Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu warior oyunculardan çektiğim?

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Abi yırtınarak stun lock yapıp hp' sini baya düşürüp blind basıp soluklanıyorum.Ulan son ataktan sonra öldü ölecek dönüyor über mace'i ile 2 tane çakıyor yat aşşağı

Nerf Warior ;p

Haha bu topic'in açılma sebebi bariz belli sanırım ;)

[Bu mesaj ad3m tarafından 02 Eylül 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sallama bi topic shaman-paladin tartışmaları almış başını gidiyor.Sıkıldım görmekten ;p
Ayrıca neden bir mage hep shaman'a yenildiğini anlatır?Sizce onun için bir diğer dişli rakip priest değilmidir?Veya bir rogue için warior?Neden hep shaman'ın üstüne düşülüyor (Dicem geçilecek dalgaları sezer gibiyim)Her neyse biraz da diğer grupların yakındıkları şeyleri görelim topiclerde :)
@MukanKaan
Yanlış kullanılmış bir cümle ilginç olan yaklaşım tarzın !?

[Bu mesaj ad3m tarafından 02 Eylül 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ad3m tarafından 02 Eylül 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ad3m tarafından 02 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 02 Eylül 2005 04:36 tarihinde demiş ki:
"rogue iki overpower'ıma bakar." -xrzug , warsong lumber camp.

İşte anlatılmak istenenin özü neden ben nerf warior diye ağlamıyorum?Oysaki wariorun beni yenebildiği en büyük güç bu ability'dir ve sadece rogue için geldiğini tahmin ediyorum ;p

[Bu mesaj ad3m tarafından 02 Eylül 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 02 Eylül 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
hunter için de olabilir.

ama ben overpowerda critlediğim zaman zevkten kuduruyorum.

warriorluğun olayı burda , içimdeki hayvanı çıkarıyor yea.

Sende bilirsinki reflex de rogue nin üzerine bir karakter olamaz (talent olsun ability olsun) ayrıca sen zevkten kudururken ben çıldırıyorum.Tam öldü derken dönüp 2 tane sallayıp indirmesi pek bi gıcık olsa gerek gerçi aynı şeyi bende casterlara yapıyorum ama ;p
Sosyal ağlarda paylaş

priestler beni kestiği için değil(genelde onlarla düel bile yapmıyorum);merak ettiğim bişey var.abi nedir shadow priest yaw?hacı hoca takımının shadowudamı var,bundan önce hiçbir yerde healer sınıfın bukadar yuksek damage verdiğini görmemiştim.shadow skilleri yerine bence güzel buff lar falan vermeliler prilere.
konuyla ilgili gecen gun okudugum bir gazete haberi:
bakan seçim bölgesınde dolasırken koylulere dertlerini sormus.yaşlı bir amca gelip;dul karıların emeklilik maasını kesın hatta ustune vergi koyun demiş,o maaşı verdiğiniz için bizle evlenmıyorlar surunuyoruz demiş:)prilerde öle valla,shadow talent verip parti yapmaya ıhtıyacları kalmıyor

[Bu mesaj damdaki_kedi tarafından 02 Eylül 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...