Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu tarla bu kadar kabak verir (aka Gunn asker)


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Evek, "you can run but you cannot hide" sözü bikez daha vücut buluyor. Yılların yılı ertelidiğim askerlik en sonunda kapıya dayandı. Önümüzdeki Perşembe sırtımda kamuflaj, ayağımda postallar Türkiye'mizin biyerlerinde görev yapıyor olucam.
Öncelikle bu yazıyı yazıp yazmama konusunda baya kararsız kaldım. Şimdi paşa paşa çeviri yapıp Eminem dinlerken aniden alt tabla pepeleğe geçip yazmaya karar vermiş bulunmaktayım. Bu sebetendir ki kafamda planlı bi yazı sistemi yok. Burada adını geçirmediğim, bende hakkı kalan herhangi biri olursa kusura bakmasın, asla düşüncelerini organize eden biri olamadım :)

Temincek "alt tab" dedim ya, pepelek benim için son bir yıldır buydu işte. alt tab yapınca karşıma gelen ilk şey. Hangi oyunu oynuyorsam oynayayım, hangi sitede olursam olayım, arkada daima pepelek vardı. Bu neden böyle oldu bilmiyorum. Sadece bi ara olmuş işte. Bu yüzden giderken "hoşçakal" deme borcu hissediyorum üstümde.
Emayla aramızda bi tabir vardır. "son mesajlardan bakıp, konuya tıklatan insan" deyu. Hani konu başlıklarına bakmak yerine "mehmet en son konuya yazı yazmış, eğer yazdıysa kesin iyi bişeydir" dedirten kişiler. İşte onlardan burda birden fazla var/vardı.
Kedi, Athe, Ema, Dark, Kum, Zeth, Nefr, Black, Sam.....

bbg yarışmacısı gibi hepinize sen şöylesin sen böylesin diye bişeyler sayamıycam kusura bakmayın. sadece şunu söyliym, beni şu ya da bu zamanda sesli güldürdünüz *insan seçme kriterlerinden birisini açık eder*
ultimada geçirdiğim güzel zamanla paralel burada çok eğlendim. Sabah işe gidip ilk iş emaFM i açmak, anonslar yapmak, konsept şarkı çalmak, samle minigun hakkında sohbet etmek, nefrle (hatta nerfle) aynı insan olduğumuzu keşfetmek, daha sonra aynı şeyi onun yaşaması, daha sonra hangimizin hangimizle aynı olduğumuzu bulmaya çalışmak, hera'da içmek, beylerbeyinde midye yemek, karnıma giren ufak kramplar hepsi çok lezzetliydi, elinize sağlık.

Ben gidiyom, kendinize iyi bakın :)

Not: nereye gideceğim, kaç ay askerlik yapacağım üst düzeyde gizli bilgilerdir, açıklarsam sizi öldürmek zorunda kalırım.

*dansederek uzaklaşır*[hline]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BÖHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
*!sümük tükrük ağlar*
:(
Ya ya ya şa şa şa en büyük asker Gunn çok yaşaaa!
üüü
şimdi Atlantiğin sheep otlayan ovaları,Safe spotları boş kalacak ...
Ps: Bize de bir m16 ı kaparsın artık oralardan ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

That's a miniGunn!!!

hayırlı teskereler, inşallah sen dönükten sonra tanışabiliriz şu ünlü toplantılardan birinde.. :)

minigun bulamasan da m249'la bir fotoğraf çektir benim için.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gunn ben farkli bir mizaca sahip bir insanim, degisik bir cizgi tutturdum buralarda. o yuzden herkes gibi gulugule, hayirli tezkereler demek pek acmaz beni anlayacagin uzere.
e askere giden arkadasi ugurlamamak da delikanliyi bozacagi icin birseyler demek lazim geliyor tabii.

gunn birlikte bilgisayar basinda `sesli` guldugum nadir insanlardan biridir, 4-5 insandan biri belki de :>

turk uo sunun geldigi yer, kotu espri gecirmeyen terrain, kalpazan jargonu(800luk uzatsana ordan), *x olur*, *x yapar eder*, turk bravehearti, isvicreli bilimadamiyla parcaciklarin karakteri ve hayati uzerine yapilan muhabbetler, new age kanadali jedi knight zombiler, terbiyesiz munasebetsiz iliskiler ve birsuru `in action` uo anisi geliyor aklima gunnla gecirdigim zamani dusununce.
demek ki eglenebilmisiz beraberce, quality time gecirmisiz, iyi bisey yani :>

gorusuruz.
*sairsel tat yakalar*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol popeye

gunn opuyorum kendine iyi bak oralarda canim. allah korusun bisey basimiza gelmezse burda bekliyoruz seni: ) askerlik umarim seni cok degistirmez. ee ne demis yahya; demir almak vakti gelmisse zamandan, askere giden bir gunn kalkar bu limandan (olmadi ama neyse)


saglikcakla kal,

sonra cabucak don...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...