Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: zul, 02 Eylül 2005 07:55 tarihinde demiş ki: said: Madturk, 02 Eylül 2005 06:44 tarihinde demiş ki: Yazmışta yazmış böle sana tek birsey soyleyebilirim bu guzel yazıyı bu oyunlar hakkında yazacagına daha faydalı konulara odaklansan eminim en zor seyleri bile basarabilirsin. demek istedigim bu tur oyunlar hayatını yasamayı geciktiriyor... Cok sacma bişey bu sölediğin ya, ne yanı adam isterses wow oynar isterse 400 metre bayrak yarışına harcar kendini ne farkı var? Hatta şöle soliyim sana adam isterse wow oynar isterse alabileceği maksimum maaşın yarısını kazanır, ama wow oynar, 4.0 ortalama yapmaz 3.20 yapar ama wow oynar. Anladınmı dediğimi. Insanlık mmorpg'ler oladan öncede "calılmaktan" başlka şeyler yapıyolardı. Anlamadığın ders calışmak yerıne wow oynamanın doğru bir secim olabileceği. 2 saat daha az kafa yorarım proje üzerine bc gelir bb yerine ama ben 2 saat oyun oynamış rahatlamış olurum. Sevgili içinde aynısı gecerli =) gunde 10 saat aynı evde kalmıyorsam bayar insanı, o kadar bol vaktim varsa 5-6 saat yeter ne öle butun gun.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ko nedir oyun mu o oynayanlarin yuzde 98 i prieste prayst rogue roj diyor online mmorpg den cakmiyanlar o oyunu oynar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Oyunu hayatinin önüne gecirirsen kaybetmeye mahkumsun zaten Bunu yapmadan oynayabilenler var emin ol[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi oyun kimsenin hayatinin önüne geçemez ki, zaten yapilacak olan yanlişliklara bahane olur en fazla =)[signature][hline] [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 02 Eylül 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bu oyuna bagimli miyim bilmiyorum gunde 4-5 saat oynarım ilk karakter actıgımda oynama surem 6-7 saat i buluyodu zevk te alıyorum oynarken 123154 tane arkadasım var..oyunu sevmesemde (su an ki haliyle) oyuna girip biseyler satmak bazen dusuk lvl lılara yardım etmek beni rahatlatıyo..asıl konuya donecek olursak bence bir oyuna bagımlı kiside gorunen ozellikler bi an once 60 olup herkesi kesme istegi(bi nevi uo (freeshard) mantıgı) 60 olduktan sonra 2 gunde pvp set tamamlayıp kral gibi dolasma istegi falan vs..su an bilgisayarım standart ustu olmasına ragmen oyun olarak sadece mmorpg ler yuklu..bunun nedeni ise mmorpg ler beni gercekten gunun stres inden sıkıntısından kurtarıyo sanki tek basıma yasıyomusum yapacak hic biseyim yok bugun hersey yolunda gitti gibi bi ruh hali saglıyo..en basitinden friend list e girip bi arkadasının online oldugunu gorup "naber lan" seklinde baslayıp uzayıp giden konusmalar icin bile ayda 13 euro veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: zul, 02 Eylül 2005 05:26 tarihinde demiş ki: sonra noldu ? ben kendi adıma cevap vereyim "HICBIRSEY"... Bilgisayar oyunu neden oynanir diye bir düsünmek lazim. Boyumuz mu uzayacak? Hatunlar "oeh geek'e bak ne sexy" diye etrafina mi toplanacak? Hayir. Ben de kendi adima cevap vereyim. Eglendim. Oyun oynamanin da amaci budur sanirim. Buna da "HICBIRSEZ" denmez kanimca. Ha bu vakit cok daha dolu islerle harcanabilir. Ne bileyim kitap okumak, spor yapmak, yeni seyler ögrenmek cok daha yararlidir. Hakli oldugun taraf, wow'un feci aliskanlk yapip cok vakit almasi. Cogu zaman oldu bos zamanlarimda wow oynamaktan baska bir sey yapmak istemez oldum. Eger iradenize hakim olabiliyorsaniz süper. Ama olmak cok zor. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evt bunun en iyi örnegini mirage verir bencede :) lvl 60 char ı satıp 2 ay sonra tekrar oyuna dönen biri olarak onun sözlerine kulak verin derim ;)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İyi öğlenler, Bilgisayarda oyun oynamanın insan yaşamını olumsuz etkilediği cümlesine katılmıyorum. Eğer kişi nerede duracağını biliyorsa bence bilgisayar da oyun oynamak zarar vermez. 1986 yılında 18'li yaşlarım da Spectrum zx 28kb bilgisayar sayılmasa da ilk oyun oynamaya başladığım makinedir. Commodore 64K, amiga 500 ve arkasından gelen PC'ler ile birlikte de bu oyun zevkim devam etmiştir. Geriye dönüp baktığımda neler değişiyor kısa özetleyeyim, öncelikle daha genç olduğunuz yaşlarda oyun oynama süreniz fazlayken, ilerleyen sürelerde artan sorumluklar ve görevler nedeni ile azalıyor tek değişen bu. Hepimiz oyun oynarken saatleri unutabiliyoruz, ama bu sadece oyunlarda olmuyor ki, bir maç seyrederken, bir kaç arkadaşınla rakı içerken yada sokakta basketbol oynarken de unutabiliyorsun. Önemli olan bu unutmaların süreklilik kazanmaması, işte bu nokta da herşey kişinin kendisini tanımasına ve bilmesine kalıyor. Hatta arkadaşlarımın söyledikleri hala aklımda, önce okul bitince iş yaşamında devam edemezsin bırakırsın dediler, devam ettik, evlenince bırakırsın dediler devam ettik, çocuğun olunca bırakırsın dediler ve devam ettik. Arkadaşlarım oynadığı sürece bende devam edeceğim, çünkü ben oyunları arkadaşlarımla oynamaktan zevk alıyorum. Yaşam da amaçlarınızla araçlarınızı iyi belirlerseniz daha çok mutlu olma şansınız olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlarım oynadığı sürece bende devam edeceğim, çünkü ben oyunları arkadaşlarımla oynamaktan zevk alıyorum. işte anahtar cümle :horace: ayrıca doğru söylüolar. kendine hakimsen hiç problem yok. ben öss ye girdim çıktım şimdi 1. terchimde üniye başlıycam. kız arkadaşım war. bu akşam yemeğe çıkıcaz. ha telekoma blizzarda bu çökmelerde kafam girsinmi? girsin! o ayrı. ama dediğim gibi o adam gibi bilgisayar başında ölmediğin sürece yada mantıklı düşündüğün sürece sorun yok[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Grizzly, 02 Eylül 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşlarım oynadığı sürece bende devam edeceğim, çünkü ben oyunları arkadaşlarımla oynamaktan zevk alıyorum. işte anahtar cümle :horace: ayrıca doğru söylüolar. kendine hakimsen hiç problem yok. ben öss ye girdim çıktım şimdi 1. terchimde üniye başlıycam. kız arkadaşım war. bu akşam yemeğe çıkıcaz. ha telekoma blizzarda bu çökmelerde kafam girsinmi? girsin! o ayrı. ama dediğim gibi o adam gibi bilgisayar başında ölmediğin sürece yada mantıklı düşündüğün sürece sorun yok ee ben de 1. tercihime girdim havamı atıon lem :p[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok canım sadece örnek. ciddiyim .:)[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Star Wars Galaxies oynayında online oyun nasıl olurmuş görünüz :)[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Vulcan_Lionheart, 02 Eylül 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Star Wars Galaxies oynayında online oyun nasıl olurmuş görünüz :) abi dark jedi padawan nasıl oluo apprentice olmaz mı onlar?[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesajları okumadım ama şöyle küçük bi yorum yapmak istiyorum. LOOOOL! Abi adam uo free shard oynamış ko oynamış. Oynanabilecek bütün adam gibi oyunları oynamış yani. Kocaman bir (!)... Ben de Swg, Coh, Eq2 oynadım. Şimdi de WoW oynuyorum. Uo freeshard ve ko oynuyim o zaman yorum yapıyim ben.. [Bu mesaj Rebelution tarafından 02 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki: ko nedir oyun mu o oynayanlarin yuzde 98 i prieste prayst rogue roj diyor online mmorpg den cakmiyanlar o oyunu oynar Strengh'e sıtrenç diyeni de var. Oluyo yani öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler solediklerinizde haklısınız belki ama bicok kisininde soledigi gibi hayatına belli bi duzene koyunca zaten hersey geliyo wowda oynuyorum ailemle tatilede gidiyorum gece dısarıda cıkıyorum kız arkımla sabah kahvaltıyada gidiyorum herseyi yapıyorum ama wowda oynuyorum sadece dozu duzgun ayarlamak onemli olan sey kendini fazla kaptırmadan yapıcaksın bu sadece wowda uoda koda yada online oyunlar icin deil hersey icin gecerli olan bisey kendini cok fazla okula kaptırırsanda sakıncalı kız arkına kaptırırsanda sakıncalı sadece ailenle wakit gecirirsende sakıncalı dısarda bi dunya bunun farkında olamk ama kendi eylencenede wakit ayıtrmak onemli olan bi ara kitap okursun bi ara oyun oynarsın bi ara spor yaparsın hersey dengeli olmalı bence ne kadar katılırsınız bilmem ama en dogrusu bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 uzun bir müddet zevkle oynadıktan sonra geriye dönüpte baktığımda kocaman bir hiç görüyorum..evet cümlelerim zul ile benzeşebilir çünkü ona katılıyorum, aranızda ayarını kaçırmassan ne hayatından nede başka bi olayından mahrum kalırsın diyenler, buna bir hobi olarak bakıp tv yerine buna takılıorum diyenler var, kanımcada güzel düşünceler, bundan 2 ay öncesine kadar bende böyle düşünüyordum..ancak 60 olduktan sonra if'da tabiri caiz'se mallanmak, artık kabak tadı veren instance'lara istemeyerek girmek beni bunalttı..ve oyunu bıraktım..bıraktım ama bakalım arkamda ne gibi enkazlar bıraktım. 2 dersten kalarak yaz okuluna gitmek zorunda kaldım ve yazımı mahvettim, bununla beraber sınıfı geçermiyim kalırmıyım hesapları psikolojimi bozdu, dolayısıyla benden daha şu ana kadar tek kırık görmemiş olan ailemle aram bozuldu vs vs..bunların hepsini tabiki wow'a bağlayamam ancak büyük etken olduğunu söyleyebilirim.. irade kişiden kişiye değişir, kanımca eğer kişi kendine oyun konusunda hakim olamıyorsa buna ciddi bir çözüm getirmeli aksi takdirde sonu kötü olabiliyor : ).. bunlar sadece benim şahsi düşüncelerimdir, ve bizzat yaşandığı (!) için paylaşmak istedim : P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: zul, 02 Eylül 2005 05:26 tarihinde demiş ki: uo oynadım 2 sene ,ko oynadım 2 sene, wow a gectim 4 ay oluyor anlıyacagınız oynanacak adam gibi butun online oyunları oynadım. sadece mmorpg'leri kastediyorsan, ko'ya "adam gibi oyun" dedin ya ölsem de gam yemem. DAOC, SWG, Everquest bunlar ne öyleyse?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Valla adam gibi yenilik getirselerdi devam ederdim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Cidden, bone benden önce yazmis, UO ve KO bence piyasadaki tek adam gibi mmorpgler degil, tek ücretsiz mmorpgler, ondan sana öyle gelmis.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Basligi acan arkadaş kendi acizligini belirtmiş, insan oyun oynayip ,zevk alip ve bundan utaniyorsa ve buraya yazma ihtyiaci duyuyorsa acırım ona, insanin icinde ne varsa odur[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 19:05 tarihinde demiş ki: said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki: ko nedir oyun mu o oynayanlarin yuzde 98 i prieste prayst rogue roj diyor online mmorpg den cakmiyanlar o oyunu oynar Strengh'e sıtrenç diyeni de var. Oluyo yani öyle.. ai iyi hoş da o strengh deil be :D strength[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 belki biraz alakasiz olcak ama charlie and the chocolate factoryde soyle bi muhabbet vardi: Mike Teavee: Why is everything here completely pointless? Charlie Bucket: Candy doesn't have to have a point. That's what makes it candy. aha mmorpglerde aynen boyle, eglenmek icin oyna...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: n3mrut, 02 Eylül 2005 05:36 tarihinde demiş ki: Valla ben okulumada gıdıorum Kız arkadaşımlada gezıorum Tatılede cıkıorum ama eve geldiğimde TV İZLEYECEĞİME Wow oynuyorum ? napcaz simdi ? ben de senin gibi yapıyorum ama öyle de olmuyor be :) ben serverların açıldığı gün 11 şubatta başladım wow a daha 60 charım yok.60 olamayınca da tam zevk alamıyorsun oyundan[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 02 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar