Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Adamlar organize senelerdir aynı işler dönüyor buralarda... Beyin yıkayanlarda cahil değil tabi. Adamlar akıllı kendine itaatkar köpek yetiştiriyor gibiler.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 01 Eylül 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Redeagle, 01 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Adamlar organize senelerdir aynı işler dönüyor buralarda... Beyin yıkayanlarda cahil değil tabi. Adamlar akıllı kendine itaatkar köpek yetiştiriyor gibiler. katılıyorum. al işte biri bugün geberdi ama onun yerine kim bilir kaç tanesi geçicek. bunların sonu yok :([signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya şanslıyız aslında o metro istanyonunda patlsaydı ölü sayısı 100 lerle ölçülürdü allah korudu[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya ben yine bi ses duydum paranoyak mı oluyorum acaba?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fomara da patlamış 6 ölü var babam ssk da doktor sürekli yaralılar geliyo diyomuş
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 OFFF dışarı çıkamaz oldum bunlar yüzünden be.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ölülerin ismini açıklamışlarmı? OFFF o kadar kötü oldumki. Öyle bir küfredesim varkiiiii :([signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ulan yüzlerine bulaştırdılar ilk seferinde ne bu hazımsızlık anlamıyorum ki:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 babamdan haberleri alayım yazarım buraya ulan bursa ya of, buraya kadar geldi bu iş demek
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya babamla konuştum şimdi kesin bişey yok diyo ama oralarda bi gariplik olmuş
Öne çıkan mesajlar