Xaero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İyi taktik valla.. Download[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla ingilizcem o kadar iyi değil. Pek bişi anlayamadım.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hehe şimdi 2 adam kız arkadaşları ile restorana gidiyo orda adam başka kız görüyo Garson geldiğinde soruyo siparişlerinizi alabilirmiyim diye Adam bağıra bağıra 555-1287 diye cep telefonu numarasını ben 5. 1. 8. yemeği istiyom ayaklarına yatıyom dercesine yandaki masadaki kıza veriyo kızda yazıyo :D[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: insight, 01 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Valla ingilizcem o kadar iyi değil. Pek bişi anlayamadım. kusura bakma ama arapca bile olsa anlar insan :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @Brigand ; Saol aga. said: vimpir, 01 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: kusura bakma ama arapca bile olsa anlar insan :D Demek insan değilim sende kusura bakma benle aynı platforma yazdığın için.?[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 of ya espiri yaptim ne aliniyorsun :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: insight, 01 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: @Brigand ; Saol aga. said: vimpir, 01 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: kusura bakma ama arapca bile olsa anlar insan :D Demek insan değilim sende kusura bakma benle aynı platforma yazdığın için.? Ayıp adam sana karşı bi tavır takınmamış iyi okursan üstteki yazıyı anlarsın sadece görüntüler anlamak için yeter anlamında yazmış.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 insightı tanıyanlar bilir hemen gaza gelir arkadaş=) nese öpüşün koklaşın bakim=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 walla ozelden yaladim bile ama daha bisi yazmadi :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ahahaha sufer..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehehe iyiymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 süper yaw:D zencileri oldum olası sevmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Xaero, 01 Eylül 2005 12:19 tarihinde demiş ki: İyi taktik valla.. Download Bence de iyi taktik ama iki kişinin baştan anlaşmış olması lâzım.Her kıza da böyle numara verilmezki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar