Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesafe ilişkiyi bittir mi?

hyde

Öne çıkan mesajlar

Ya iliski insanin hayatini zorlastirdigi an bitmeli bence.

Simdi ben aksamlari saatlerce okul eziyetinden sonra servise atlayip kadiköye mi kascaktim? Veya haftadan haftaya mi görecektim yani?

Iliski insana zevk ve mutluluk vermeli, sirtta yük olmamali[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu dediklerim dostluk icin gecerli degildir. Dostluklar asla bitmez.

Anaokulundan bu yana 12 yillik 4-5 dostumla hala görüsürüz her firsatta, ki farkli sehirlerdeydik. Simdi hepsi Istanbula geldi bu sene üniye, harika oldu : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 01 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
eger bulustugunuzda askından dolayı gelip yanağını kanatacak kadar opuyosa işte o ilişki uzaya bile gitsen bitmes

tamamdır bence bu konu kapanmıstır gelınce her sey anlasılacak gercekten sagol son notka budur aradıgım cevap[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yalan , kim söylerse inanma .neden mi?

çünkü ben hayatımın en kötü gecesini yaşıyorum,alkolun kanıma bu kadar hızlı karısması gereken bı gece olmamıstı hayatımda nedenmı? cunku hayatımın en uzun surelı ve bırcok ılının yasandıgı ılısıkım 2 sene sonra bu gec bıttı,bana hala saka gıbı gelıyo ınanmıyorum,thaılanddan,laosa,laostan,vietnama,vitenamdan,cambodia ya,cambodiayadan,malaysiaya,ordan sıngapure,ve daha bı suru ulkeyı gezdım onla gordum 2 yılbası 2 dogumgunu yasadım ve o hep bana uzaktaydı ıskocyada yasıyodu ,ama 2 sene her guzel gunuyle devam etttı,sevdıgın surece devam eder ...mesafeler engel degıl ne sevmeye ne sevılmeye...
bu gece gerı dondum 2 sene evvelkı halıme....kırmızı malboro....ve rakı...mahkumıyet olsa gerek bu kaderımın...[signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 01 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
rudyray uzuldum :(
umarım bızımkıde o kadar uzun surer

umarım deme,ummana gerek yok,belkı bıttı benım ıcın daha dogrusu bızım ıcın cunku bıtmesı cok zor okadar zorkı okadar anıyı ve hatırayı sılmek tum hayatımı degıstırmem lazım ama bılıyorumkı o ıstanbula ve bana ne kadar uzak olursa olsun tum odamı tum hayatımı degıstırsem bıle bılıyorum beklenmedık bı yerde ve zamanda hıc beklemedıgım bı anda bı kosede gorucegım ufak bır anı hatırlatıcak ve tekrar basa dondurucek benı,cunku ben basa donmek onu en mutlu halıyle hatırlamak ıstıyorum uzulmesını gormek veya duymak ıstemıyorum,sana gelınce guzel kardesim HYDE,kımdır nerdedir bilmiyorum,ama umudunu kaybetme 2 sene de deme bana omur boyu de sonsuza kadar de hıc bıtmıycekmıs gıbı ...........tadını cıkar.......ona dokunabıldıgın her sanıyenın degerını bıl...[signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okudum tamam buluştuunda yaşadıın o heycanlar fln fln var onnar normal bi ilişkide yaşayamıcan güsel şeyler ama zorlukları çok fazla.. Orda kız arkına biri yavşasa yanında erk arkı yok.. Çok zor bi durum olur yanında omuz istersin ama telden başka bişi yoktur konuşmanızı sağlıcak.. İnsanlar karşında sevgilileriyle öpüşür mutlu tablo çizerler o an çok istersin yanında olmasını elini tutmasını ama bi dönüosun yanın boş.. Tartışırsın gözüne bakamassın.. buluşcanız günü bekledikçe hayaller beklentiler artar sen onların olmasını umarken daha farklı şeyler olur.. Bi kere yaşadım kötümüydü hayır bana kattığı çok şey oldu ama bi daha yaşarmıyım hayır asla..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

Er veya geç bitirir evet, ben 8 sene yaşadım böyle bir ilişkiyi ama bir süre sonra bir bakıyorsun farkına bile varmadan değişmiş birçok şey. En kötüsü de şu ki; birbirinize anlattığınız olaylar bir süre sonra iki yabancının kendi hayatlarını birbirlerine anlatmaları haline geliyor.

Mümkünse kasmayın derim, illa ki biter. Yıpratırsınız üstelik birbirinizi boş yere.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Mesafeler sadece aşkı bitirmiyo bazı dostlukları da bitirebiliyo keşke olumlu olabilsem bitirmiyo diyebilsem keşke sevmesem keşke keşke....Uzar gider bu keşkeler

Benim ki aşk hikayesi...Basit sorunlar bile insanı nasıl mutsuz ediyo değil mi? Off ya kötüyüm evet saçmalıyorum.Hep yanımda olsun istiyorum ama ayrıyız be bence bu da bi mesafedir ayrı olmak onu hiç görememek hiç dokunamamak ondan mesaj alamamak sesini duyamamak kokusunu içinde hissedememek.Kendi kendimi üzüyorum onun umrunda değilken kendi kendime ağlıyorum o takılıp eğlenirken.Kendimin ağzına s*çıyorum o mutluyken.Yapmamam lazım bilmiyomuyum biliyorum ama duygularıma söz geçiremiyorum mantığım tersini söylese de duygularım ağır basıyo.Çok anlamsız geliyo herşey.Her yerde bi hatıra bi anı görüyorum her an gözümün önüne geliyo.Her yanımdan aynı parfümü kullanan biri geçtiğinde ağlamaklı oluyorum.Her benzer ses tonunu duyduğumda dönüp bakıyorum onu göremeyince üzülüyorum.Onun adının yazdığı dükkan görünce takılıp kalıyorum o tabelaya..Bıktım ya düzelmek istiyorum eski ben olmak... :(
Sosyal ağlarda paylaş

mesafenin ilişki başlatabilme şansıda var. istanbula birkaç günlüğüne her gittiğimde bir ilişkisel tad yakayalayabiliyorum mesela neden? izmirden yazıp yazıp gelip yerinde inceleyip olay mahallini terketmek rulz.

http://fizy.org/ya0BCXwyMzOB

çünkü çok güzeeeel
çok çok çok güzeeeeel
yalnız dolaşmak (abaza diil yalnız dsjghj)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...