Birleşme sonrası sol ayağın havada, sağ ayak üzerinde sekerken "guphir guphir tyunner" dersen bel soğukluğu kapmazsın. Denizde işiyeni köpekbalığı ısırmaz. Kuduz köpekler sarışınlara saldırmaz. Cengiz Kurtoğlu, Bülent Ersoy'un özbeöz kızıdır vs vs.[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 02 Eylül 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne desek boş aslında bu sana bir ceza olmuştur zaten.

Bende buna benzer bir şey yaşamıştım 4 yıl önce. Yaz kampına gitmiştim yurt dışında. İlişkiye girdim korunmasız. Sonra her şeyi unuttuk ve eve döndüm. Eve döndükten sonra nedensiz bir karın ağrısı vakası yaşadım, mide bölgesinde. O sırada salak bir program izlemiştim AİDS bazen karın da ağrı olarak kendini gösterebiliyormuş diye. 5.5 ayı nasıl geçirdiğimi artık siz düşünün. 6. Ayın sonunda test oldum negatifti sonra sırasıyle 8.ay ve 1. yılın sonalrında tekrardan oldum garanti olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 02 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
atın ölümü arpadan olsun :P

Türk müsün? :)

(Diyeceğim de, "Sen değil misin?" derse feci laf yerim diye demiyorum :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.

So long, and thanks for all the fish.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Kelly ile bu akşam buluştuk.BEn çaktırmadan konuyu evvelsi akşama getirdim.Noldu falan dedim.Hamilelik söz konusu olmazmış öle dedi . Bende erkeğim ya bebek falan sorun deil ama bla bla falan dedim . Oda korkma yok bende bişi dedi. Biraz içim rahatladı ama yinede test yaptırcam. Bilgi veren herkese teşekkürler.[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü hastalık bulaşır cinel yolla
en çok rastlananlar
HIV enfeksiyonu ( AIDS )
Hepatit B
Bel soğukluğu ( Gonore )
Frengi
Klamidyoz
Kandidiyazis
Trikomoniyazis
Yumuşak şankır
Granuloma inguinale
Genital herpes
Lenfogranuloma venerium

sen bi check up yaptır =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...