jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 geçen seneydi sanırım bi fener macında genclerbırlıgı olabılır fenerli şemsiye attı kaleci ömerin yanına geldi o yerden aldı hoydonk elinden aldı omerin tribune geri verdi 3 sn sonra bi daha attılar şemsiyeyi ama ceza filan verilmedi yani bişeyleri çift taraflı dusunun herseye dar goruslu bakmayın bu olayın bi standart ı yok bizim ulkemizde bakalım ne sonuç çıkacak bende bekliyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 emre nobreyi parmakladı o daha güzeldi :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Fenere RUHUMUZ YETER !!!! Saraçoğlumu burası 80 yıllık mabed. 80 yıllık sevgi orda birikmiş. Ruhumuz yeter. Sahayı kapatsınlar kaleye pancuyu geçirelim yinede feneri yeneriz. Gideriz stad dışından tezahurat yaparız ! valla yapılır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet , hatta ben evin balkonundan yaparım... helal be black :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sizi kesmez bir maç ceza, hatta toptan yakalım inönü stadını nası olur? sahaya silah sokmayla davul tokmağı atmanın cezası aynıysa öyle federasyonunda ben zaten.. gerçi çok bişi farketceğini sanmıyorum geçen sene deplasmanda 3 avans kalede pancuyla yendik seyircisiz oynarsak bişi farketmez her şekilde yeneriz.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bide kumadam, indiana-detroit maçında sahaya bira atıldı, taraftarlar küfürle ve direk fiziksel olarak oyunculara saldırdı biliyosun. kaç maç seyircisiz oynama veya saha kapatma cezası geldi onu biliyo musun peki? 0... ve yine ayrıca tribüne çıkıp elde sopayla adam dövmekle saha içinde rakip takımın antrenörüyle kavga etmenin arasında dağlar kadar fark var. Bu tarz kavgalar 148291840 kere oldu ve hiç ceza verilmedi. Aklıma gelen ilk örnek mesela deli ibrahim atmıştı gs ağlamıştı hatırlarsınız, o zamanda hiçbi ceza gelmedi eşşek gibi kavga çıktı maçtan sonra futbolcular arasında falan. [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 30 Ağustos 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 olm vodkayı içtim burn ile bak psikopat oldum laaannn alllahhınnaa kadar kapatın ulannn ruhumuz yeteeeerrrr *!öndekilerin üstüne çullanır tişörtü çıkarır salllar* oooooooooo beeeşiiiktttaşşşşş aaaaaalllaaannna kadaaarrr lannn isterseniz bütün sezon Siirtin stadında oynayalım havada karada heryerde biz bu feneri hersene[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şaka gibisiniz... Sizler de olmasanız ligimiz çok monoton geçicek. Fıstık paketini açmaya başlar...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fıstık atma bak sahan kapatılır :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kapanır valla ne de olsa fenerliyim :) eheheh Bu arada kapansa da kapanmasa da Beşiktaş bu karardan yara alacak. Açıkcası benim gönlüm para cezasıyla geçiştirilip Fenerbahçe'yi beşiktaşlı taraftarların da izlemesine olanak sağlamak. Alex belki canı çekerde bir rövaşata da size patlatır :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Davul Tokmağı değil Davul Gerici .. Kısaca sivri ve bizzat bıçak - şiş etkisi yaratabilecek bir madde .. Ayriyetten Fenerbahçeye gelen ceza, Atatürk Olimpiyat Stadındaki bir Hazırlık maçında gelmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 budur abi , demek istediğimiz olay bu :) o derbi seyircisiz oynandığı taktirde zaten derbi olmaktan çıkıcak , alein futboluna bile yansır seyircisizoynamak.. kendinizi alexin yerine koyun , o golü attıktan sonra etrafınızda kimse olmıyacak... ayrıca kimsenin dikkatini çekmedi , bu maç avrupada da izlenicek , şampiyonlar ligi temsilcimzle uefa kupası temcilcilerimizden birinin oynadığı maçta seyirci olmayacak. kimse sormıyacak davul tokmağımı veya başka bişey mi diye. seyircisiz oynandığını bilicekler ...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Alexin yerine koydum kendimi .. Açıkçası kafama gözüme kalbime veya vucudumun herangi biyerine gelecek zarar verici bi madde Benim Futbol hayatımı bitirebilir .. Bana zarar verebilir.. Canımı Acıtabilir .. Aileme Zarar verebilir .. Açıkçası Alexin yerine koyduğumda kendimi bu şekilde hissediyorum biliyorsunuz beşiktaş Saha büyütiyim die Ingiliz Sahaları gibi sahaya yakın bir Stad inşa etti .. Buna nazaran Hiç bir türk taraftarı Ingliz taraftarı gibi Yerinde oturup bi gol Kaçtığnda AH , Gol Atıldığında Gol diye bağırmıyıor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 e alex o zaman fenerbahçede oynamasın , sonuçta fenerbahçe seyircisinin alındığı bir tribünde adam silahla yaralandı , veya çelik yelek falan giysin? ben espri falan yapıyorum komik olduğumu sanıyorum , umarım bunlar sizin gerçek düşünceleriniz değildir p.s. alex brezilyada top oynamış topçu , bizim tribünler oranın yanında cennet gibi maaşallah...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 seyircili seyircisiz farketmez fenerime 9 atarız!!!111! :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ceza fln gelmez. Kimse bu riski göze alamaz.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: insight, 30 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Ceza fln gelmez. Kimse bu riski göze alamaz. Bu yureksiz yonetimle anca bukadar Haluk Ulusoya laf ediyoduk Gelen gideni aratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 aziz başkana söyleyin o dediğinizi :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: tunch, 30 Ağustos 2005 22:32 tarihinde demiş ki: aziz başkana söyleyin o dediğinizi :D Fenerbahçe Yönetimi Hangi yönetimle içli dışlı olmuşki .. Bn Galatasaraylıyım Gençlerbirliği Yönetiminde yeraldım diye basbas bağıran birini MHK başkanı yapmak ne mantık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 en azından adam delikanlı gibi çıkıp söylüyor.. göreve geldiklerinden beride , fenerbahçe - trabzon maçı dışında hakem fiyaskosu yaşanmadı...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 stadda adam vurulmasıyla sahaya davul gerici atmanın cezasının aynı olmasını kabul edebiliyo musunuz siz?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Lig Sponsorunu belirtmemenin cezasıyla bizzat geçen sene Inonude adam bıçaklanıp öldürülmesi cezasının aynı olması gibi bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yalnız adamı öldüren yada sahaya şiş atan beşiktaş değil, bir takım kendini bilmezler.ceza sadece tedbir alınmadığı için veriliyor sanırım.ikiside tedbirsizlik yani takıma giden cezanın aynı olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: EagleEye, 31 Ağustos 2005 01:19 tarihinde demiş ki: yalnız adamı öldüren yada sahaya şiş atan beşiktaş değil, bir takım kendini bilmezler.ceza sadece tedbir alınmadığı için veriliyor sanırım.ikiside tedbirsizlik yani takıma giden cezanın aynı olması normal. yukarda dediğim olaya girer , bütün stadlarımızda davul ve benzeri aletler bir çekilde bulunduruluyor , her maça seyricsiz oynama cezası verilmesi gerekir o gibi bi yöntem uygulanırsa[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya neyin davasını veriyosunuzki ceza fln gelmez.fenerlilerin hüsnü kuruntusu artık umutlarını başka şeylere bağlamışlar yenebilmek için ama ne olursa olsun havada karada.. Ruhumuz Yeter![signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar