Deviler2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşlar kendi serverimda oynarken mesela hırsızlık yapıyorum adamın cantası benim cantama düşüyor tıkladıktan sonra bu neden kaynaklanıyor olabilir?
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilk kez duydum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Deviler2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 valla bende ilk kez görüyorum, mesela oyundan cıkıp giriyolar bazen guild stonelar cantaya düşüyo. :D
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu Topic İkinci Kere Açıldı Desem Bounce İle İlgili Sorun var bence[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138982 [Bu mesaj Gordios tarafından 02 Eylül 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Coder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi yerde act.bounce vardır scriptlerinde bounce diye arat ama baya bir çıkacaktır onlar kontrol et bende yeni zamanlarımda bi tailor dialoğunda src.makeitem i_kilt src.act.bounce demiştim act ne ise çantaya düşüyordu[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Öne çıkan mesajlar