vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sanırım makinam kilitlendi.- Şimdi söyle yapalım, ctrl-alt-delete.- Hepsine aynı anda mı?- Evet.- Ama parmaklarım yetmiyor?- Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla, sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz.- Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi.- Delete'e basıcaksınız.- Ctrl'den elimi çekeyim mi?- Hayır efendim. Peki alt-gr'den?- Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor.- Daha kolay bir yolu yok mu?- Var efendim, makinada reset yazan yere basın.- Nerede o?- İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı.- Tamam fişini çektim.- Peki...- İyi aksamlar.- İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabımı![signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tek elle yapman gerek mıyo ıkı elın var unutma tek elın nesı var ıkı elın ctrl+alt+del :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 efendim bilgisayarın kahve tutacağı krıldı...[signature][hline]... that's me in the corner...
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Islah ıslah bezle temizlediydim bi anda cozurdadı (arkadaşın temizlikçiden alıntıdır kadının bi aleti patlatmadıı kalmış..)
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Cable modemının uzerındekı yesıl ısıklar bırden sonunce ıspırto ıle boyama gırısımınde bulunan zeki temizlikçi.. cam kalem ıle yaptıgı ıcın tinerle çıkarmıştık...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oha :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o boyayan arkadaş müthişmiş...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Lidriel, 02 Eylül 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Islah ıslah bezle temizlediydim bi anda cozurdadı (arkadaşın temizlikçiden alıntıdır kadının bi aleti patlatmadıı kalmış..) Koptum yaa bikerede bizim temizlikçi bilgisayar kablosunu sökmüştü yerinden.Bilgisayar kısa devre yapmıştı:D Bilmemne kartı yanmış gittik yenisini aldık:D
Öne çıkan mesajlar