Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Oha yahu Sihir ne yapmış öyle. FRP odasının kirası 20milyon olmuş. Gerçi ışık sistemi, ve güzel bir ses sistemi var ama 20milyon ne demek yahu, acaip büyük para. Haksız mıyım sizce ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ne kadar süreliğine 20 milyon ?[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 süresiz, istediğin vakitten istediğin vakte kadar. ama yinede dehşet fazla. frp tayfasında o kadar para ne gezer yahu. bana 20 milyon verin sizin için evi diskoteğe çeviriyim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hmm süresizse olabilir yani kişi başı diildir dimi toplam 20 m?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 eğer sly ın dediği gibiyse bence gayet normal bi ücret[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 uzunca bi süredir 20 milyondu ama artık sadece üyelere 20 bildiğim kadarıyla bi ihtimal de hafta içi 20 olabilir... üye olmayanlara 30 üyelik ücreti 85 milyon giriş 50 milyonluk alışveriş çeki veriyolar sonra her ay 35 milyon...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Grudge ne diyon abi coşma :) daha 2 gün önce gittik ve 20 milyon verdik. Gerçi tabii ki kişi başı 20 m değil toplam 20 m veriosun ama bana yinede fazla geldi. Ha ama deseler ki ortam olsa yeniden gider misin? Hiç düşünmem giderim :-)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ücretler çok pahalı gibi gelmedi bana[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 üyelik biraz pahalıymış ama yinede 6 kişi gitsen minimum kişi başı 5 kaat düşer haa bide tam frp ortamı orası çok çok pahalı diil ama açık alanları tercih ederim.[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tuvaletin orda bi pano var o pano üzerinde yazılan bişi var üyelik vs. zırvalamışlar... o ilanı oraya asmadan önce her hafta gidiyoduk sihire. ondan sonra evde oynamaya başladık. şindi adamlar sürekli müşterilerini kaybedince tekrar eski haline cevirmiş olabilirler. o yakınlardan geçen varsa bi baksın. eğer o panodaki zımbırtı duruyosa bizi bozar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 DURMUYO[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Angelfire, 14 July 2003 14:43 tarihinde demiş ki: ücretler çok pahalı gibi gelmedi bana[hline]Nolur tıkla sihire gitmeyi bıraktık bırakalı birden param birikmeye başladı. cebimde beş para olmadan geziyodum eskiden şimdi abuk subuk alışveriş falan bile yapabiliyorum :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Selamon, 14 July 2003 14:46 tarihinde demiş ki: DURMUYO hmmm... bu konuyu bi değerlendirmeye almak lazım geliyo bu durumda...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bizi alırlar mı oraya?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ordaki yani sihirdeki herifin poposu biras havada. ne birazı aşırı havada ! Batsın ipnetor ne kazıklıyo lam öle o 20 milyon falan filan oha yani.hemde üyelere mi neymiş.Pehhh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bu dediğiniz yer nerededir ?[hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yaa o zmn beni orda kötü karşılar o adam *üzülür*[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ama adam şaka maka atıyo kazığı we ben onunla gidip konuşurken herif bana bis para falan düşünmüyorus demişti bende hımm hadi yaa o zaman frp magic dergisinde werdiğiniz reklam we demeçler ne dediğimde bana onlar esqiden di demişti allahtan esqidenmiş !!! Pehh ! atıyosun yine kazığı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 herifin dötü o kadar kalkmışki bi müşteriyle bile nasıl konuşucağını we nasıl ilgileneceğini unutmuş !!! O günden beridir de bir daha hiç gitmedim oraya we batması için duacıyımdır onu da söyliyim. [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 14 July 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ya bırakın evinizde oynayın ya da gelin benim bi tane mağra var acaip havaya girilio. saati 15 $ adam başı. :P[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yeni uygulamaya geçmişler damsız almıyorlarmış...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Goarth, 14 July 2003 16:01 tarihinde demiş ki: yeni uygulamaya geçmişler damsız almıyorlarmış...[hline] :-) *gülmekten çatlar*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 saklıya gitmek gibi bir niyetfazlasıyla var içimdede geçen bulamadım (unutmuş be gitmeye gitmeye) beşiktaş vapur iskelesinden tarif edebilir misin orayı bone?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 siz en azından frp oynuyabiliyorsunuz. biz de o da yok. yok aslında oynuyanlar vardır (blade, azmodai) ama çağırmıyorlar hernedense.. Herhalde yiyceğim diye korkuyorlar.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 sihire giden yolla saklıya giden yolu bağlayan ara sokakalar var. onu da belirtmek lazım...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar