Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuh ! 20 Milyon

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Oha yahu Sihir ne yapmış öyle. FRP odasının kirası 20milyon olmuş. Gerçi ışık sistemi, ve güzel bir ses sistemi var ama 20milyon ne demek yahu, acaip büyük para. Haksız mıyım sizce ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

süresiz, istediğin vakitten istediğin vakte kadar. ama yinede dehşet fazla. frp tayfasında o kadar para ne gezer yahu. bana 20 milyon verin sizin için evi diskoteğe çeviriyim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

uzunca bi süredir 20 milyondu

ama artık sadece üyelere 20 bildiğim kadarıyla
bi ihtimal de hafta içi 20 olabilir...
üye olmayanlara 30
üyelik ücreti 85 milyon giriş
50 milyonluk alışveriş çeki veriyolar
sonra her ay 35 milyon...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Grudge ne diyon abi coşma :) daha 2 gün önce gittik ve 20 milyon verdik. Gerçi tabii ki kişi başı 20 m değil toplam 20 m veriosun ama bana yinede fazla geldi. Ha ama deseler ki ortam olsa yeniden gider misin? Hiç düşünmem giderim :-)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

tuvaletin orda bi pano var
o pano üzerinde yazılan bişi var
üyelik vs. zırvalamışlar...
o ilanı oraya asmadan önce her hafta gidiyoduk sihire. ondan sonra evde oynamaya başladık. şindi adamlar sürekli müşterilerini kaybedince tekrar eski haline cevirmiş olabilirler. o yakınlardan geçen varsa bi baksın. eğer o panodaki zımbırtı duruyosa bizi bozar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

DURMUYO[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 14 July 2003 14:43 tarihinde demiş ki:
ücretler çok pahalı gibi gelmedi bana[hline]Nolur tıkla

sihire gitmeyi bıraktık bırakalı birden param birikmeye başladı. cebimde beş para olmadan geziyodum eskiden şimdi abuk subuk alışveriş falan bile yapabiliyorum :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 14 July 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
yeni uygulamaya geçmişler damsız almıyorlarmış...[hline]

:-) *gülmekten çatlar*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

saklıya gitmek gibi bir niyetfazlasıyla var içimdede geçen bulamadım (unutmuş be gitmeye gitmeye) beşiktaş vapur iskelesinden tarif edebilir misin orayı bone?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

siz en azından frp oynuyabiliyorsunuz.

biz de o da yok.

yok aslında oynuyanlar vardır (blade, azmodai) ama çağırmıyorlar hernedense.. Herhalde yiyceğim diye korkuyorlar.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...