turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 celeron 400 işlemci 32mb sdram 8mb s3 ekran kartı 4gb harddisk vs. bööle bir makinemiz vardı eskiden. yenisini alınca bir kutuya koymuştuk ööle kalmıştı. şimdi üniversiteye başlıyacağım ve yurtta internet bağlantısı olduğunu öğrendim. bunu götüreceğim yurda... şimdi asıl sorun buna ne muamele çekeyim. format tamam da soorası... hangi işletim sistemini kullanayım... oldukça sınırlı bir bütçe ile ne kadar iyileştirebilirim (çoğunuz eminim ki buna bütçe bile demeyecektir.) not: bilgisayarı sadece ofis uygulamaları ve internet için kullanacağım. heroes 3 ve cm 2001-2002 de oynarım belki.[signature][hline]... that's me in the corner...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 p3 1gb veya 800mhz işlemci 20 gb harddisk 256 mb ram . tabi işlemciyle hdd yi bulabilirsen .ayrıca anakartında bunları çalıştırırmı bilmem.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 peki bunlar benim oldukça çok çok sınırlı bütçem ile alınabilir mi?[signature][hline]... that's me in the corner...
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en az 150-170 milyon (tahminen) gibi bi parayı gözden çıkarman gerekir. bide 0 deilde 2. ellerine bakarsın.ztn p3 ün 0 ı yoktur heralde.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 peki bu makina en az 2-3 ay bööle kalacak... işletim sistemi ne olsun[signature][hline]... that's me in the corner...
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hiç dokunma o alete. gene kur windows 98 i. adam etmeye çalışma. bendede mmx wardı az uğraşmadım.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 p3 800mhz 256mb ram bilgisayarım var xp kurulu hiçbir sorun yaşamıyorum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evetxp kur[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 PIII 500mhz 128 PC100 ram 8gb hdd 8mb ekran kartım (onboard) bozuk bir cd-rom'um var cd falan kullanamıyorum bilgisayarda ne varsa onunla idare etmeye çalışıorum. 8 gb ile biraz zor oluyor. Bence sana öncelikle lazım olanlar bir hdd, işlemci ve ram'i yükselt canavar gibi olacaktır. Ben şuan bu bilgisayarda apache mysql vb photoshop frontpage gibi programları birlikte kullanırklen müzik rahatlikla dinliyorum internette dolaşıorum. Canavar gibi kısaca benim bilgisayar herkesinkini döver! =)
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öeh bloodless[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öeh dedirtiyor işte =) ben bile alışamadım 7 yıldır.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gerçi bende p3 800 128ram gf2 64 ekran kartıyla çok güzel gta:sa ve nfs:ug2 oynamıştım ora ayro[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben bu bilgisayara me kuramamıştım vakti zamanında (64 mb ram istiyordu) şimdi xp nası kurayım. bana günü kurtaracak öğütler verebilir misiniz?[signature][hline]... that's me in the corner...
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi diyorum işte işlemci'i en sona bırak önce ram ve harddisk al. paran kalırsa birde işlemci alırsın. ayrıca 64 pc100 ram eklemeden önce almadan önce benim bilgisayarda ben xp kullanıyordum ama deli gibi kendini zorluyordu. o zamanlarda ultima online sphere + vb ile uğraşıyordum yetiyordu yine müzik dinlerken tabiiki. müziksiz geçmiyor günüm. ama xpde ne varsa kapatıyordum performansı arttırmak için. [Bu mesaj Bloodless tarafından 01 Eylül 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İşlemci Ram ve Hdd değişmeli bence. Anakart Tualitin desteklemiyordur heralde, o zaman coppermine çekirdekli pentium3 işlemcilerden bulabildiğin en hızlısını al. Bulabildiğin kadar da Ram bul. Ankartı udma66 desteği varsa bütün pata harddiscleri tam performanıyla kullanabilirsin. 7200rpm 8mb önbellekli bi harddisk alabilirsin.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ubuntu linuxu çalıştırabilirmi bu makina bu haliyle[signature][hline]... that's me in the corner...
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hocam bosver kur 98 i bak keyfine o bilg daha başka bişi olmaz[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Öne çıkan mesajlar