fishyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :) orgrimmarda ve oyun içinde kestiim bikaç kişiden video olusturdum. begeninize sunuyorum.. http://files.filefront.com/Are_u_Breathing_now/;4077287;;/fileinfo.html[signature][hline]Fishyy - N.E Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 biraz buyukmus:P neyse indirmeye basladim baska isim yok zaten[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 basladim fishim bakalim naapmisin :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yarin stajda indirirm[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bonepart kim senin patron? =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Alcatel Teletaş ortaklığı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eheh hatırlıyorum seni :P Ben Lianath teh warlock ^^ En azından hesabım donana kadar öyleydim =/ Hemen indirmeye başlayayım[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 insanin dwarf rogue açasi geliyo walla helal olsun, ahdeki priesti alisini kendim kesiyomuş gibi keyifle izledim =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi fadeleaf cok var heralde sende ahah acayip guldum bi tane vardi orda adam ne oldugunu anlamadan oluyor.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki: abi fadeleaf cok var heralde sende ahah acayip guldum bi tane vardi orda adam ne oldugunu anlamadan oluyor. Rogue'da amaç odur zaten abartılacak bir şey yok. Sessizce yaklaş,işi bitir ve sessizce uzaklaş ;) Rogue'da zevk budur ama pvp dediğiniz şey bg lere aktarıldığı için eski zevki yok mlsf ancak arkadaş gibi değişik şeylere başvurulabiliyor buda bi zamandan sonra sıkıcı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 guzel olmus eline sağlık ama en sonunda sen binekle kosarken arkadan humanoid bi tane gomuo ya orası kral :D[signature][hline][Can't touch This ;) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar