bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aşkta gurur olmazz........[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olur abi neden olmasın?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ölürken bile onurlu ölmeliyiz.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: olur abi neden olmasın? olmaz eşşek herif! olunca sevdiğini kaybedersin kime gurur yapıcan ? bu kendı kendıne gurur yapmak gibi bişey. sevdikten sonra neyin gururu...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hadi bakalım. Kız taktı boynuzu sana sonra geldi affet dedi. Gel mi dicen? Kurduğun cümlelere de dikkat etsen iyi olur.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır [Bu mesaj pipo_14 tarafından 31 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki:Bazen gururlarınıda kaybediyolar ama. Hmmm.. Esasında lafım pipo_14'e değil ama işaret etmem gereken küçük bir durum vesilesi ile alıntıladık işte... Devam edelim.. Gurur salaklar içindir. Gurur kendini bir şey sanan embesiller içindir! Biraz sert mi geldi yazdıklarım? Sert olması için yazdım da ondan olsa gerek =) Gurur şişirilmiş egodur, havası alınmamış "benim dediğim doğrudur" dürtüsüdür. Gurur kibirdir. Gurur göz önündeki perdedir... İnatla, "gurur" ve "onur" eş tutulmaya çalışılır.. İşte bunun için onurlu insan sayısı azdır. Onur bir şekilde zayi olmuş, kaybolmuş. Elimizde onurun berbat bir kopyası dahi olamayacak gurur kalmıştır. Gurur aptalların oyuncağı olabilir ancak, vakit geçirdikleri, iyi bir şey yaptıklarını sandıkları... Onur ise çok azının/azımızın nail olabileceği bir paye olacaktır. Elbette ki gurur yapmak çocuk oyuncağı kadar kolayken onuru elde etmek ve korumak zordur.. Kısacası gurur eşeklik iken onur pirüpak insanlıktır.. edit:yanlış anlamaya sebep olmamak için tırnak eklendi [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 31 Ağustos 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: pipo_14, 31 Ağustos 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Hadi bakalım. Kız taktı boynuzu sana sonra geldi affet dedi. Gel mi dicen? Kurduğun cümlelere de dikkat etsen iyi olur. la havle velivelvel cenabüül rabin alemin... bu zaten ilişkiyi bitiren bi nokta.Bunun gururla alakası yok. benim dediğim gurur ilişkide yapılan saçma gururlar sen aramadın bende aramam falanda filan böyle gereksiz şeyler küstük ben barışmam o barışsın hesabı kapiş ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Saçma gururlar olursa ilişki zaten kürdan üstüne kuruludur. Black'in dediği gibi "aramazsan aramam", "Önce o gelsin"..vs.vs gibi şeyler çocukça şeylerdir. Ammavelakin bazı şeylerde gurur olmalıdır. Olmazsa kişide bazı bozukluklara yol açar. Tanıdığım insanlar var "gururumu ayaklar altına aldım ben bittim" diyorlar belli bir zaman sonra. O yüzden herşey dozunda yürütülmelidir.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar