Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evet 256kbps olan ADSL hızımı 512'ye geçirmekti tek istediğim. Önce telefon ettim böyle böyle derdimi anlattım, şu numarayı arayın dediler. O numarayı aradım cevap vermiyor. Geri aradım ne oluyor açmıyorlar diye. Hmmm o zaman bunu arayın dediler. Onu aradım açtılar telefonla olmuyor faks çekeceksiniz şu numaraya dediler. Faks çektim bir gün boyunca hallolmadı bugün aradım ne oluyor diye bize gelmedi faks dediler, oysa faks yollanmış gayet. Neyse tekrar yolladım faksı, buna nüfus cüzdanı fotokopisi iliştirmemişsiniz dediler. Peki dedim nüfus cüzdanı fotokopisi çektirdim onu da yolladım faksla tekrar. Aradılar limitli mi limitsiz mi belirtmemişsiniz dediler. Belirtmediysem limitsizdir dedim. Biz bilemeyiz tekrar yazın dediler. Tekrar yolladım faksla gayet de sakin duruyorum. Bu sefer telefonu açmamaya başladılar. 1.5 saat aradım açmadılar, bu sefer eski numarayı aradım açmıyorlar dedim, başka bir numaraya yönlendirdiler, onlar dabeni tekrar telefonu açmayan numaraya yönlendirdiler. Açmadıklarını söyleyince de "yauv gardaş sen yollamadın mı faksını e tamaaaam aççaklar illeha neacelen var yauv" diyip kapattı. Sonra ben yine açmayan numarayı tutturmaya çalışmaya başladım. Arıyorum arıyorum açmıyorlar, sonra meşgul çıkıyor, telefonun meşgullüğü geçince yine telefonu açmıyorlar. Sonunda kadın açtı telefonu, he ben de sana limitsiz yaz demiştim yazdın mı dedi evet yazdım yolladım dedim, eee tamam bu numaradan ulaşırım ben sana ne hala arıyıp duruyorsun be dedi telefonu kapattı. Sonuç: Ev telefonumu kırdım telefon kapandıktan 2-3 saniye sonra (gerçekten). Böyle profesyonellik olmaz olsun ya.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Profesyonellik mi? Biz apartman hattını kendimiz düzeltmek zorunda kaldık ADSL için. Kesinlikle yardım, destek, kurum vs vs hizmetleri sıfır.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yakın değilmi telekom müdürlüğü? Gidip oradan halletseydin keşke dilekçe ile.Çok kolay oluyor öyle[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi gün arayıp telekoma kafam girsin diyip kapatcam bunlara[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 KabloNET derim baska bisi demem.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi iyiki bir sokak yukarda telekom yoksa ben de katil olurdum herhal[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok yani dilekçe istemeleri konusunda hiç bir itirazım yok, yasal açıdan istemek zorundalar. Yanlış bulduğum şeyler 1-)Baştan faks çekmemi isterken ne formatta nasıl bir şey istediğini, nüfus cüzdanı fotokopisi istediğini etc. belirtmeli 2-)Benimle senli benli konuşmamalı ben onun arkadaşı falan değilim. 3-)Bana saygısızlık etmemeli azarlamak kim oluyor da bana be'li falan konuşuyor ben o insanla iş yapıyorum resmen bana gerekli saygıyı göstermeli. 4-)Bu telefon hattı müşteriye destek olunması için sabah 8 akşamüstü 5:30'a kadar açık hadi bir de öğle tatilleri olsun, nasıl olur da telefona cevap vermezler direk görevden kaçış bu suç resmen. 5-)2 gün sürmemeli bu işlemler bir saat bile fazla bir süre trink diye hallolmalı.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: fastreload, 01 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: bi gün arayıp telekoma kafam girsin diyip kapatcam bunlara çok ii olur..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tamamen katılıyorum. Adam seni azarladığı anda o günü onlara rezil etmeliydin bence SEN KİM OLUOSUN DA BENİ AZARLIOSUN KIRO MÜŞTERİ OLAN BENİM BURDA YARDIMCI OLMAN GEREKEN KİŞİ BENİM.. falan tutim kendimi eheh[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Makaveli, 01 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki: KabloNET derim baska bisi demem. +1[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Makaveli, 01 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki: KabloNET derim baska bisi demem. Sagolsunlar her aradigimda actilar ellerinden geldigi kadar sorunlarima yardimci oldular...Hatta muhabbet bile ettiler o derece.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wallahi kablonet hakkaten bhiç sorun yaratmadı bende.ne zaman arasam geldiler.ne zaman bi sorun olsa aradım yardımcı oldular.hatta geçen gün arayıp memnunmusunuz falan dediler :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi adamlar anlamıyo bende bir derdimi anlatana kadar 6 farklı telefona sürükleniyorum onu şuraya soracaksınız orası bizim bölgemiz eğil vit vit vit....[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen onlara ee şey ee şey gibisindne konusursan daha fazla üstlerine gelirler bi kere bana da olmustu ben hayatta oyle konusmam dırek azarlar gibibi tarzta konusurum emir vaki internet cafe işletiyorum işte bı gun net gitti falan diye neyse halletcez biz falan dıyolar sureklı kadın var tabi bi sinirlendim. diyoı işte net cafeler ne kadar makınavarsa download falan yavaslar hede hödö bi şeyler saymaya başladı tam hatırlamıyorum sallıyoı bişeyler işte.lan en sonunda sinirlendim yau dedım sen kaç senedir bilgisayarla ugrasıyon kardeşim dedim.ben senelerdır bu işle ugrsaıyorum bana mı ogretıyon dedim.orda oturup telefondan bişeyler solemeyle olmaz bu işle dedim hallet şu benim işimi cabuk dedım kadın tırs tırs =) tmm efendım hemen yapyıoruz dedıler eger dedım 5 dk ıcınde gelmesse yandınız dedım tmm dedı kapattım sonra 1 dk falan oldu olmadı cafenın interneti düzeldi bunlara bu gerekiyo sinirli olun biraz =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Daha kendi binasının iki katı arasında iletişim kuramamış bir telekomünikasyon kurumundan bahsediyoruz. bırakın o kadar azarlasınlar. Küfretmediklerine şaşırın siz. Bi özelleşemediler gitti be![signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 işim düşerse karşıdaki telefonu açınca.. bak kardeşim. ben müşteriyim. sende müşteri hizmetleri temsilcisi. ne demek biliyosun dimi. ona göre. şimdi benim sorunum şu...[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dynanın sistemi kullancaktın bağır çağır birazda dövcek gibi ol =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İnşallah türk telekomdan akrabası olan birisi fln bu topici görürde ne kadar gereksiz , kabiliyet fukarası , vede hayvansal nitelikte insanlar oldugunu telekomda onlara bi bildirir sora gelsin beni bulsunlar.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Fransua, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: İnşallah türk telekomdan akrabası olan birisi fln bu topici görürde ne kadar gereksiz , kabiliyet fukarası , vede hayvansal nitelikte insanlar oldugunu telekomda onlara bi bildirir sora gelsin beni bulsunlar. eee nolacak benim akrabalarımda var arkadaslarimda. sen orda calisan herkese hayvan derken kendinin ne oldunu dusunuyomusun? git bi aynaya bak yada bi dusun acaba ben neyim ne ise yararım diye. sallayın oturdunuz yerden. bu kadar ıvır zıvır işle urasacağına o arkadaşta zahmet edip gitseydi orda hazır dilekçe örnekleri var fotokopide var 2 dakkalık işi kıcını kaldırmaya usendiğinden 3 gun urasir iste boyle. sanki turkiyede hersey çok yolunda her kurum her ozel isyeri tıkır tıkır isliyo bi islemeyen telekom var. bugun gidiyonuz bi bankaya yeri geliyo diyolarki- sistemlerimiz arızalı. 1 saat bekletiyolar orda yada 200 kişi sıradayken 2 tane vezne çalışıyo hanginiz gidipte onlara diyonuz size kafamız girsin diye. korkuyom bi gun orda telekomda calisan ve yakinlarının kafalari birilerine girecek diye. [Bu mesaj gokhaan tarafından 01 Eylül 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hahaha ben yeni kablodan adsl'e geçtim adsle geçen cuma başvurdum araya tatil falan filan girdi anca bugün açtırmayı başardım oda taa sidik zoruyla 4441444 ile başlayarak sora 0375 sora 555lilere yönlendirdiler 5 kere yönlendirildim 6.da santrali buldum açılcaktı benim adsl bi bakın dedim öle açtılar yoksa işimiz var[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Elektrikler kesikti, yönlendirile yönlendirile beyoğlu bilmemne müdürlüğüne bağlandım, öğlen dediler, dedim 1 gün oldu bak, öğlen hala kesik, akşam aradım "ben sinir hastasıyım ve gelip şubenizdeki herkesi öldürsem bile bir suç işlememiş sayılacağım buna artı olarak şirketiniz suçlu bile çıkabilir." dedim. ciddiyet her zaman çözüyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ciddiyet, euhe[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 calisan kisi annenizse ve "bu hattimi niye kestiler" diye 10 kere arayip sonra da aksam gelince kavga ettiginizde daha kotu oluyor,beterin beteri vardir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: gokhaan, 01 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: said: Fransua, 01 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: İnşallah türk telekomdan akrabası olan birisi fln bu topici görürde ne kadar gereksiz , kabiliyet fukarası , vede hayvansal nitelikte insanlar oldugunu telekomda onlara bi bildirir sora gelsin beni bulsunlar. eee nolacak benim akrabalarımda var arkadaslarimda. sen orda calisan herkese hayvan derken kendinin ne oldunu dusunuyomusun? git bi aynaya bak yada bi dusun acaba ben neyim ne ise yararım diye. sallayın oturdunuz yerden. bu kadar ıvır zıvır işle urasacağına o arkadaşta zahmet edip gitseydi orda hazır dilekçe örnekleri var fotokopide var 2 dakkalık işi kıcını kaldırmaya usendiğinden 3 gun urasir iste boyle. sanki turkiyede hersey çok yolunda her kurum her ozel isyeri tıkır tıkır isliyo bi islemeyen telekom var. bugun gidiyonuz bi bankaya yeri geliyo diyolarki- sistemlerimiz arızalı. 1 saat bekletiyolar orda yada 200 kişi sıradayken 2 tane vezne çalışıyo hanginiz gidipte onlara diyonuz size kafamız girsin diye. korkuyom bi gun orda telekomda calisan ve yakinlarının kafalari birilerine girecek diye. [Bu mesaj gokhaan tarafından 01 Eylül 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] benimde akrabam var telekomda. konu o değil zaten. herkes telekomun ne bok olduğunu biliyor. ama tekelcilikten kurtulmadığı sürece bu işler böyle bak mesela tcell o da telekomünikasyon kurumu. herşeyi tek telfonla yapabiliyorsun. ellerinde olsa çay ikram etcekler.. :) ayrıca bankada 200kişi değil 30 kişi olsun 2 vezne çalışıyorsa gider ne iş diye sorarım? tersleyen olursa adını soyadını alır gider şikayet ederim. özel kurumlar onlar. tek sorun telekomun tekel olması...[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla butun bu anlattiklariniz yaninda ben coook sorunsuz calisiyorum butun devlet kurumlari ile benim sorunum ozel sektordeki okuzlerle. Adsl mi 2 gunde bagladilar. Sorun oldumu aninda ilgileniyorlar. Sikayet etmeyin artik sikayet ederek nereye geliyorsunuz hadi ettiniz bizlere ederek nereye geliceksiniz. Ne yapalim yani seni beklettiler diye adsl hatlarimizi iptalmi ettirelim? Anlamadim yani sunu soyle yaptim boyle oldu telefonu kirdim actilar tehdit ettim actilar. Gidiyorsun en yakin yere benim hattimi 512 ye yukseltmek istiyorum diyorsun formu dolduruyorsun ertesi gun 512 oluyor.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar