Gunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Evek, "you can run but you cannot hide" sözü bikez daha vücut buluyor. Yılların yılı ertelidiğim askerlik en sonunda kapıya dayandı. Önümüzdeki Perşembe sırtımda kamuflaj, ayağımda postallar Türkiye'mizin biyerlerinde görev yapıyor olucam. Öncelikle bu yazıyı yazıp yazmama konusunda baya kararsız kaldım. Şimdi paşa paşa çeviri yapıp Eminem dinlerken aniden alt tabla pepeleğe geçip yazmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bu sebetendir ki kafamda planlı bi yazı sistemi yok. Burada adını geçirmediğim, bende hakkı kalan herhangi biri olursa kusura bakmasın, asla düşüncelerini organize eden biri olamadım :) Temincek "alt tab" dedim ya, pepelek benim için son bir yıldır buydu işte. alt tab yapınca karşıma gelen ilk şey. Hangi oyunu oynuyorsam oynayayım, hangi sitede olursam olayım, arkada daima pepelek vardı. Bu neden böyle oldu bilmiyorum. Sadece bi ara olmuş işte. Bu yüzden giderken "hoşçakal" deme borcu hissediyorum üstümde. Emayla aramızda bi tabir vardır. "son mesajlardan bakıp, konuya tıklatan insan" deyu. Hani konu başlıklarına bakmak yerine "mehmet en son konuya yazı yazmış, eğer yazdıysa kesin iyi bişeydir" dedirten kişiler. İşte onlardan burda birden fazla var/vardı. Kedi, Athe, Ema, Dark, Kum, Zeth, Nefr, Black, Sam..... bbg yarışmacısı gibi hepinize sen şöylesin sen böylesin diye bişeyler sayamıycam kusura bakmayın. sadece şunu söyliym, beni şu ya da bu zamanda sesli güldürdünüz *insan seçme kriterlerinden birisini açık eder* ultimada geçirdiğim güzel zamanla paralel burada çok eğlendim. Sabah işe gidip ilk iş emaFM i açmak, anonslar yapmak, konsept şarkı çalmak, samle minigun hakkında sohbet etmek, nefrle (hatta nerfle) aynı insan olduğumuzu keşfetmek, daha sonra aynı şeyi onun yaşaması, daha sonra hangimizin hangimizle aynı olduğumuzu bulmaya çalışmak, hera'da içmek, beylerbeyinde midye yemek, karnıma giren ufak kramplar hepsi çok lezzetliydi, elinize sağlık. Ben gidiyom, kendinize iyi bakın :) Not: nereye gideceğim, kaç ay askerlik yapacağım üst düzeyde gizli bilgilerdir, açıklarsam sizi öldürmek zorunda kalırım. *dansederek uzaklaşır*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Hocam kendine iyi bak En büyük asker bizim askerdir her zaman için.. May the force be with you..[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 kendine ii bak gunn... özleniceeni biliosun.....[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Güle güle git, güle güle gel. Kendine iyi bak. Hayırlı teskereler şimdiden ;)[hline]Snap back to reality [b]Ivan, the Valiant one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 kendine iyi bak gunn ım görşürüz 8/18 ay sonra .. lol fgizban ben, arkadasin acc ten yaziodum :)[hline]i feel i'm coming to an end [Bu mesaj jankis tarafından 06 Aralık 2002 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Kaliteli bir insanın buradan uzak kalması gerçekten çok üzücü bir olay.Fakat ayrılıklar büyük sevgileri güçlendirirmiş derler.Eminim öyle olacaktır.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 cya[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: RamsesII, 06 Aralık 2002 22:55 tarihinde demiş ki: Kaliteli bir insanın buradan uzak kalması gerçekten çok üzücü bir olay. doğru da bu olayla alakasını göremedim :D *grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 BÖHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ *!sümük tükrük ağlar* :( Ya ya ya şa şa şa en büyük asker Gunn çok yaşaaa! üüü şimdi Atlantiğin sheep otlayan ovaları,Safe spotları boş kalacak ... Ps: Bize de bir m16 ı kaparsın artık oralardan ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 kolay gelsin ehe. ilk 4 ay işin zor :) en karizma asker bizim asker. yürü be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 e kendine ii bak oralarda. pis pis gülüon gerçi :P, masa başı işi falan mı kaptın yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 bye bye sevgi kelebegi :) biran once don :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 en büyük aşker bizim aşker tanıma fırsatım olmadı ama çoğu mesajını tebessümle okuduğumu bilirim..[hline]Resmim.. icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 yakın zamanda geri dön de aileni , kız arkadaşını , arkadaşlarını ve bizi sevindir.hayırlı teskereler...[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 hehe kolay gelsin, hayirli teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 That's a miniGunn!!! hayırlı teskereler, inşallah sen dönükten sonra tanışabiliriz şu ünlü toplantılardan birinde.. :) minigun bulamasan da m249'la bir fotoğraf çektir benim için.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 *!full metal jacket film'i gözünde canlanır* bai bai..[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 07 Aralık 2002 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Law u gan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Bye gunn... Kendine iyi bak... En büyük asker bizim asket :-p[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 gunn ben farkli bir mizaca sahip bir insanim, degisik bir cizgi tutturdum buralarda. o yuzden herkes gibi gulugule, hayirli tezkereler demek pek acmaz beni anlayacagin uzere. e askere giden arkadasi ugurlamamak da delikanliyi bozacagi icin birseyler demek lazim geliyor tabii. gunn birlikte bilgisayar basinda `sesli` guldugum nadir insanlardan biridir, 4-5 insandan biri belki de :> turk uo sunun geldigi yer, kotu espri gecirmeyen terrain, kalpazan jargonu(800luk uzatsana ordan), *x olur*, *x yapar eder*, turk bravehearti, isvicreli bilimadamiyla parcaciklarin karakteri ve hayati uzerine yapilan muhabbetler, new age kanadali jedi knight zombiler, terbiyesiz munasebetsiz iliskiler ve birsuru `in action` uo anisi geliyor aklima gunnla gecirdigim zamani dusununce. demek ki eglenebilmisiz beraberce, quality time gecirmisiz, iyi bisey yani :> gorusuruz. *sairsel tat yakalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 ya içimde kalır söylemezsem malum gidicegin yer ordu, ırak savaşı felanda var nolur nolmaz söliyim dedim euhe ben bilmeden seni 2 mil kazıklamışım ev olayında :P 12-14 arası ediyomuş o zamanlar villalar en fazla ehe affet ok :PP[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 lol popeye gunn opuyorum kendine iyi bak oralarda canim. allah korusun bisey basimiza gelmezse burda bekliyoruz seni: ) askerlik umarim seni cok degistirmez. ee ne demis yahya; demir almak vakti gelmisse zamandan, askere giden bir gunn kalkar bu limandan (olmadi ama neyse) saglikcakla kal, sonra cabucak don... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Bu kadar başarılı bi blacksmithi en verimli çağında 18 ay askere almaları üzücü . Güle güle git , güle güle dön . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Kendine dikkat et oralarda, Hoşçakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar