Regalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: mADmaXimus, 02 Eylül 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Ashbringer Binds when picked up Unique Two-Hand Two-Hand Sword 201 - 247 Damage Speed 3.00 + 30 - 50 Holy Damage (88.0 damage per second) Requires Level 60 Chance On Hit: Blasts a target for 700 Fire damage. "Blade of the Scarlet High Lord" [http://wow.allakhazam.com/images/fashion/ashbringer.jpg[/img] Legendarydir kendileri Maşallah.. tanrılar ne kılıçlar dövüyor.. Vulcan ın işine benziyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 35 pound fish held in off hand[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 En sağdaki silah ^^. Ateş ettiğinizde ağzı açılıyor ve içinden alevtopu çıkıyor hehe. Ne yazıkki shamanız göremiyecez böle bişi elimizde =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diğerlerinin tiplerini beyenmedim ama gun supermiş bide dediğin gibi aksıyonu varsal allah yanı, bide şey var iki doom edge edinirsme bi dual wield'de döniyim ben ya[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 soldan ikincinin head güzelmiş yaw ne acaba bilen var mı ?[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [spo1=Destiny] Destiny Binds when equipped Two-Hand Sword 112 - 168 Damage Speed 2.60 (53.8 damage per second) Requires Level 52 Chance On Hit: Increases Strength by 200 for 10 seconds. [/spo] Şahsi idealim.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 treant's bane ,unstoppable force.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Claw of Nefarian Main Hand Dagger 112-151 dmg speed 2. 0 (65.8 Damage per second) Durability 105/105 Chance on hit: Melee dmg increased by 100% for 10 seconds. Bu item ın fake mi yoksa bwl legendary quest odulu mu oldugu belli degil malesef [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 02 Eylül 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Whirlwind axe manyağıyım level30 da aldım hala kullanıyorum Two-Hand Axe 102 - 154 Damage Speed 3.60 (35.6 damage per second) +15 Strength +14 Stamina Classes: Warrior Durability 100 / 100 Sells for 1 Gold 67 Silver 66 Copper to vendors Item Level 40 [signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Felstriker mage olmama ragmen bu item a çok hastayım.. magede ne diye sorarsan Bu[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 02 Eylül 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Staff of Dominance Bu hafta Golemagg kardeşimiz bir güzellik yaparsa +healing steimi tamamlayıp druidimle +300 üstü healing powera sahip olup healing doneda priestlere 300k fark atmayı planlıyorum haxxor druidim ile bakalım neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Cuce, 02 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Dwarven fishing pole cok ciddiyim ötesini tanımıyorum "Dwarves aren't known for their subtlety." rocks tabii kirik sisenin ustune yok[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar