Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz ve iyi tatil yerleri !

Udinen

Öne çıkan mesajlar

çıralıda ağaç ev felan ne yapacan olm böceklerden uyuyamazsınki ama çıralı olabilir pansiyon
bizim bi dayı vardı bi keresinde 5 parasız yola çıktık gittik çıralıya dayı sağolsun gördü halimizi 5 kişi 4 yatak ta kalmıştık pansiyonda :)
30 milyona
güzel di de yani deniz kenarı süper bi yerdi tavsiye ederim ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrumda Hotel Sunshine diye bir yer var. neredeyse kelepir kaldık orada ya. barlar sokagına 10 dakika uzaklıkta(yuruyerek)

gunluk 14 milyon, otelin 2 havuzu var.kahvaltı veriyorlar.4 kisi giderseniz cok kral olur.cunku 4 kisilik suit odaları var.harika bir yer ya.biz 7 kisi gittik aramızda memnun olmayan yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

gidin Bodrum'a barlar sokagında bi midye tavacı, kalamarcı var.gidin ordan bi midye tava bi kalamar alın.yiye yiye barlar sokagında volta atın :) sonra gidip burger king'e girin 1 orta boy cikolatalı milk shake icin.saat 00-01 gibi de oradaki herhangi bir bara girin -yanınızda karsı cinsten birisi yoksa hic kasmayın gidin deniz kenarına çekirdek cıtlayın-

tabi bayansanız iş degisir her gece klubune tek basınıza veya kız arkadaslarınızla girebilirsiniz. erkekseniz isler biraz degisiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 27 June 2003 23:45 tarihinde demiş ki:
50 milyona aylık apart diye bişey olmaz. varsa kiralayandan şüphe edilir. insanlar o fiyata aylık ev kiralayamıyo be :)[hline]

Valla var ama oole super bi yer deil yataklar falan yeni ama odada dus ve wc den baska bisey yokq[hline]<<<>>>

Sosyal ağlarda paylaş

Mısır'a gidip (mümkünse kahireye değinmeden böyk bir yer ama) Sherman Sheiyk'e gidecekseniz ordan dalgıç teknesi (veya normal) kiralayıp sudana kadar gidecekseniz tabii esprisi dalmak hem sherman sheiyk üzerinde hem Hurgada üzerinde çok güzel batıklar vardır.Hurgada'daki resiflerde çok güzel ama Sudan açıklarındaki çok çok çok el değmemiş yerler olduğu için resifler epeyce güzel hem daha geniş resifler var ancak Sudana yanaşmanız pek mümkün değil mümkün olsa bile çok iptidai olduğu için gidilmez yani.Sonra sherman sheyik'e dönerken yok ben illede pisliğe dalıcam diyorsanız (Benim gibi =)) Pisliğe dalmayı göze alıp otobüsle Kahireye gidiyorsunuz Meşhur Kahire Müzesini ve Gize Piremitlerini gezip yemek veya su içmeden mümkünse kolera kapmadan uçağınaza yetişip gidiyorsunuz...

Ps : Fiyat veremem biletler'i pek bilmiyorum ama tur pazarlığa bağlıdır mısırda heh.Sizi dolandırmaya çalışırlar sürekli ve yüzsüzlerdir belirteyim...[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peradur, 30 June 2003 16:08 tarihinde demiş ki:
Bodrumda Hotel Sunshine diye bir yer var. neredeyse kelepir kaldık orada ya. barlar sokagına 10 dakika uzaklıkta(yuruyerek)

gunluk 14 milyon, otelin 2 havuzu var.kahvaltı veriyorlar.4 kisi giderseniz cok kral olur.cunku 4 kisilik suit odaları var.harika bir yer ya.biz 7 kisi gittik aramızda memnun olmayan yoktu.

bizde gitcez bızımkı 4 kısılık odalar 40mılyon tanıdık bıraz ındırmı$ belkı o senın gıttıgın yerdır tam bılmıyorum ama :p bende ilk defa gıtcem bodruma haftaya[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peradur, 30 June 2003 16:57 tarihinde demiş ki:
gidin Bodrum'a barlar sokagında bi midye tavacı, kalamarcı var.gidin ordan bi midye tava bi kalamar alın.yiye yiye barlar sokagında volta atın :) sonra gidip burger king'e girin 1 orta boy cikolatalı milk shake icin.saat 00-01 gibi de oradaki herhangi bir bara girin -yanınızda karsı cinsten birisi yoksa hic kasmayın gidin deniz kenarına çekirdek cıtlayın-

tabi bayansanız iş degisir her gece klubune tek basınıza veya kız arkadaslarınızla girebilirsiniz. erkekseniz isler biraz degisiyor :)

walla annemle gıdıcemde annemın ark war onun kızı bıde onun kzı arkı gelıyor ben bu kızlar buyukler bıde $arkıcı bu kız tanıyomu$ herkeszı sanırım ne bılem ole dedıler takılcam onlarla :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

şu 50 milyona apart olayını açabilirmisin biraz
kafam karıştı
50 milyona 1ay imkansız gibi gözüktüğü için braz da

bide çaubkl yaparsab çok memnun olurtum[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yukarı, yukarı ve ileri!

Evet efenim devam edin ucuz ve iyi tatil yerleri yazmaya ama otel/pansyon isimleri, fiyatları falanda olsun. Hatta mekanın genel pahalılığını da yazında otel mi pansyon mu daha ucuza gelir onu da görelim.

Bizde hayırlısıyla gidicez bi yere ama körlemesine gidip bi yermi ayarlasak yoksa turla mı gitsek karar veremedik. Hatta nereye gideceğimize bile karar veremedik. Ucuz olsun, bide ortam olsun yeter(çok yüzsüzüm)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ayın 29 unda 4 günlğüğüne bodrum a gidiyorum(babam rezervasyon ayarlamış) ama yine de güzel yerler için bekliyorum
apart olayı için bilgiyi hala alamadım[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

Yokarı!

Ayın 22sinde gitmeyi planlıyoruz ama hala karar veremedik. Adam gibi bi yer bilen yokmu şöyle her şey dahil fazla kazık olmayan hem de ortamı olan falan?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...