Nomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sımdı arkadaslar server cok guzel calsııyodu rr atıp save attık kapatık serverı actıgımızda tekrar acclerı goremedık - ve oyuna baglanırken connectionda takılıyor sızce bunu sebebı nedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Account dosyalarinin salt okunur olup olmadigina dikkat et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bencede ACcount Dosyaları Salt Okunur mu ona bak derim haklısın[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gordios tam bir kopyacı. bilgehan da smileyci bkz: ------> :)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen necisin ? sen gerçek değilsin zaten şakasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Prudent Ben Sadece Kişinin Sorduğu Şeyi okurum Altındaki Yazılara Sonradan Bakarım Olmuş mu die Ama Sende Kısaca Bir ==> [spo1=Prudent Baksın Sadece]Dengesizsin[/spo][signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yanlıslıkla acc dosyalarını sılmeyesın :D sadece bır fıkır veya spherede bır problem olabılmıs olabılır tmm bır cozum ıyı bır ıncelem ıster[signature][hline]Jailden Naklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adamın geçen günlerde açtığı topic i gördüm ve yarıldım vendor isimleri ile ilgili gelmiş burda millete laf yetiştiriyor allahim yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar