Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

change on hıt ı arttırmak

Blinky

Öne çıkan mesajlar

sızce charge on hıt ı en fazla setler ve sılah ıle %kac arttırabılırım (leather Sette). thottbottta aradım ama bazı parcalar gozukmedıgı ıcın bulamadım. sole %25 ın ustune cıkarabılsem cok yeterlı bı sayı benım ıcın

Ayrı bı not:hp calmak olarak crusaudermı daha ıyı ıslev goruyo lıfestealermı??

[Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hyr charge on hıt olayı ornegın:
bır sılahın war.bu charge on hıt basına 200 fıre dmg werıo. eger sen setlerınle charge on hıtı %10 arttırsan ortalama 10 wurusta 1 bu 200 dmg yı wurucaksın... benımde dusuncem sole ıdı..eger zorluya zorluya tamlayabılırsem en dusuk %25 charge on hıt tamlamayı basarıp, sılahlara (kı bunlar en fazla 1.5 speedı olan daggerlar olcak (rogue ıcın)( bunların ustundede charge on hıt olabılır)] su ankı gorusume gore lıfestealıng basmak. eger %25 ı tamlarsam bu bana 4 wurusta bın hp calma sansı werıyo we bence bu bı roguenın moblarla durmadan grınd yapmasını saglıcak bı olay (hp restı cekmeden)
KANIMCA...

etit:charge of hıt sılahın ozel wuruslarını wurma sansı degılmı yaw ..
etit2:pekı crusaıder ne ıse yarıo onu anlayamadım.. heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. yazıo thottbotta we bu heallamak degılmı??

[Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

silahlardaki enchantların vurma şansını arttırmanın tek yolu vuruş hızını arttırmak o da slice and dice yada flurry gibi abilitylerle olur ancak. başka bir yolu yok onu arttırmanın.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blinky, 01 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
hyr charge on hıt olayı ornegın:
bır sılahın war.bu charge on hıt basına 200 fıre dmg werıo. eger sen setlerınle charge on hıtı %10 arttırsan ortalama 10 wurusta 1 bu 200 dmg yı wurucaksın... benımde dusuncem sole ıdı..eger zorluya zorluya tamlayabılırsem en dusuk %25 charge on hıt tamlamayı basarıp, sılahlara (kı bunlar en fazla 1.5 speedı olan daggerlar olcak (rogue ıcın)( bunların ustundede charge on hıt olabılır)] su ankı gorusume gore lıfestealıng basmak. eger %25 ı tamlarsam bu bana 4 wurusta bın hp calma sansı werıyo we bence bu bı roguenın moblarla durmadan grınd yapmasını saglıcak bı olay (hp restı cekmeden)
KANIMCA...

etit:charge of hıt sılahın ozel wuruslarını wurma sansı degılmı yaw ..
etit2:pekı crusaıder ne ıse yarıo onu anlayamadım.. heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. yazıo thottbotta we bu heallamak degılmı??

[Bu mesaj Blinky tarafından 01 Eylül 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]

konsolu açıp /IDKFA yazıyorsun, yetmezse /IDDQD..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Hani ingilizce bilmek bilmemek falan değil bu okuyamamaktan kaynaklanan bişi heralde ,
Bi laf vardır ;
" Bir deli bir kuyuya taş atmıi , 40 kişi çıkaramamış " diye durum aynen budur ...

Adam düzgün bir şekilde anlatsa herkes yapıştıracak cevabı ama yok ööle bişey ...

benim anladığım da burdan birinin dediği gibi Chance on hit : Process , bunu arttırmanın bir yolu yok sadece yapabileceklerin ;
- Vuruş hızını arttırırsın dedikleri gibi , böylece birim zamanda daha çok vuruş , daha çok bilet , daha çok şans hesaabı .

- Chance to Hit asılırsın , miss geçmez - daha az missler bu sayede vurma yüzden arttığı için proc. şansın da artar .

Ama Enchanterlar yada Blacksmithlerin silaha herhangi bir modifikasyonla proc. unun % sini arttirma gibi bir yeteneği yok[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...