desirous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 O kadın ziyaretine falan geldi mi? Bu arada hem helal hem de geçmi$ olsun![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abo bu konuyu da yeni gördüm offss yazık ya bu kıza geçmiş olsun jnmss:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: heso, 31 Ağustos 2005 16:08 tarihinde demiş ki: göbekten mi oluo o aşı nerden kuduz aşısı? Artik koldan yapiliyo bildigim kadariyla o eskidendi... Ayrica _black_angel_ kahramanimsin of jnmsss =))))))))9999dokuzdokuzdokuz[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oldu bide angela güzel bi "S" işareti wersinler yada yardım etmekten melek kanatları :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 helal maşşallah[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 geçmiş olsun ya. ama neyse ki kuduz aşıları artık omuzdan yapılıyor ve acı vermiyor. ben de olmuştum. hemşire bana 24 saat aşı olduğum yere su değdirmememi söylemişti.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: _black_angel_, 30 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: bugün beşiktaştaydım..arkadaşım yemek almaya gitti bende oturuodum...baktım kadının kucaında bir yavru köpek...kadına 5 tane dev gibi köpek saldırıyor..kucaında ki köpekte kadının bırakmak istemiyor...koştum köpekleri kovaladım kadını kaçırdım onların önünden...5 i üstüme atladı bütün ısırdılar her yerimi...kolum falan yara oldu :( 10 gün kuduz aşısı yicem malesef... sorun aşı değil ama kolum acıyor...:( ama kadınla köpeği kurtuldu neyseki... Helal olsun vede geçmiş olsun.Ben olsam karışmazdım izlerdim:)[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 geçmiş olsun. abi sanane ya bıraksaydın keşke.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: desirous, 31 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki: O kadın ziyaretine falan geldi mi? ne gelicek önemli değil o kadar yani..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hell yeah!! Alçak gönüllü hem de..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bir insanın bir köpek tarafından ısırılması haber değeri taşımaz... ama bir köpeğin bir insan tarafından ısırılması haber değeri taşır. haberci bakış açısıyla konuştum. özür dilerim[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dikkat et blackangel bu olay basında duyulmasın sonra semra hanım kurtardı derler[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kahraman pati[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sende kopegı ısırsaydın:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en büük fobim helal olsun ne diyeyim köpeklerden çok korkarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yanlış yapmışsın ama sandalyeyle dalacaktın :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 geçmiş olsun. köpeklerin kolay kolay saldıracaklarını sanmam. suç kadının köpeğinde olabilir. eh, herhalde kadın teşekkür etmiştir sana :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gerçi "köpeği ısırdım :))))9999" diye bir başlık açsaydın daha çok ilgi çekebilirdi O_o[signature][hline]#3 [Bu mesaj Spidee tarafından 02 Eylül 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Abi salla ya :) Git kadına yapış bak senin yüzünden fln de :P[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Peki bu olayın gerçekleştiği yer semt neresidir acaba? Olayın kahramanı bu durumu bi açıklarsa bizde oralardan kucağımızda yavru köğekle geçersek temkinli olalım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar