DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 antalyada... fistan vardı galba benim aklımda öyle kaldı allahalla ben de merak ettim şimdi ya kermit nerelerdesin bea[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayır hayır hayır...bugün sohbet ettik biraz sinirleri bozuldu falan..gece bidaha konuşucaz dedi...bu gece intar edebilecei son gecedir...emin olun ....kafasını toplicak ...o kadar..sakin olun...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evini aradım babası açtı bişeyler dedi anlamadım annesine falan sordu galiba ama bilmiyolar sanırım...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 black angel sen nerden biliyosun??? bildiğin bişey varsa belirt lütfen!![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fistan oturmuyor muydu antalyada? noluyor kermitime ?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya bi haber edinirseniz banada haber verin...Merak ettim bende şimdi :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fistan msn de ofline telını fılanda bılmıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eldin bakmaya gitti zaten! msj bekliyoruz...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilginc bir olay bence uyuyordur:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sokakta uyumuş olmasın tamam ciddiye almayında noldu ya kurbağamıza :([signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bişiyi yok gerçekten...gerçekten yok...bugün bana kesinlikle ne olursa olsun yaşamayı çok sevdiğini ve ölmemek - iyi yaşamak için elinden gelen herşei yapıcanı söledi.. Kermit iyi...buna eminim...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bak sen ne kadardır tanıyorsun kermiti? yada ne kadar samimisin? kesin bişey biliyorsan söyle!! ayrıca kermit o tarz konuşmaz...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 black kermiti ne zamandan beri tanıyosun? bu kadar kesin hukum verebiliyosun yanlıs anlama inşallah dediğin gibidir.ama orada oturan varsa gitsin bi arasın lanet olsun bu cocuga etrafında sevdiği insanların oldugunu bile bile yinede uzduruyo acısı neden durulmuyo anlamıyorum[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 niye ölcekmiş gayesi ne[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bak...kermiti çok uzun siredir tanımıyorum....ama siz ister inanın ister inanmayın... kermitin iyi olduhuna %100 eminim...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uff[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya ozaman kesin yargılar kullanma! bende emin olmak istiyorum ama iyi tanıyorum kesin bişey var... çünkü daha dün bi bukadar korkuttu... ya biz bişeyler biliyoruz ki korkuyoruz! yani öyle msn muhabbeti değil olay...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne olmuş kermite yav ? alala[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benim bişey bilmediğimi nerden biliosun!! bilip bilmeden konuşma..... ben kesin ama kesin biliyorum tamam mı.... kermit e bişi olmaz bu gece...yani bu gece olmaz....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tamam kavga etmeyin bi de burda zaten gerilmiş herkes..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oldu olası iddaa basın ya havlee[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende topaç nerelerde diyodum gelmiş... bu arada kermit iidir inşallah..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... [Bu mesaj Loli-pop tarafından 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hıhı tamam black angel evet tamam... bi ulaşabilir misin kermite?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DoruK, 02 Eylül 2005 01:02 tarihinde demiş ki: tamam kavga etmeyin bi de burda zaten gerilmiş herkes.. ![signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: _black_angel_, 02 Eylül 2005 01:01 tarihinde demiş ki: benim bişey bilmediğimi nerden biliosun!! bilip bilmeden konuşma..... ben kesin ama kesin biliyorum tamam mı.... kermit e bişi olmaz bu gece...yani bu gece olmaz.... insanların sinirleri yeteri kadar gerginken bu akdar üstü kapalı konuşarak kimseyi rahatlatmıyosun karakterin kim olduğunu bilmiyorum ama olay ciddi gibi gözüktüğü için merkalndım ve merkalnadık..düzgün bi üslup kullnaarak bu topice her dakka girip bakan insanlara yardımcı olabiliyosan ol olamıyosan da explorer'ını açma![signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray [Bu mesaj rudyray tarafından 02 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar