Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle baldurs gate tadinda mmorpg..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben baldurs gate i hic oynayamadim ya. oynayamadigim dedigim kac senedir elimde oyun. bi gun basladim neverwinter nights gibidir heralde dedim en zora koydum. ilk yaratigi bile kesemiyodum ahahah bi dahada oynamadim onu zaten[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 02 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
d&d geliyo

ne zaman geliyo nasi geliyo
2008de mezun olacam birakirim bu işleri =) çabuk gelsin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
türler ayrı, öyle bir mmorpg hiçbir zaman bulamazsın.. işin içine multi kısmı girdi mi bazı şeylerden fedakarlık edilmesi gerekir her zaman.. bugün değiştirdiğim eski imzamda güzel bir özeti vardı:

"Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together."[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
D&D Online sana cevap verir, ama gectigi dünyaya bagli. Biliyosun D&D ile her bibok yapilabilir. Faerun'da falan gecerse dadindan yenmez ama : )

LOTR'u sktret bence, filmi cikan oyundan hayir gelmez. xXxAraGoRnxXx lerle, Gandalf_85 lerle oyun oynarsin.

WoW bene güzel. Tam anlamiyla devasa bir online oyunu idare etmek zor is abi, kredi ver Blizzard'a. Ben SOE facialarindan sonra melek olarak görüyorum Bliz. i[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
  • Yeni Oluştur...