Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipucunuz.net

Kreese

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/view.php?id=119580

adam sitenin adını vermiş
sonra aramadan açtım topiği kusra bakmayın yazmış

girdim siteye kapıyı kapıyı geçemedim
ipuçlarında başlıkla alakalı denmiş ama başlık hangisi onu bile şaşırdıM

ben Gothic in bu topiğinden sonra aramadan bi bilgi elde edemedim
kapı nasıl geçiliyor(sadece kapıyı anlatın kalanını söyleyip özellikle sonunu söyleyip tatsızlık yapmayın :))[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe

[Bu mesaj Kreese tarafından 28 Haziran 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ahuau bnde geçemedim 100 tane şey denedim olmuyor. kesin çok basit birşeydir. biz karmaşık düşündüğümüz için bulamıyoruz bence ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

lan poff link bulun diyo bende link arıyodum çok kolaymış ![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Kelimede takıldım.

_M_ _R_T_ _

boşlukları doldurun =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

aahaha bende ingilizce arıyodum immortal falan filan ne çıktı yafs. sağol wook.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındaysan O nehirin yansımasıyla birlikte 88 e benziyor adamlar rakam yerine yazı kullanmışlar...Ben 2 saat 88 yazmıştım seksensekiz olduunu öörenincede monitöre vurmak istemiştim öle bişi işte :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Sosyal ağlarda paylaş

Bende gitardayım ne len bu ünlü biri falan mı ?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...