BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 https://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=497641&p=1&tmp=1#post497641 [Bu mesaj BonePART tarafından 02 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hele şükür beah.sprintimi harcıyodum o mesafede heh[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Allah razı olsun ya.. Bu camp taurajo'ya wind rider koymalarından sonra duyduğum en iyi haber :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "OLEY BE" diyebileceğim bi haber :)[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi de ne olduğunu yazsanız da sonra en alta kaynak diye bunu verseniz... Malum serverlar gocunce foruma girilmiyor :( bakalim sayfa acilirsa ben de sevincem....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sprint harcıyordum ben de orda ii oldu... keşke bütün UC'nin içinde binilebilir yapsalardı başlamışken...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: mardox, 02 Eylül 2005 22:45 tarihinde demiş ki: bi de ne olduğunu yazsanız da sonra en alta kaynak diye bunu verseniz... Malum serverlar gocunce foruma girilmiyor :( bakalim sayfa acilirsa ben de sevincem.... Undercity'nin Ruins of Lordaeron kısmında -yani kapıdan asansörlere kadar olan kısım- artık mounta binilebilecekmiş... 1.7'den sonra yani... asansörlere gelindiinde mounttan inecek yine karakter...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 keşke uc içinde form değiştirebilsek mount felan yapabilsek. iğrenç oluyor herşehirde dolaşabilirken burda yürüme hızıyla koşturmaktan...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet uc de bir de betraydiri hanin onune koysunlar . soulstone kullanip hana gelince sagdan mi soldan mi gidecem bulamiyorum bir turlu don baba donelim oluyor . uc ve civar kasabalari tamamen zaman kaybiydi iyi olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aspect of the cheetah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olan sey 1.7 den itibaren uc de asansorlere kadar outside sayılcakmıs yane asansorlere kada rmoutnla yada ghost wolfle kosulabilcek[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya ben kafayı sıyıracam bu blizz in yaptıı şe ne ayıp walla dawa etsek ii para kırarız sonrada kurşunu yeriz :P şuanda oyuna giremiom connecting dio takılıo sorada unable to connect dio ben oyuna yeni başladım şimiden sıyırdım siz walla helal olsun hepiniz sabırlı adamlarsınız şuanda sizde giremionuz dimi?[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Bone, 02 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: keşke uc içinde form değiştirebilsek mount felan yapabilsek. iğrenç oluyor herşehirde dolaşabilirken burda yürüme hızıyla koşturmaktan... yok abicim bi kerede düzeltseler dişimi kırarım. onuda 1.7.1 de eklerler.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hayır gayette girip oynuyorum ben nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: elazul, 03 Eylül 2005 02:19 tarihinde demiş ki: ya ben kafayı sıyıracam bu blizz in yaptıı şe ne ayıp walla dawa etsek ii para kırarız sonrada kurşunu yeriz :P şuanda oyuna giremiom connecting dio takılıo sorada unable to connect dio ben oyuna yeni başladım şimiden sıyırdım siz walla helal olsun hepiniz sabırlı adamlarsınız şuanda sizde giremionuz dimi? dava bi işe yaramaz kabul ettiğin sözleşmede var bunlar:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi bnm arkadaşda şuanda deli gibi lvl kasıo ama ben oynayamıom wow un sitee giremiom bişiler war horde bilgimi ele geçirdi HELPPPP!!![signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar