Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eh serverlar cokmusken horda iyi bir haber

BonePART

Öne çıkan mesajlar

said:
mardox, 02 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
bi de ne olduğunu yazsanız da sonra en alta kaynak diye bunu verseniz... Malum serverlar gocunce foruma girilmiyor :( bakalim sayfa acilirsa ben de sevincem....

Undercity'nin Ruins of Lordaeron kısmında -yani kapıdan asansörlere kadar olan kısım- artık mounta binilebilecekmiş... 1.7'den sonra yani... asansörlere gelindiinde mounttan inecek yine karakter...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kafayı sıyıracam bu blizz in yaptıı şe ne ayıp walla dawa etsek ii para kırarız sonrada kurşunu yeriz :P
şuanda oyuna giremiom connecting dio takılıo sorada unable to connect dio ben oyuna yeni başladım şimiden sıyırdım siz walla helal olsun hepiniz sabırlı adamlarsınız
şuanda sizde giremionuz dimi?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 02 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
keşke uc içinde form değiştirebilsek mount felan yapabilsek.

iğrenç oluyor herşehirde dolaşabilirken burda yürüme hızıyla koşturmaktan...

yok abicim bi kerede düzeltseler dişimi kırarım. onuda 1.7.1 de eklerler.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elazul, 03 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
ya ben kafayı sıyıracam bu blizz in yaptıı şe ne ayıp walla dawa etsek ii para kırarız sonrada kurşunu yeriz :P
şuanda oyuna giremiom connecting dio takılıo sorada unable to connect dio ben oyuna yeni başladım şimiden sıyırdım siz walla helal olsun hepiniz sabırlı adamlarsınız
şuanda sizde giremionuz dimi?

dava bi işe yaramaz kabul ettiğin sözleşmede var bunlar:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...