Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sızce charge on hıt ı en fazla setler ve sılah ıle %kac arttırabılırım (leather Sette). thottbottta aradım ama bazı parcalar gozukmedıgı ıcın bulamadım. sole %25 ın ustune cıkarabılsem cok yeterlı bı sayı benım ıcın Ayrı bı not:hp calmak olarak crusaudermı daha ıyı ıslev goruyo lıfestealermı?? [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 chance : sans to change : degistirmek : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaw hanı setlerde warya :D su crıtıc gıbı yazılan ondan bahsedıyorum ıste. hatta warmonger adlı sılah %3 werıo :D etit: duzelttım :D [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 life steal hp çalar crusader hp çalmaz ayrıca ilk sorunu anlamadım. criticalı mı artırmak istiyosun?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rogue sun dw ile miss gecmemek istiosun bence imkansızı düşünüosun eger huntersan tranq miss gecmesin diosan 2 kere lucifron yapın olsun bitsin.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hyr charge on hıt olayı ornegın: bır sılahın war.bu charge on hıt basına 200 fıre dmg werıo. eger sen setlerınle charge on hıtı %10 arttırsan ortalama 10 wurusta 1 bu 200 dmg yı wurucaksın... benımde dusuncem sole ıdı..eger zorluya zorluya tamlayabılırsem en dusuk %25 charge on hıt tamlamayı basarıp, sılahlara (kı bunlar en fazla 1.5 speedı olan daggerlar olcak (rogue ıcın)( bunların ustundede charge on hıt olabılır)] su ankı gorusume gore lıfestealıng basmak. eger %25 ı tamlarsam bu bana 4 wurusta bın hp calma sansı werıyo we bence bu bı roguenın moblarla durmadan grınd yapmasını saglıcak bı olay (hp restı cekmeden) KANIMCA... etit:charge of hıt sılahın ozel wuruslarını wurma sansı degılmı yaw .. etit2:pekı crusaıder ne ıse yarıo onu anlayamadım.. heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. yazıo thottbotta we bu heallamak degılmı?? [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 silahlardaki enchantların vurma şansını arttırmanın tek yolu vuruş hızını arttırmak o da slice and dice yada flurry gibi abilitylerle olur ancak. başka bir yolu yok onu arttırmanın.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Counterweight yapıon bide bs de % 3 :D[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 The Kamaşullah Force , yeni eklenicek 1.7 ile arathi basin reward , Equip : Charge on Hit. vurunca otomatik seni geri atıyor sonrada charge lıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bide , The Bübbrşh Force ,var ama o ZG drobu , onda Equip : Change on hit. var , vurunca kurbağaya çeviriyor 3 saniye , sen hangisini soruyosun anlamadım topicte change on hit , içerde charge on hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslıda chance on hit :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Chance on hit: change + charge. Yani vurduğunda check yapıyor (chance), 20% target değiştirip (change) charge (charge) yapıyor. Mehehehe! [hline] ANLATILMAK İSTENEN: "Proc şansını nasıl artırabilirim??"[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Eylül 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Blinky, 01 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: hyr charge on hıt olayı ornegın: bır sılahın war.bu charge on hıt basına 200 fıre dmg werıo. eger sen setlerınle charge on hıtı %10 arttırsan ortalama 10 wurusta 1 bu 200 dmg yı wurucaksın... benımde dusuncem sole ıdı..eger zorluya zorluya tamlayabılırsem en dusuk %25 charge on hıt tamlamayı basarıp, sılahlara (kı bunlar en fazla 1.5 speedı olan daggerlar olcak (rogue ıcın)( bunların ustundede charge on hıt olabılır)] su ankı gorusume gore lıfestealıng basmak. eger %25 ı tamlarsam bu bana 4 wurusta bın hp calma sansı werıyo we bence bu bı roguenın moblarla durmadan grınd yapmasını saglıcak bı olay (hp restı cekmeden) KANIMCA... etit:charge of hıt sılahın ozel wuruslarını wurma sansı degılmı yaw .. etit2:pekı crusaıder ne ıse yarıo onu anlayamadım.. heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. yazıo thottbotta we bu heallamak degılmı?? [Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] konsolu açıp /IDKFA yazıyorsun, yetmezse /IDDQD..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 4 vurusta 1000 heal ne ya yavas vurun bubleindan gecsin paladinin dune shieldi gibin hacı proc sansı % 2 mi ne be %2 proclucak aletle dakkada 200 kere felan vurursan 100 heallamaz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslıdna ortalama 200 vuruşta 400 heallıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hani ingilizce bilmek bilmemek falan değil bu okuyamamaktan kaynaklanan bişi heralde , Bi laf vardır ; " Bir deli bir kuyuya taş atmıi , 40 kişi çıkaramamış " diye durum aynen budur ... Adam düzgün bir şekilde anlatsa herkes yapıştıracak cevabı ama yok ööle bişey ... benim anladığım da burdan birinin dediği gibi Chance on hit : Process , bunu arttırmanın bir yolu yok sadece yapabileceklerin ; - Vuruş hızını arttırırsın dedikleri gibi , böylece birim zamanda daha çok vuruş , daha çok bilet , daha çok şans hesaabı . - Chance to Hit asılırsın , miss geçmez - daha az missler bu sayede vurma yüzden arttığı için proc. şansın da artar . Ama Enchanterlar yada Blacksmithlerin silaha herhangi bir modifikasyonla proc. unun % sini arttirma gibi bir yeteneği yok[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 selamlar rogue kullanıosan eger combat talentlerinden chance on hit i arttıran ozellii 5lersen zaten %25 gibi bi deger elde ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar