Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlık ve aşk

misanthrope

Öne çıkan mesajlar

yakın arkadaşın olan birine aşık olmak ve onun senle aşk ilişkisi yaşamak sitemediğini bildiğin için onun için ona açılamamak çok kötü bir şey ya off

kaç kere söylemeyi denedim beceremedim ne zaman arasam söylicem diye arıyorum ve muhabbetin gidişatından dolayı vazgeçiyorum

ya of çok kötü bir şey bu ya

iyki alkolü bırakmışım[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötüdür evet

ben de aynı durumdaydım neyse ki 5 senelik arkadaşım aşk ilişkisini kabul etti ama aşırı zor bişey arkadaş geçmişinizi düşündükçe kötü oluyorsunuz bitecek arkadaşlığımız vsvs ama kesinlike söyleyin ne olursa olsun gittikçe bunalıma giriyorsunuz[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
hüso..
en kötü ihtimalle ileride "en azından şansımı denedim" demek "acaba" demekten çok daha iyidir...

Kesinlikle[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
hüso..
en kötü ihtimalle ileride "en azından şansımı denedim" demek "acaba" demekten çok daha iyidir...

ya etrafımda söylediğim bir kaç kişi de böyle diyor ama sonunda onu da kaybetmek var[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten seviyorsan ve yüreğine inanıyorsan kaybetmezsin.

Gerçekten seven bi insan kaybetmekten korkmaz. Olumsuz düşünmez. Hem neden sadece kaybedebileceğini düşünüyorsun? Ya kazanırsan?
Gerçek aşk için bazı riskleri göze almak gerekmezmi?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgilimle bende çok iyi arkadaştık.
Kayseri'ye gideceğim günün sabahı, saat 6'da içimde ne var ne yoksa olduğu gibi döktüm. Önce çok şaşırdı. Bu şaşkınlığı epey bir zaman sürdü. Ama sonunda onun sevgisini kazandım..

Seni çok iyi tanıyorum hüso. Sevgine layık olmayacak kimseyi sevmezsin. Sevgine layık olan insanlarında, onları seviyorsun diye senden uzaklaşacaklarını hiç sanmıyorum...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

bence ona aşkını itiraf edersen arkadaşlığınız eskisi gibi olmayabilir.Aşkın ömrü 2 yıldır fakat dostluklar ömür boyu.Bence baskalarına yönelmeye çalış ya.Arkadaş olun daha iyi,ztn kızın istemediğni biliyormussun...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Bayan yada erkek hiç farketmez.
Bir arkadaşınıza "Seni seviyorum" dediğinizde sizinle arkadaşlığını kesiyorsa o kişi henüz olgunlaşma evresine bile girmemiş bir çocuktur ve böyle bir kişiyle arkadaş olarak geçirilen zaman, boşa geçen bir zamandır...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilmiyorum fatih

ama bunun böyle gitmeyeceği de apaçık ortada olan birşey
sonuçta artık arkadaşmış gibi davranmak büyük acı veriyor.

ya o zaten ben açıldıktan sonra benden uzaklaşacak bir insan değil en azından ben öyle inanıyorum.yani daha sonra unutmak falan zor zanaat

ama dediğim gibi bu iş böyle yürümüyor yani çok kötü
başkalarına yönelmek falan zor arkadaşalar bilirsiniz birini gerçekten seviyorsanız başkasına o gözle bakamassınız bile

ama sanırım yapmam gerekn söylemek çünkü böyle devam edemeycek bir şey en azından kendi gözümde ona yaptığım saygısızlıktan kurtulurum diye sevinebilirm.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekleri gizlemen birazcık saygısızca. ona kabul...
ama "o bana arkadaşlığını verirken benim onu sevmem saygısızlık" dersen ona katılmam...

hüso, bu dünyada ölümden başka herşeyin bir çözümü var. takma kafana. bu konuda kararı sen ver. burada hiç kimse o kızı tanımıyor ve hiç kimse bu konuda "şunu yap" diyemez. sadece "ben olsam böyle yapardım" diyebilir.

şimdilik bu konuyu kafandan at, yarın sakin kafayla otur, buradaki arkadaşların yorumlarını bir düşün, danışabilirsen annene yada varsa ablana mutlaka danış ve son kararı kendin ver...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

buraya bunu açmam da zaten bu spesifik konuda değil genel olarak ne gibi tepkiler geleceği

sonuçta bu durumun böyle gitmeyeceği aşikar.ve aklıma gelen tek çözüm yolu malum.

off be ki ne of.ama içimde kalmasından daha iyi oalcak umarım. neyse sağolun fatih ve diğer ark.lar[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...