circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Of bugun babam geldı yarın dersanen baslıyor dedı..Ben tabı kaldım ole balıga dondum..Okul baslayana kadar haftada 6 gun hafta ıcı de 4 gun sanırım tam emın dıılım..Kafayı yıyıcem..Yarın ark gelıcektı...Ne guzzel evlerıde bos alem yapcaktık 1 hafta sımdı dersane her bı seyı altust etti..BIzımkılerde ızın vermez artık dısarı cıkmama aksamları falan of..Yenı ogretım yılı benım ıcın sasırtıcı kotu berbat baslıyor ya..Su Herıfler bıraz daha gec acsa olmuyormu be dersaneyı kıl oldum yakıcam valla..Of ya...Bıde aslında dersane p.tesı baslamıs bana catıyorlar...Ilk gunden bı suru odevde verırler ...Bari kızlar guzel olsun..Ortam senlensın:)...Nese notlarımı duzgun tutup netımın gıtmemesını saglarsam patideyım gene :)..Sırf patiye gırmek ıcın KASIYORUm dermısım..*kafayı yer*...Nese ben beynımı derslere hazırlayım..:([signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bilmiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abisi en büyük karapara bu ya..okullarda ders sonraları dershaneye çevrilebilinse..manyak para yapar devlet...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Of abi of..Cok ani oldu ya tum program altust oldu..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öeh baban hiç haber vermedi mi dersaneye gidicen filan diye? O.o ben hangi dersaneye gidiceğime bile kendim karar verdiydim geçen seneden, babam sadece parasını ödüyor o kadar.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla yazın basında ben bızım sıteye yakın bı yer olsun farketmez dedım bırden geldı soledı bugun yarın baslıyo dıye kaldım kurudum ole..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki: öeh baban hiç haber vermedi mi dersaneye gidicen filan diye? O.o ben hangi dersaneye gidiceğime bile kendim karar verdiydim geçen seneden, babam sadece parasını ödüyor o kadar. E doğru olanıda o zaten. Pat diye olmuyo gelecek.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hatırlatmayın yaa[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 baya kötü olmuş.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: kermit, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: bilmiyorum post kasıyor ya Ben 3 haftadır gidiyorum ama bizimki haftada 6 gün pazar haric ve ders bası 5 test geliyor aksam 5 ile 8.30 arası günün en güzel zamanı gidiyor yaaa ama ben bu sene kasıcam önümüzdeki sene ünideyim birda bunu düşün ![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Riehn, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun? Evet. Ayni zamanda genclerimiz Türkce konusmayi ögrenirlerdi, belki percent yerine yüzde derlerdi falan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hakkaten percent nedir ya? Hadi yüzde den daha kısa olsa anlayacam da yazması bile daha kastırıyor?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 maksat "ben ingilizceyi biliyorum oğlum sen bilmiyorsun heah haehah hh ahh ah" demek mi diye soruyorum? burdan yetkililere bir sual yöneltmek istiyorum burası neresi Türkiye mi? abd mi?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yetkılılere nıye soruyon abı?:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 müdür bu nu konuş (no offense.. aklıma geldi söliim dedim :D) ps: evet hep bu dersane&öss yüzünden[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Riehn, 01 Eylül 2005 20:28 tarihinde demiş ki: turkiyede bugune kadar dershaneler için verilen paralar eger bir vakfa verilseydi suan turkiyede bulunan universite sayisi 35 percent daha artardi biliyormusun? üniversite sayısının artması hiç de iyi birşey değilki?Çok salakça birşey demişsin,sanki millet okumaya yer bulamıyor gibi..Üniversitelerden çıkanlar iş bulamıyor esas.Üniversite açacaklarına istihdam yaratsınlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aslında doğru.üniversite açmak 235326 aşamalı bir sorunun sadece 1 aşamasını hallediyor.üniversiteye kapağı atma kısmını. ama o parayla biçok şey yapılırdı orası da doğru.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sen bırak program mrogram , git dershaneye ilim irfan öğren öss kazan. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet ılk gunden essek gıbı sınıfa aldılar hepsı baya asmıs ogrencılerdı kaldım ole...Sımdı bıttı 1 saat sora gıdıp bıde sınava gırıcem :( ..Herhalde en barbat sevıyeden baslarım ..Dersanenın bır kac ıyı yanı var evımın dıbınde yurusem 2 dk da varıyorum dusunun...Ikıncısı kızlar guzel..Ucuncusu eskı okulumdan ve bızım sıteden bı kac ark daha var..Benım ıcın En ıyısı bu yaw..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şu anda bişey yok daha dur.okul açılıp sabah okul akşam dersane olayına girdiğinde göreceksin kaç bucak olduğunu :P[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar