Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ohh be kurtuldum msn'den

dufrasne

Öne çıkan mesajlar

ani bir kararla msn kullanmamaya karar verdim , 370 küsür kişilik listemden kurtuldum artık.. oh be , artık sanaleskiya nickleriyle ekleyip , selam yandın sen hacklicem seni al şu dosyayı al diyen lamerler , monitörümden uzun nickleriyle beynimi ziten geveze kızlar , ozann bana kargo-ateş ve su empeüç bulsanaa diyen tipler yok , yuppii yuppiii..

hepinize benden bir bira efendim , darısı ba$ınıza...

[signature][hline]Gerekli $eyler

Sosyal ağlarda paylaş

Çe$itli patchlerle sınırsız oluyor max. kapasite..

Sonuç olarak msn kadar gereksiz bir$ey yok. İnternet kullanıcılarının hatrı sayılır bir bölümü interneti sadece messengerlar için kullanmaya ba$ladılar (yonja ve hi5 gibi gereksiz siteleri saymazsak) Mail sistemini kullansa ke$ke herkes..

Msn kullanmıyorum , çok mutluyum , huzurluyum.. İ$lerimle uğra$ırken görev çubuğu disko edasıyla yanıp sönmüyor.. Oh be , oh..

edik : fosters çok güzel bira , çook..[signature][hline]Gerekli $eyler

[Bu mesaj dufrasne tarafından 02 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fosters içtiğim en kötü biralardan...
çok acı bi tadı var
ilk içtiğinizde güzel geliyo süper diyosunuz ama 3. 4. ye geçince anlıyosunuz ne kadar boktan olduğunu[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 02 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Konuyla alakası yok ama resimden gördüm..Fosters çok acı yaw Bud en iyisi king of beers hesabına,şifa niyetine

gel seni bi öpiim budcu arkadaş..

AA buzdolabında olcaktı bir tane *buzdolabına koşturur*[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN

[Bu mesaj Gilean tarafından 02 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi birakin ya su bira denen seyi nasil içiyorsunuz anlamiyorum ben 2 yudum dahi alsam bi acaip oluyor midem hele o kopugu yok mu iigghh nefret direk..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 02 Eylül 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
fosters içtiğim en kötü biralardan...
çok acı bi tadı var
ilk içtiğinizde güzel geliyo süper diyosunuz ama 3. 4. ye geçince anlıyosunuz ne kadar boktan olduğunu

3. ve 4. den sonra tad almamak lazım :p
tuborg T beer güzel gerçekten[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...