Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersane

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Of bugun babam geldı yarın dersanen baslıyor dedı..Ben tabı kaldım ole balıga dondum..Okul baslayana kadar haftada 6 gun hafta ıcı de 4 gun sanırım tam emın dıılım..Kafayı yıyıcem..Yarın ark gelıcektı...Ne guzzel evlerıde bos alem yapcaktık 1 hafta sımdı dersane her bı seyı altust etti..BIzımkılerde ızın vermez artık dısarı cıkmama aksamları falan of..Yenı ogretım yılı benım ıcın sasırtıcı kotu berbat baslıyor ya..Su Herıfler bıraz daha gec acsa olmuyormu be dersaneyı kıl oldum yakıcam valla..Of ya...Bıde aslında dersane p.tesı baslamıs bana catıyorlar...Ilk gunden bı suru odevde verırler ...Bari kızlar guzel olsun..Ortam senlensın:)...Nese notlarımı duzgun tutup netımın gıtmemesını saglarsam patideyım gene :)..Sırf patiye gırmek ıcın KASIYORUm dermısım..*kafayı yer*...Nese ben beynımı derslere hazırlayım..:([signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun?[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 01 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
öeh baban hiç haber vermedi mi dersaneye gidicen filan diye? O.o ben hangi dersaneye gidiceğime bile kendim karar verdiydim geçen seneden, babam sadece parasını ödüyor o kadar.

E doğru olanıda o zaten.
Pat diye olmuyo gelecek.[signature][hline] Lavinya -> .
.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
bilmiyorum
post kasıyor ya
Ben 3 haftadır gidiyorum ama bizimki haftada 6 gün pazar haric ve ders bası 5 test geliyor aksam 5 ile 8.30 arası günün en güzel zamanı gidiyor yaaa ama ben bu sene kasıcam önümüzdeki sene ünideyim birda bunu düşün ![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun?
Evet.
Ayni zamanda genclerimiz Türkce konusmayi ögrenirlerdi, belki percent yerine yüzde derlerdi falan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

maksat "ben ingilizceyi biliyorum oğlum sen bilmiyorsun heah haehah hh ahh ah" demek mi diye soruyorum? burdan yetkililere bir sual yöneltmek istiyorum burası neresi Türkiye mi? abd mi?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun?

üniversite sayısının artması hiç de iyi birşey değilki?Çok salakça birşey demişsin,sanki millet okumaya yer bulamıyor gibi..Üniversitelerden çıkanlar iş bulamıyor esas.Üniversite açacaklarına istihdam yaratsınlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında doğru.üniversite açmak 235326 aşamalı bir sorunun sadece 1 aşamasını hallediyor.üniversiteye kapağı atma kısmını.
ama o parayla biçok şey yapılırdı orası da doğru.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ılk gunden essek gıbı sınıfa aldılar hepsı baya asmıs ogrencılerdı kaldım ole...Sımdı bıttı 1 saat sora gıdıp bıde sınava gırıcem :( ..Herhalde en barbat sevıyeden baslarım ..Dersanenın bır kac ıyı yanı var evımın dıbınde yurusem 2 dk da varıyorum dusunun...Ikıncısı kızlar guzel..Ucuncusu eskı okulumdan ve bızım sıteden bı kac ark daha var..Benım ıcın En ıyısı bu yaw..[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda bişey yok daha dur.okul açılıp sabah okul akşam dersane olayına girdiğinde göreceksin kaç bucak olduğunu :P[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...