vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sanırım makinam kilitlendi.- Şimdi söyle yapalım, ctrl-alt-delete.- Hepsine aynı anda mı?- Evet.- Ama parmaklarım yetmiyor?- Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz.- Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi.- Delete'e basıcaksınız.- Ctrl'den elimi çekeyim mi?- Hayır efendim. Peki alt-gr'den?- Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor.- Daha kolay bir yolu yok mu?- Var efendim, makinada reset yazan yere basın.- Nerede o?- İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı.- Tamam fişini çektim.- Peki...- İyi aksamlar.- İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabımı![signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tek elle yapman gerek mıyo ıkı elın var unutma tek elın nesı var ıkı elın ctrl+alt+del :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 efendim bilgisayarın kahve tutacağı krıldı...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Islah ıslah bezle temizlediydim bi anda cozurdadı (arkadaşın temizlikçiden alıntıdır kadının bi aleti patlatmadıı kalmış..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Cable modemının uzerındekı yesıl ısıklar bırden sonunce ıspırto ıle boyama gırısımınde bulunan zeki temizlikçi.. cam kalem ıle yaptıgı ıcın tinerle çıkarmıştık...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oha :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o boyayan arkadaş müthişmiş...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Lidriel, 02 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Islah ıslah bezle temizlediydim bi anda cozurdadı (arkadaşın temizlikçiden alıntıdır kadının bi aleti patlatmadıı kalmış..) Koptum yaa bikerede bizim temizlikçi bilgisayar kablosunu sökmüştü yerinden.Bilgisayar kısa devre yapmıştı:D Bilmemne kartı yanmış gittik yenisini aldık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar