-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 öğreti mi ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok abi sarhoş olmadan içki içmenin manası yok benim için..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: forgiver, 23 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: alkol alıp araba kullanmak; başka insanlar için pek iyi birşey deil. evet ya 10 birayla sarhoş olmamak diye bişey yok, sonuçta ondaki alkol miktarı belli, benim bünyem kaldırıyo falan hikaye onlar, kadın sizi yemiş :) geçmiş olsun başınıza bişey gelmemiş ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 önce yağ içiyoruz, daha sonra alkol alınca yağın üstünde kaldığı için sarhoş olmamızda geciktirici etki yapıyor[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla yağ içmek biraz büzük ister...iğrenç tek kelimeyle iğrenç..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 iki limon sık birazda domates kes al salata niyetine gitsin işte hahaha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Mandoo, 23 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki:yok abi sarhoş olmadan içki içmenin manası yok benim için.. Haklı adam, zati bira -diğer alkol türlerine göre- salak bi şi. Git adam gibi bişiler iç, paşa paşa sarhoş ol. Atla taksiye dön geri.. Tabi sarhoş olmak kandaki alkol oranı ile ilgili bir şey. Midenize valf taktırıp içtiğiniz alkolü hemen dışarı atmadığınız sürece sarhoş olmanız kaçınılmaz... =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çakırkeyif olmayı anlarım da sarhoş olmak nedir ya? rezalet bişey[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi son derece zevkli bir şey..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla çakırkeyf'lik ayrı. Ama sarhoşluk gerçeketen iğrenç sölediğini denicem inşallah tutar.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tadı güzel içki mi varmış yani?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben bide şey duydum. içtiğin bira kadar su iç sarhoş olmazsın diye. ama denedim hiç[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 10 biraya verceğim parayı 70 lik votkaya verir üstüne meze alır onu 2 akşam içer hem daha fazla kafa yaparım hemde daha az tuvalete giderim ayrıca sarhoşluk morale görede deişiyor bencede dün dertli dertli cebimdeki son paralarla içtiğim 2 biranın kafamı dumanladığını hissettiğimde ne oluyon bahri dedim ama halbuki şenlik zamanı hede hödö (gösteriş zannedilmesin aa bak ben ne çok içtim ben delikanlıyım havası hissedilmesin) kadar içip sonrada cin gibi dolaştığımı biliyorum[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! [Bu mesaj Bachree tarafından 23 Ağustos 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben bi deniyim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 deneme. mideyi çok pis şişiriyo :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sarhoş olmaman gereken süre içerisinde içtiğin içkinin yanında 30 dakikada bir bir kahve fincanı zeytinyağı içersen sarhoş olmassın, alkol kana karışmaz çünkü midede kalır. ayrıca babam 2 şişe vodka içip ankaradan istanbula gelmiş adam, yani şöförlükle, alkolün bi alakası olmadığı durumlarda var[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lisedeyken sanırım hocam söylemişti içki yarışına giriyorsun diyelim 2 kişi en çok kaç shot atıcak muhabbeti.. içmeye başlamadan önce çaktırmadan bi şekilde 1 bardak zeytinyagı içiyormuşsun ( kusmassan iyi hehe) sonra içkileri yudumluyorsun ama zeytinyagı midende yukarıda kalıyor ve sindirimde içkiyi geciktiriyor rakibin en kısa sürede uçuyorken senin sarhoş olman gecikiyor ve sen kazanıyorsun ama bunu yaptıktan hemen sonra dans fln etme koşturma dedi yoksa mide karışır hem kusarsın hem uçuşa geçersin dedidi :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bira iğrenç bira içeceğime ekmeği ispirtoya batırır yerim? sdf arada içerim bira ama severek değil işte ortama uyma amacıyla. vodka rulz, smirnoff veya absolut. kolayla, ayranla, rebullla, karıştırırım her türlü içerim yani![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Toledor, 23 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Absocum kanla ilgili diyorsunda bundan 1 sene önce Kanada Üni sinin yaptığı bi araştırma vardı. 40 kişiden 20şerli 2 grup oluşturuyorlar. Yaptığımız bir alkol araştırmasındaki değerleri ölçücez diyerek. Bir gruba alkololmayan bir içecek diğer gruba alkollü bir içecek veriyorllar, bunu da şahıslara söylüyorlar. Normal içeceği içenler hiçbir etki etmedğini söylüyor. Alkollü içeceği içenler Hafif çakır keyif olduklarını belirtiyor. Fakat araştırmacılar iki grubuda aynı içeceği verdiğini söylüyor sonunda. Yani kısacası sarhoşluk birazda beyinde bitiyor ewt dogru sölüyorsun mesela baska bı forumda ben bı yazı okumustum dogruluk payını bılmıorum mesela bır adam et tasıyan araclar var ıste onlara et tasıormus etı koyduktan sonra kapı kapanmıs ve açmaya calısmıs acamamıs yere oturmus evet hava cok soudu 30dk ıcınde ölecegım falan böle kafasından gecırmeye baslamıs neyse söför etı bırakacagı yere gelmıs ve kapıyı actıgında adamı yerde gormus polısı fılan aramıslar adamın ölüm sebebinin psikolojık oldugunu sölemişler çünkü söför etlerın souması ıcın ne dıyeyım klımayı acmamıstı :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşlar birincisi sarhoş olmak istemiyorsan bu kadar kasmaya gerek yok bi çay bardagı yag iç peşine istersen bi fıcı bira iç bi işe yaramz devamlı tuvalete çıkar atarsın içtiklerini şu açıdan bakacak olursak alkol elınıyorsa ya çakır kefy olmak için yada sarhoş olmak için alınır neden o kafadan mahrum kalayım ki ole yapacagına git su iç bunlardan en önemlisi alkol kanlada baglantılıdır ama herşey kafaya yani beyne baglıdır beyinden sarhoşluk sinyalleri vucuda dagılmadıgı sürece vücut tepkimeye girmez tribe giripte sarhoş olcam dersen bi bardak suyla bile sarhoş olursun yaşanmış bir örnek sunayım hiç tasvip etmediğim bir şeyde olsa bir çocuga eroin yerine karbonat verdiler ve çocuk taklaya geldi.ama içmeden önce çocuga fena gaz verildi manyak kafa yapar elin titrer gözün kararır felan diyeee onlarda aynı şeyden içti ve tribe girdi çocukta ortamda dagıldı hatta şole bi düşünün damar parçalar mı dinlerken vücut çöküşe geçer yoksa hareketli parçalar dinlerken mi dimi ama aaaaa[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 baslik yanlis olmus.. bu tarz taktikler gazinolarda yanindaki arkadasi tokatlamak için yapilir..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: DynamicK, 25 Ağustos 2005 11:04 tarihinde demiş ki: içmeye başlamadan önce çaktırmadan bi şekilde 1 bardak zeytinyagı içiyormuşsun ( kusmassan iyi hehe) sonra içkileri yudumluyorsun ama zeytinyagı midende yukarıda kalıyor ve sindirimde içkiyi geciktiriyor rakibin en kısa sürede uçuyorken senin sarhoş olman gecikiyor walla banada aynı şeyi lise hocam demişti.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende veriyorum bir taktik. içmeye gitmeden yaklaşık yarım saat önce bir çorba kaşığı zeytinyağını içiyorsunuz. SİTTİN SENE sarhoş olmuyorsnuz , anca yağ çözündükten sonra güzel patlıyosunuz eheh. ertesi gün başağrısını engellemek için ; içebildiğiniz kadar ılık süt içiyorsunuz. şeker gibi uyanıyorsunuz. süt içmeyi mi unuttunuz? sodaya limon atıyosunuz , bir de tuz atıyosunuz. köpüğü içiyosunuz.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi yok ya bünye dağılır bu teknikleri yaparsan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 benimki dağılmadı[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar