Deviler2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşlar kendi serverimda oynarken mesela hırsızlık yapıyorum adamın cantası benim cantama düşüyor tıkladıktan sonra bu neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilk kez duydum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviler2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 valla bende ilk kez görüyorum, mesela oyundan cıkıp giriyolar bazen guild stonelar cantaya düşüyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu Topic İkinci Kere Açıldı Desem Bounce İle İlgili Sorun var bence[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138982 [Bu mesaj Gordios tarafından 02 Eylül 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi yerde act.bounce vardır scriptlerinde bounce diye arat ama baya bir çıkacaktır onlar kontrol et bende yeni zamanlarımda bi tailor dialoğunda src.makeitem i_kilt src.act.bounce demiştim act ne ise çantaya düşüyordu[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar