Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GEÇTİM!

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilirsiniz bi kaç hafta önce buraya mesaj atmıştım işte sınavım var falan filan bugün 10 dakika önce öğrendim
Matematik 4
Coğrafya 1
Almanca 1
zaten almanca ile coğrafyaya çalışmamıştım acaip mutluyum acaip sevinçliyim mattan 3 almam geçmeme yeterken 4 alıp fazlasıyla geçtim :P ALLLLAAAAAAAAH BE![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
ya kalınmaz doğru da çalışmadım etmedim umrumda da değil sorumlu geçmedim bişi geçmedim bşi daha da görmicem coğrafya pek takmıom yani :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
helaaalll!!1[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
bende geçmişim birinden ama geometriden 0 çakmışım gene..
nese tabrikler..:d[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Helal be!!!

Lise sonda dinden 4 aldığı için lise ortalaması 4.99 olan arkadaşım vardı, coğrafyadan kalanı da gördüm ya, ölsem de gam yemem artık :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Evet ya lise boyunca bi analitik dersini anlamamiştim... Hep o dersi bi şekilde ucundan kurtarirdim..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
Bende analitikten 5 almışım hocaaa sesimi duyuyosan kapak olsun sanaa !!

Ehüe ilk dönem 3 tü ikinci dönem 1 ama 5 alınca yıl sonu 4 oldu ve analitikten 4 ile geçmiş oldum yihaa =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
waaaay hll olsun bivripçim ben de geçtim :d[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...