dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ani bir kararla msn kullanmamaya karar verdim , 370 küsür kişilik listemden kurtuldum artık.. oh be , artık sanaleskiya nickleriyle ekleyip , selam yandın sen hacklicem seni al şu dosyayı al diyen lamerler , monitörümden uzun nickleriyle beynimi ziten geveze kızlar , ozann bana kargo-ateş ve su empeüç bulsanaa diyen tipler yok , yuppii yuppiii.. hepinize benden bir bira efendim , darısı ba$ınıza...[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 listenden çok baydıysan yeni hesap alsaydın, mis gibi.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 O uzun nick olayına bende uyuz oluyorum aslında illa gerisini okuyacagım ya deli oluyorum cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 150 değilmi abi max Kişi? 370 mi? bende 130 vardı yeni msn e geçtim.Kontrolden çıkıyo ya msn..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 carlsberg yokmuydu?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çe$itli patchlerle sınırsız oluyor max. kapasite.. Sonuç olarak msn kadar gereksiz bir$ey yok. İnternet kullanıcılarının hatrı sayılır bir bölümü interneti sadece messengerlar için kullanmaya ba$ladılar (yonja ve hi5 gibi gereksiz siteleri saymazsak) Mail sistemini kullansa ke$ke herkes.. Msn kullanmıyorum , çok mutluyum , huzurluyum.. İ$lerimle uğra$ırken görev çubuğu disko edasıyla yanıp sönmüyor.. Oh be , oh.. edik : fosters çok güzel bira , çook..[signature][hline]Gerekli $eyler [Bu mesaj dufrasne tarafından 02 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fosters içtiğim en kötü biralardan... çok acı bi tadı var ilk içtiğinizde güzel geliyo süper diyosunuz ama 3. 4. ye geçince anlıyosunuz ne kadar boktan olduğunu[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 02 Eylül 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tuborg daha güzel bira olarak bence. Bu arada msndekileri engelleme ve silme özelliğin yasda en bastan kabul etmeme özelliğin var?Silene kdr o özellikleri kullanasydın ya... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Google Talk'a geçin beyler, kimse nickini değiştirmez, cafcaflı şeyler görmezsiniz mis gibin... Zaten listen 30'a gelirse ne mutlu sana (: Buna arkadaşın kötü halinden faydalanmak denir.. (;[signature][hline]http://www.google.com/talk/ - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyla alakası yok ama resimden gördüm..Fosters çok acı yaw Bud en iyisi king of beers hesabına,şifa niyetine[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gtalk'ı çok methediyolar , bi bakiim nedir ne değildir...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gtalk , icq hepsi aynı , hepsi.. inanın tiksindim ya her türlü messenger formatından.. ayrıca hala savunuyorum ki foster çok güzel biradır =))[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 helal be adam kurtulmus msnden bak sonra msn krızın tutar karısmam:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: BulletRide, 02 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Konuyla alakası yok ama resimden gördüm..Fosters çok acı yaw Bud en iyisi king of beers hesabına,şifa niyetine gel seni bi öpiim budcu arkadaş.. AA buzdolabında olcaktı bir tane *buzdolabına koşturur*[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN [Bu mesaj Gilean tarafından 02 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 *! it's miller time*[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Canım cektı ya:([signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fosters hakaten süper bira yaaa[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ehah bendensin =) abi yanlız konu msndi , biraya geldi ya helal olsun , koymaz olaydım o resmi oraya :)[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Venus rullaz.. [Bu mesaj Sorj tarafından 02 Eylül 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Abi birakin ya su bira denen seyi nasil içiyorsunuz anlamiyorum ben 2 yudum dahi alsam bi acaip oluyor midem hele o kopugu yok mu iigghh nefret direk..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 emesenim olmazsaben naparım acaba? oeh düşünmek bile istemiyorum... gerçi konu bira olmuş ama olsun:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: kermit, 02 Eylül 2005 18:40 tarihinde demiş ki: fosters içtiğim en kötü biralardan... çok acı bi tadı var ilk içtiğinizde güzel geliyo süper diyosunuz ama 3. 4. ye geçince anlıyosunuz ne kadar boktan olduğunu 3. ve 4. den sonra tad almamak lazım :p tuborg T beer güzel gerçekten[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 msn den daha cekici geldi .. : P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 msn inin silceine istemediin kişileri silseydin. ayrıca en kralı carlsberg.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar