pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bir rüzgar geçti, demin gençti.. benim rüzgarımdı saçların dağınıktı, kaygan sırtından tanıdım mis kokundan tanıdım.. her gece kurak topraklarımda bir gül açıorsun.. ayaklandırıorsun yasak duygularımı, kor dudaklarını ıslatıorum.. bedeninde kayıp ruhunla birleşiorum.. gezerim tekrar tekrar gezdiğin yerleri, okunurum düşüne düşüne okuduğun mısraları.. belki senden sonra bir sıcaklığı kalmıştır geri.. yerleştir bu sevdayı her yerine.. yüzünde ter olan su damlacıklarının kaynağına yerleştir.. yaramaz çocukluğuna yerleştir.. tam oraya, işte uçsuz bucaksız bir düzlükten bir gül bahçesiyle ayrılmış göğüslerine yerleştir.. ekledim seni her yerime.. en tatlı gülüşüme, çok sevdiğin kirpiklerime.. gözlerimin taa içinden kalbimin derinliklerine ekledim seni, erişilmez ruhumun zirvesine.. bütün gemilerim tutuştu, köprülerim kül oldu.. duman beni boğmasa, kor etmese, gözlerim kör olmasa seni görücem.. alevlerini söndeürcem.. telefon sapığım yolladı bana bunları öle yazim dedim..[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eline sağlık gerçekten güzel olmuş.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 korktum valla bni bulcak die[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne sapıkmış be.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benım sapıklar genelde ufler yada benı dınler ne sapıklar var beee[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah hepinize böle sapık nasip etsin.. amin..[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İnandık...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 22:46 tarihinde demiş ki: ne sapıkmış be. +1 Uhuh bi böyle şiir okuyan sapığım olmadı :p Güzel olmus ama,sapığının eline sağlık :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet gercekten gusel..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benim sapıklar genelde dakikada ortalama 7 çağrı atarlar :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar