Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir arkadaşın okul anısı[paylaşamadan edemicem]

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlarla konuşuyorduk mahalle arasında..gözcübaba lisesinde okuyor bu..işte bunun 2 arkadaşı okul kapısınımı ne kırmış...müdür demiş alın kapının menteşelerini yaptırın getirin...

sökmüşler kapıyı götürmüşler işte tamire..ama tamir ettirmek yerine kapıyı satmışlar!

aradan 1 hafta geçmiş geçmemiş müdür sürekli soruyormuş...daha sonra zar zor kapıyı geri almışlar...yuh ya..adamların rahatlığa bakın..anadolu lisesinde harbi harcanıyoruz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

evet harcanıyosun ilerde utanırsın bi okulun kapısını söküp satamadım allah kahretsin beni diye zor tabi kapı satmadan pencere indirmeden okul geçermi harcanıyosun valla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

orta okulda 8 tane vukuatim war:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

bunu da kendinize sorun yaptınız ya..bakın arkadaşlar..kafanızdaki tümfikir ve görüşlerinizi bir kenara atın..ben arkadaşın anısını anlattım..arkadaş anlatırken de gülmekten ağlamıştım...bu kadar basit..gülün eğlenin..bana devlet sevgisi taslayarak artizlik yapacak son adamlarsınız ya.. rahat olun..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
arkadaş anlatırken de gülmekten ağlamıştım...bu kadar basit..gülün eğlenin..bana devlet sevgisi taslayarak artizlik yapacak son adamlarsınız ya.. rahat olun..

Pardon iki şey soracağım. Olayın hangi kısmına gülmekten ağladın? Ve devlet sevgisi taslayarak artizlik yapacak son adamlarsınız ya.. gibi laçka bir lafı neye dayanarak söylüyorsun?[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

şincik şöyle oluyor..

arkadaşın anlatış şekli ve konuşma üslubuyla bu anı mükemmel bir komedi mezesine dönüşmüştür..

o arkadaşların eğlenmek amaçlı açılan bu konu başlığına o tür cevap atmaları da o lafı yazmamı gerektirdi...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
alwyn, 02 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
abi rahatlık bi başka adalamlar gözümün önünde hocaya(kadına) çelme taktılar merdivenden inerken. arkasından bakıpta güldüler filan kadın geri kalan ında okula gelmedi.

Valla bana yapsalar bende gelmezdim. Birsürü insan içinde ve tanımadıgım yüz arasında!
Edit:

said:
Mandoo, 02 Eylül 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
OHAhauheuae :D süpermiş bu da :D gözümde canlandı birden :-)

İlginç bi espiri anlayışınız var.
[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Eylül 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
said:
Othranx, 02 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
bunu marifet gibi anlamak da bambaşka tabi, devletin malına zarar verince toplum seni adam yerine mi koyuyo ki?

[Bu mesaj Othranx tarafından 02 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Kasıtlı kırmıyoruz heralde alla alla?

hehe, yaw müdür beycim kusura bakmayın yanlışlıkla kırdım kapınızı , söz bi daha kırmıcam gidip satıcam direk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
alwyn, 02 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
abi rahatlık bi başka adalamlar gözümün önünde hocaya(kadına) çelme taktılar merdivenden inerken. arkasından bakıpta güldüler filan kadın geri kalan ında okula gelmedi.

VArya öyle bir öğrencinin okulda okuması bile saçma...Okulda böyle şeyler mi öğretmişler ya?!? ve siz buna gülüyorsunuz...
Ne diyebilirim ki,bnm annemde öğretmen,okuldaki bi canlı türü (öğrenci demeye dilim varmıyor) öyle bişey yapsa gider ağzını burnunu dağıtırım o canlı türünün...
Ne olursa olsun öğretmenler saygı duyulması gereken kişilerdir bence.Herşeyden önce bi büyüğe yapılmasını ayıplarım ben bunun.hele buna güleni daha bi çok ayıplarım...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 02 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
said:
Othranx, 02 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
bunu marifet gibi anlamak da bambaşka tabi, devletin malına zarar verince toplum seni adam yerine mi koyuyo ki?

[Bu mesaj Othranx tarafından 02 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Kasıtlı kırmıyoruz heralde alla alla?

hehe, yaw müdür beycim kusura bakmayın yanlışlıkla kırdım kapınızı , söz bi daha kırmıcam gidip satıcam direk

Satan tipe diyecek bişiyim yok zaten kendimi savundum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...