batu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Oyunun gelismeler acık oldugunu biliyorum bu arada bu tur komentleri olanlar kendine saklayabilir :) Oyun ciktiginda almak isteyenler beklentileri cok yuksek tutmamalı. iyi bayramlar. THIS IS NO GARDEN OF EDEN By FatRogueSquadronLeader We’ve seen it all before, the required agreeing to non-disclosure agreements, pressing that "I Agree" button, and not spreading a peep of information to anyone outside the closed circle. Now that’s been settled, I can say that I’m technically breaking the NDA of the EVE beta here, but at this point I suspect that it'll be a moot point in about 5 months. Simply put, the beta test of EVE: The Second Genesis is in complete and utter ruin. The testers have been told the developer IS going to make the game go gold in about a month (believe me, there's no question about that)... and the developer can barely keep the servers up. In the six months I've been in beta, all they've done is add a bunch of features that don't really work all that well. The basic server mechanics are actually WORSE now than they were when I first joined. They can't code a stable server to save their lives, and they keep saying that they've improved the server code with each build. Something doesn't seem to be working too well. Basic gameplay still needs a lot of work - even hardcore space fans like myself are bored STUPID with how the game currently plays (which generally involves a lot of mining, followed by point-and-click fighting that, despite the dev's claims, doesn't actually seem to involve all that much skill so much as who has the phattest ships or most friends.) They promise to have a large NPC back-economy running "soon(tm)", which will mostly amount to being able to travel across the galaxy hauling things. The "player-driven dynamic economy" the devs promised hasn't materialized, partially because they keep wiping the characters. Frankly, this isn't surprising. EVE is young for an MMOG. Although the initial concept was formed in 1997 (and the idea of a Privateer or Elite multiplayer game has been the wet dream of many a space fanboy, myself included, for at least a decade), primary development began in 2000. Almost right on the New Year, as a matter of fact. Ergo, EVE is now three years old. The average MMOG takes at least four years to develop fully. In other words, EVE is being pushed out the door a long time before it's ready. Another year of development, especially of the server code and gameplay, is definitely required at this point. And of course, this isn't really CCP's fault. Hell, I still have an incredible amount of respect for Solaris, Coroner, RealX, Clover, and a lot of the CCP crew. They do need to recruit outside of Iceland, though... I am convinced that the reason they're the first all-Icelandic dev team is because the overall talent pool in Iceland is still rather thin (they have no schools devoted to game programming specifically over there, and I don't think any of the current dev team attended one elsewhere.) This is, as I've said, especially evident in the server programming department. But even then I'm willing to give them some leeway... they are attempting something on a scale that has never been done before. They are about where they should be with a three year old MMOG - they're getting all the guts of the game in place, and now they need to spend a good deal of time polishing the product to a brilliant shine. Instead, Simon & Schuster Interactive is pushing the game out the door either because they don't want to bother putting enough money into it to develop it right, or they want to squeeze as much cash out of it as they can now and then run like 3DO did with Jumpgate. Yep. SSI are the ones who picked up the rights to publish EVE worldwide. This is the same company who brought us such blazing pieces of shit as Outlaw Golf, Deer Avenger 4, Real War: Rouge States, and Star Trek Starship Creator. I can't think of a single game they've put out that hasn't been anything above "mediocre." And the reason is well-known: they like pushing games out the door before they're finished so they can cash in. Of course, they're part of Viacom, so this approach is ridiculous when applied to a game like EVE. Hell, their marketing director, who sometimes visits the forums and chatrooms, has himself stated that EVE is a cash cow waiting to happen, especially since Viacom owns it, of all people. They've vaguely talked about movie rights, models, Zippo lighters, etc. And all this is true - they could make PILES of money on this game/franchise. The concept is that good. The only problem is that they need to invest the time/money into a really solid beta test and make sure they release a well-developed MMOG (gee, there's an idea.) As it stands, they're even getting ready to cut out features if they need to if it means they make the March deadline. It's pathetic. Of course, they've also run one of the most di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: I can say that I’m technically breaking the NDA of the EVE beta here [Bu mesaj Qui tarafından 14 Şubat 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ya zaten buglari duzeltmezlerse $12.5 dolari 1 ay oderim, 2 ay oderim, 3. aya odemem birakirim.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 swg ile mucadele etmek için düzeltmek zorunda. 1 ay uyumazlar 5000 kişiyi daha işe alırlar ama düzeltirler mutlaka.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Swg ile mücadele etmeleri imkansiz bu arada. swg yi sony yapiyor, profesyonel bir kadro,sinirsiz finansman ve bir sürü artisi var swg nin eve e karsi. Ayrica: Of course, they've also run one of the most disorganized and poorly-structured betas in gaming history bu laf o kadar dogru ki, bu kadar rezil bir beta olamaz ya, swg nin betasinda bunlarin binde biri olmadi, adamlar cok profesyonel calisiyo, bunun yani sira eve in yapimi oldukca amatörce devam ediyo oyun hic stable degil beta 6da maximum oyunda kalma sürem 40 dakika, jump yaparken dua etmekten docking veya undocking yaparken "Acaba olcak mi?" demekten biktim 15 jump yapana kadar 3 saat gecti defalarca oyundan düstüm ve her girmeye calistigimda 40 proxy limit adli sacmaligi gördüm.Neymis memory leak varmis, ya memory leak olmamis halde bile 300 kisiyi kaldirmayan bir oyunda sen ne akla hizmet binlerce kisi alirsin betaya, bu is stress testinde ötesinde, defalarca oyun iniyo nerdeyse her 15 dakkada bir, zaten sizde biliyosunuz bunlari, bu adamlar cikarttiklari her patchte ve gectikleri her yeni beta phasede oyunun dahada icine etmekten baska bisey yapmadilar...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 lol AO'ya shit atmış çıktığında öyleydi evet, erken sürdüler piyasaya erkenden girebilmek için falan ama şu anda çok çok ilerdeler yine de hoş halen daha bi dolu bug var ama UOda bile yok mu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: Vampire, 18 Şubat 2003 00:48 tarihinde demiş ki: Swg ile mücadele etmeleri imkansiz bu arada. swg yi sony yapiyor, profesyonel bir kadro,sinirsiz finansman ve bir sürü artisi var swg nin eve e karsi. Ayrica: Of course, they've also run one of the most disorganized and poorly-structured betas in gaming history bu laf o kadar dogru ki, bu kadar rezil bir beta olamaz ya, swg nin betasinda bunlarin binde biri olmadi, adamlar cok profesyonel calisiyo, bunun yani sira eve in yapimi oldukca amatörce devam ediyo oyun hic stable degil beta 6da maximum oyunda kalma sürem 40 dakika, jump yaparken dua etmekten docking veya undocking yaparken "Acaba olcak mi?" demekten biktim 15 jump yapana kadar 3 saat gecti defalarca oyundan düstüm ve her girmeye calistigimda 40 proxy limit adli sacmaligi gördüm.Neymis memory leak varmis, ya memory leak olmamis halde bile 300 kisiyi kaldirmayan bir oyunda sen ne akla hizmet binlerce kisi alirsin betaya, bu is stress testinde ötesinde, defalarca oyun iniyo nerdeyse her 15 dakkada bir, zaten sizde biliyosunuz bunlari, bu adamlar cikarttiklari her patchte ve gectikleri her yeni beta phasede oyunun dahada icine etmekten baska bisey yapmadilar...[hline]Dont make me more aggressive than devil... beta 6 gene iyi hali siz beta 2 de ve 3 te görücektiniz.Hele 2 tam sinir harbiydi......[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Crappest beta in game history. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Komik ve enteresan bir durum , insanlar test asaması basarısız geciyor diye buyuk bir hevesle oyuna camur atıyorlar .Saldıracak yer aranıyor niyeyse ? Yani bu agresiflik niye biri kalkıp aklı basında bir acıklama yapsada isin dogrusunu ögrensek :) Begenmediyseniz oynamazsınız.Bu kadar basit degilmi sorunun cözümü? Suanda piyasada olan yada yakın dönemde cıkması planlanan oyunlara baktıgımda daha iyisini göremiyorum acıkcası , filmini begendim diye kötü bir oyunumu oynayayım (uzayda gecmeyen bir uzay oyunu??) yoksa 8-15 yas arası icin yapılmıs E&B mu ?Anarchy oynadım zaten ama 50 bininci mobu öldürdükten sonra bıkıyorsun ondanda. CCP yeni bir sirket ve oldukca tecrübesizler , kendi baslarına buyuk yol katettiler ama birkac ay kadar önce farkettiler ki böyle buyuk bir oyunu istenildigi sekilde hazırlamak onları asıyor oyuzden profosyonellerle kadrolarını takviye ettiler , buda oyunda 2-3 ay öncesiyle simdiki arasındaki buyuk farkı yarattı.Emailine beta davetiyesi gelince oyuna girmeye calisip , buglı ve dengesiz serveri görünce bu oyun berbat diye bagıranlar bilemez tabi ne asamalardan gecildigini.Eger birsüre sonra karsılarına cıkan problemleri cözemeyeceklerine karar verirlerse Qui'nin söyledigi gibi daha fazla tecrubeli developerda ise alınacaktır eminimki.Sonucta yılların emegi ve masrafı var ortada , saygı duymak gerek.Biz yapamıyoruz deyip bırakacak degiller. Mart sonunda cıkmaz , nisan sonunda cıkar yada haziranda orasını bilemem , butun tecrubesine ve parasına ragmen Sony bile SWG'in cıkıs tarihini ertelemedimi ? Demekki enteresan bir durum degil bu , üstelik mumkun oldugunca sözlerini tutmus ve bugsız bir oyun cıkarma hevesindeler CCP'de , bence bu hakaret edilecek degil takdir edilecek bir durum. Bazılarına bukadar rahatsızlık veren sey nedir ? Belese oyun oynama hevesiyle oyuna girip buglarla karsılasmakmı? Yoksa verdikleri paranın karsılıgını alamadıkları icinmi bukadar kızgınlar?:lol: Diyorsanız ki ben hazır oyun oynamak istiyorum ozaman pepelek_eve 'i takip etmeye devam edin biz burdan size oyun cıktıgında haber verecegiz , iyi ve kötü yanlarınıda yazacagız ;)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Bence arkadaslar oyun boktan dememisler ama gordugumuz en boktan beta demisler, haklilar mi degiller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Sence öyle olan birsey hakkında bana niye soruyorsunki ? Ben kendi fikrimi yazdım zaten konu hakkında ama anlamayanlar icin özetleyeyim ; birincisi bir oyunun test asamasını bu sekilde elestirmenin dogru olduguna inanmıyorum , önemli olan finalidir diye düsünüyorum. İkincisi amacları , kendilerinden cok daha buyuk butceli firmalarınkinden daha ilerde ve tecrübesizler , buna ragmen epey is basardılar o yuzden bukadar elestirecek birsey görmüyorum .[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 18 Şubat 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: Soulless, 18 Şubat 2003 18:25 tarihinde demiş ki: Sence öyle olan birsey hakkında bana niye soruyorsunki ? Ben kendi fikrimi yazdım zaten konu hakkında ama anlamayanlar icin özetleyeyim ; birincisi bir oyunun test asamasını bu sekilde elestirmenin dogru olduguna inanmıyorum , önemli olan finalidir diye düsünüyorum. İkincisi amacları , kendilerinden cok daha buyuk butceli firmalarınkinden daha ilerde ve tecrübesizler , buna ragmen epey is basardılar o yuzden bukadar elestirecek birsey görmüyorum .[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 18 Şubat 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Ondan bütün millet delirdi sen hayatinda kac betaya girdin ki yorum yapiyosun burda, tarihte bu kadar rezil bir beta yasanmadi son halinden bahsedilmiyo oyunun,önemli olan oyunun son hali yazmakla is bitmiyo, konu burda BETA bastan okursan anliycaksin... Sen öyle görmeye devam et ne diyim[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Vampir istersen beta uzmanı ol ama yazdıklarına daha dikkat etsen iyi olur.Ben kisisel görüsümü yazdım ve yazmaya devam edecegim , yorum yapmak icin kac betaya girmek gerektigini düsünüyorsun bilemiyorum ve umurumdada degil acıkcası.Ama yazdıklarım arasında sana yada bir baskasına hakaret edici yönde birsey yok ve aynı davranısı senden de bekliyorum.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: Soulless, 18 Şubat 2003 19:48 tarihinde demiş ki: Vampir istersen beta uzmanı ol ama yazdıklarına daha dikkat etsen iyi olur.Ben kisisel görüsümü yazdım ve yazmaya devam edecegim , yorum yapmak icin kac betaya girmek gerektigini düsünüyorsun bilemiyorum ve umurumdada degil acıkcası.Ama yazdıklarım arasında sana yada bir baskasına hakaret edici yönde birsey yok ve aynı davranısı senden de bekliyorum.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Hakaret??? Kusura bakma ama senin hakaret anlayisini anlamis degilim, seni eve bölümünün sorumlusu olarak daha seviyeli bi konusmaya cagiriyorum...Hakaretle gercek arasinda ince cizgiyide gözönüne almani bekliyorum ve gün gibi bu rezil betayi övmek yerine bikac beta görmüs biri olarak ben ve benim gibi bir cok kisinin belirttigi tarihin en REZALET betasini gözü kapali savunma anlayisi ve bu insanlari haksiz bulma anlayisina bi anlam getirebilmis degilim...Senle daha fazl tartismiycam cünkü anlami yok, herkes oyunun ne kadar rezil durumda oldugunu biliyor su an...Iyi aksamlar[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Evet herkes nekadar rezil bir oyun oldugunu biliyor artık :lol: EvE_Online gelmis gecmis en kötü oyun , artık oynamak istemeyenler izin verirse ben ve bu rezil oyunu oynamak isteyenler dogru düzgün oyun hakkında konusabiliriz.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: Soulless, 19 Şubat 2003 00:01 tarihinde demiş ki: Evet herkes nekadar rezil bir oyun oldugunu biliyor artık :lol: EvE_Online gelmis gecmis en kötü oyun , artık oynamak istemeyenler izin verirse ben ve bu rezil oyunu oynamak isteyenler dogru düzgün oyun hakkında konusabiliriz.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Yok soulless ben sana bosuna konusuyorum ben sana beta diyorum sen bana yukarda KALIN harflerle yazilmis seyi diyorsun...Bosuna konusuyorum...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Oyun degil beta soulless Beta ...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Sagol vampir düzeltme icin , ben zaten orda dalga gectigim icin beta yazmadım ama sen aradaki farkı anlayamamıssın demekki , bende kalın yazarım bundan sonra anlaman icin[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: Soulless, 19 Şubat 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Sagol vampir düzeltme icin , ben zaten orda dalga gectigim icin beta yazmadım ama sen aradaki farkı anlayamamıssın demekki , bende kalın yazarım bundan sonra anlaman icin[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Tamam soulless birbirimize bundan sonra kalin yazariz ROFL Bence kimin anlamadigi ortada ama, iste kiviriliyo biraz herneyse...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Arkadaşlar tartışmak anlamsız. Şunu unutmayın Eve online büyük hedeflerle yola çıkılarak yapılmakta olan bi oyun.O kadar çok içeriği varki kodlaması bi okadar zor.Doğal olarak oyunun düzene girmesi biraz zaman alıcaktır.SWG yi üreten ekipten işleri daha zor.Çünkü arkalarında lucas yok.Ayrıca onnarda oyunlarını tam olarak bitmeden sürüceklermiş.Gezegenler arası gezintiyi sonra çıkarcaklarmış flan filan.Ne manası varsa bunun.Bence herkez bi süre sonra bayıcak çünkü konu hep aynı.Ama eve de devamlılık sağlamak daha mümkün. Eve online neden bu kadar sorunlu?Çünkü oyuna hemen her betada yeni bir eklentiler ekleniyor.Gidin bakın sitede history ye neler eklenmiş?Bu kadar değişen bi sistemin mümkün olması Sonuçta 6. ve son betadayız.ki bence oyun 1. betadan beri çok ama çok yol aldı.Sizin yerinizde olsam şöyle böyle demektense oyunun imkan verdiğince keyfini çıkarırdım.... İyi oyunlar[hline] [Bu mesaj behran tarafından 19 Şubat 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Anlyorum behran ona lafim yok zaten, oyun cok güzel ve icerigi harika yoksa bu oyun basinda dakikalarca bekleyip durmazdim bu kadar sorununa ragmen.Oyun harika diye devamli deniyorum ama benim hep demek istedigim beta cok kötü organize edilmis, oyun 2 ay daha gec betaya baslasaydida böyle olmasaydi demek istiyorumve ayrica bu kadar cok insana beta verilmeseydi su an sende benim gibi oyuna girmeye calisiyosundur ve görüyosundur ki server her on dakkada bir reboot oluyo ve kimse giremiyo, oyuna cok sey eklediler ama calisan ama oyun calismiyo ve ayrica asil önemli kisim bu eklenilen kisim beta oyunculari tarafindan denenemiyo.Denenememeside oyunun cikmasina bukadar az kalmisken bu buglari düzeltemicekleri anlamina gelir yani demek istedigim, oyun piyasaya cikti ve hersey iyi hos calisiyo ve yeni konan her özellik kusursuz calisiyo ama gitcek biri para yapmayla ilgili bir bug bulcak ve köse olcak veya denenememis olan özelliklerin bikacinda bug cikcak falan filan.Umarim anlamissindir demek istedigimi, yeni konan özellikler denese cok daha iyi,stabil ve güzel olur...Ama mining yapmaktan (lag elverdigi kadar) baska opsiyonu yok kimsenin cünkü servera girdigin an direk mining yapmalisin cünkü oyun kisa zamanda göcüyo, belirli bi finansmanin olmadanda ne yazikki oyunda bulunan bazi (bircok) seyide denemen ve buldugun buglari devlere yollama sansin yok, biz bu dev oyunun cok cok kücük bir kismini gördük daha...Korkum bu organizasyon eksiligi yüzünden ilerde cikabilcek sorunlar, anlatabilmisimdir umarim[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 oyunda ki hataları yollayabilirsin beta sitesi/bugreport/default.asp de var gerekli şey....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 said: behran, 19 Şubat 2003 01:00 tarihinde demiş ki: oyunda ki hataları yollayabilirsin beta sitesi/bugreport/default.asp de var gerekli şey....[hline] Sagol behran buldukca yolluyorum zaten[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Bundan sonra forum kurallarına uymayan , kisisel saldırı ve hakaret iceren mesajları silecegim.Kisisel sorunlarınızı forum dısında halledin. [Bu mesaj Soulless tarafından 19 Şubat 2003 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuoise Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Beta'dan memnun olmayanlar Beta Account'larını bana verebilirler. Bu betayı hevesle bekleyen bir yığın Oracle üyesi var, onlara veririm bari. Hem sevaba girersiniz hem de bu kar yağışlı günlerde bir stres kaynağından kurtulursunuz. Beta acc ve şifresini pm'den gönderebilirsiniz. :-)[hline]Oracle: Delikanlı Minmatarlının delikanlı şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar