Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GEÇTİM!

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

bilirsiniz bi kaç hafta önce buraya mesaj atmıştım işte sınavım var falan filan bugün 10 dakika önce öğrendim
Matematik 4
Coğrafya 1
Almanca 1
zaten almanca ile coğrafyaya çalışmamıştım acaip mutluyum acaip sevinçliyim mattan 3 almam geçmeme yeterken 4 alıp fazlasıyla geçtim :P ALLLLAAAAAAAAH BE![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya kalınmaz doğru da çalışmadım etmedim umrumda da değil sorumlu geçmedim bişi geçmedim bşi daha da görmicem coğrafya pek takmıom yani :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Helal be!!!

Lise sonda dinden 4 aldığı için lise ortalaması 4.99 olan arkadaşım vardı, coğrafyadan kalanı da gördüm ya, ölsem de gam yemem artık :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende analitikten 5 almışım hocaaa sesimi duyuyosan kapak olsun sanaa !!

Ehüe ilk dönem 3 tü ikinci dönem 1 ama 5 alınca yıl sonu 4 oldu ve analitikten 4 ile geçmiş oldum yihaa =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

waaaay hll olsun bivripçim ben de geçtim :d[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...