Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uma thurman...en çirkin güzel

amon

Öne çıkan mesajlar

Uma Thurman
Filmografi

Kill Bill (2003)
Hysterical Blindness (2002)
Chelsea Walls (2001)
Tape (2001)
Golden Bowl, The — 2000
Vatel — 2000
Sweet and Lowdown — 1999
The Avengers — 1998
Les Miserables — 1998
Gattaca — 1997
Batman & Robin — 1997
Beautiful Girls — 1996
The Truth About Cats and Dogs — 1996
A Month by the Lake — 1995
Pulp Fiction — 1994
Even Cowgirls Get the Blues — 1994
Mad Dog and Glory — 1993
Jennifer 8 — 1992
Where the Heart Is — 1990
Henry and June — 1990
The Adventures of Baron Munchausen — 1988
Johnny Be Good — 1988
Dangerous Liaisons — 1988
Kiss Daddy Goodnight — 1987 Doğum: 29 Nisan 1970 Boston, Amerika.

Gerçek adı : Uma Karuna Thurman

Aile : Kızkardeşi Dechen Thurman oyunculuk yapıyor. Babası Robert Thurman Tibet'te budist rahipliğine kabul edilen ilk batılıydı. Annesi İsvaç asıllı olan Thurman, 1998'de Ethan Hawke ile evlendi. Maya Ray adlı bir kızları var.

İlişkiler : 1990-92 arasında Gary Oldman ile evli kaldı. 1998'den beri aktör Ethan Hawke ile evli ve bir çocukları var. Daha önce bir süre Robert De Niro ile birlikteliği oldu.

Eğitim: Uma Thurman 15 yaşında okulu bıraktı ve oyuncu olmak için New York'a geldi. Burada bir süre bulaşıkçılık ve modellik yaptı. Aynı şekilde annesi de İsveç'tem Amerika'ya geldiğinde bu işleri yapmıştı.

İlk Filmi: 1987'de "Kiss Daddy Good Night"da erkekleri baştan çıkarıp soyan bir kızı oynadı.

Ünlü sahne: "Pulp Fiction" filminde John Travolta ile yaptığı dans sahnesi, Thurman'ın en ünlü sahnesi oldu.

Biliyor musunuz?: Uma, Hindu dinindeki Tanrıçalardan birinin ismi. Asya dinleri alanında Profesör olan babası tarafından verildi. Kutsamaların bağışlayıcısı şeklinde bir anlama geliyor.

Söz: "Uzun boylu, sarışın, mavi gözlü bazı kısımları zayıf bazı kısımları şişman, sıradan biri. " Kendisini tarif ediyor.

"Evde olmayı, kızımla ve bahçeyle zaman geçirmeyi çok seviyorum. Umutsuzluk genç oyuncuların parfümüdür. bundan kurtulmak çok rahatlatıcı. eğer bunu koklamaya devam ederseniz bu sizi çıldırtabilir. Bu meslekte birço insan kendini kaybederek sonunda ölüme kadar gidebiliyor. Benim planım bu değil.

''babası amerikanın ilk batılı budist rahibiydi...ve çocuklarınıda böyle yetişttirmek istedi...uma bbunun için şunu der....ailemi değiştiremeyeceğimi anladım...bende kendimi deiştirdim''[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 31 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
bu ne abi tek tek yazıcak mısın?
nerden alıntıladığını yazsan, biz direk ordan okusak bunları? :)
günde bi tane yazmayı düşünüyorum...isterseniz yazmam tabi....adreste vereyim...http://www.sinemafanatik.com/starlar.htm...
yazmamamı söylyin yazmam
tamam abi siln ya....patilere bi yararım genelkültür +1 im olsun dedim onu bilee çok ggördünüz[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

@amon:
Tim Burton
Arnold Schwarzenegger
Nicolas Cage
Clint Eastwood
Kevin Costner
Robin Williams
Mel Gibson
Liv Tyler
Johnny Depp
Harrison Ford

yaz sen, ben susarım birşey söylemem :) (sus payı)
tabii gün gün yaz iştahımız kabarsın[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...