sdc_paris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Öncelikle bu topice rogue olanların veya roguelar hakkında yorum yapabilecek kişilerin yazmasını istiyorum. Rogue karakterleri olanların ilk günden bugüne özet ne artıları ve eksileri bulduklarını yazmalarını istiyorum. Rogue olan karakter pvpde nasıl bir yol izlemeli? Pvpde zorlanacakmı ? kolaylıkmı çekecek?[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arkadan ve stealth bi şekilde dalarsa kolaylık , önden ve görünür vaziyette dalarsa zorluk çeker pvp de[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 rogue = gerilla gözüne kestir birini kes sonra kaç[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 rogue luk basit ondan bıraktım zaten lvl 48 de(60 ı bilemem) pvp de hpsi/manası az olanı alacaksın canı azsa cb+ambush la zaten canını bitirirsin neredeyse manası azsa stunlock yap gerçi şimdi trinketler fln var. instancelar da grup zor buluyosun ki ben bunu lvl 48 kadar çok yaşadım grup bulmada zorluk çekenler asıl 60 da çekiyolar. işte toplayalım benim 48 e kadar olan tecrübelerime göre +'lar oynaması basit(bence bi eksi kişiye göre değişir.) 1on1 pvp de iyidir. çok rahat gank yaparsın(bence artı bu sizce değildir bilemicem) çok eğlenceli bir sınıf gerek stealth olsun gerek instant olarak verdiğiniz eşşek gibi damageler olsun -'ler instancelar da grup bulmak zor(aslında bana kalsa 5 kişilik bi gruba 1 rogue şart!) massive pvp yi bırakın 3vs3,4vs4 de bile düşük armor+melee bir class olması nedeniyle çok zorluk çekiyor. iyi dagger bulmak zor benim şansıma mı hiç düşmedi bilmiyorum ama swordlardan nefret etmeme rağmen 5-10 lvl sword kullandım daggersızlıktan söylediğim gibi ben 60 olmadan bıraktım rogue çok sevmeme rağmen.bırakmamdaki asıl sebep oynanışın çok basit oluşuydu.yani benim gibi durmadan farklı tuşlara basmak istiyosan rogue u tavsiye etmiyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lvl up / grup & solo farming gibi konularda üstüne yok denecek gibidir.Çünkü min zamanda max dmg ye ulaşan nadir classlardandır.Dps oranında mükemmel bir class'tır.Doğası gereği deri zırh giydiği için kafa kafaya değilde gizlenerek/kaçarak pvp / pve yapar. Bana göre + ve - özellikleri ; +Kimsenin cüret edemiyeceği yerlere gizlenerek sızmak. +İnanılmaz dmg lere ulaşmak (Ne olduğunu anlamadan ölen warlock misal) +DD olduğu için party kolaylığı (bunu doğası gereği yazıyorum şuanlarda rogue olarak yüksek lvllı instancelara girmek hayal gibi) +Diğer karakterlere göre nispeten daha hızlı ve zorlanmadan lvl up. +Çok fazla kişi arasından gözünüze kestirdiğinizin işini bitirebilme. +Yenileceğini anladığı zaman kaçabilme kolaylığı (cooldown lara bağlıdır aslında ) -Leather zırh kullanabildiği için casterlardan pek bir farkı yoktur (bknkz : Caster class'ların shield veya armor inc. spell özellikleri) -Stealth olmadan yakalandığı zaman paladin harici hiç bir class'tan kolay kolay kurtulamaması. -Vanish özelliğinin dot etkilerinde kaybolması.Nerdeyse bütün karakterler dot atabiliyor. -Mass pvp de bir şekil ortaya çıkarıldıklarında sinek muamelesi :P -Gene Mass pvp de bir nevi intihar komandosu olmak. -Can sıkıcı stealth dedection'lar -Warior ların bize karşı inanılmaz zor oluşları [Overpower].(yenmenin yada kaçmanın cd & item lere orantılınışı) -Şu sıralar partylerde yer bulamamak (etraf rogue dolu) Bunlar benim düşüncelerim ve ek olarak rogue oynamak aslında çok farklı çok sabır istiyor.Ve bir gerçekki oyunda en çok küfür yiyen classlardan birisi :D Ayrıca oyunu pvp tabanlı oynıyacaksan rogue boşver çünkü pvp ler bg lere yönlendirildi ve rogue bence buralarda çok büyük bir güç değil veya böyle değilde nasıl desem bir zevki yok gibi.Rogue dediğin bir şekil toplanmış bir party nin arasına hazırlıksızken dalıp birini indirip geri kaçabilmektir.Ama bg alanlarında herkes hazırlıklıdır ve yaşama şansınız çok ama çok düşüktür. Aklıma başka bişi gelirse eklerim :) PS : Ha ben neden rogue oynuyorum? -Çünkü mmo/rpg oyunlarında en sevdiğim karakter assasin karakteridir.Bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor yani kısaca gücü için değil sevdiğim için oynuyorum :) [Bu mesaj ad3m tarafından 01 Eylül 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 iyi oynarsan mass pvplerde de sorun yaşamazsın eğer bir guild bulursan instancelara rahat katılırsın acaip eğlenirsin oynarken sorun yaşayacağın zamanlar reg.lerinin olmadığı zamanlardır[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheh wsg de biz aslında genelde 3 kişilik bi bayrak elegeçirim timi kuruyoruz :P .3 rogue stealth ile süzülür.genelde mage pala ve shadowmeld olmuş hunter bulunmaktadır.asıl ele geçirim timi (warrior druid şaman vs) içeri girince oluşan karmaşada mage in frost nova beklenirrr ve ... BOOOM hunter 3 ambush da ölmüştür palaya arkadan backstap kidney yağmuru vs vs. ayrıca bg de kormadada bulunmak mümkün.bayrağı alana sap ii gidior(ben yapmam genelde adam basmış gitmiş oluyor hehe) aslında rogue zevkli olsa da bi süre sora bayıyor.adama cirt ambush 1000 küsür vuruyosun ama bayıyor bi süre sora.o mage vs havası yok.ayrıca rogue olmazsa olmaz deil.millet mage hunter buluyor.mage su ayrıca ardı ardına koyaibldiği büyüleri ilen ii.hunter da en azından yük olmuyor heal vs. rogue olmak zor.eğer seni stealth dışına çıkarırlarsa çıplaksın.ee herkesin elinde bi dot zor deil.ayrıca AV da üvey evlat muamelesi yiyosun.5 mage yanyana blizz çakıyor.ee sen bunlara dalcan.(tek gezen mage pri bul helal olsun)hepsinden arcane exp yiyince dağılıyosun.(ilginç ama listelerde liderler genelde AV da roguelar oluyor.sebebi yaralı adama ölmek üzereyken 1300 ambush koyması e bunun zevki tartışılır) bide kendi görüşüm en çok sistem isteyen class.saniyelerle oynuyosun en ufak takılma mahefedior.vs vs herkesin keyfi.ama ben keşke başka class açsam diorum edit:son lvl dungeonlar dışında item kıtı.hatta bence onlar bile yetmiyor.oyun kalkan ve mace üzerine kurulmuş gibi [signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz [Bu mesaj Cirit tarafından 01 Eylül 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rogue druidden sonra en kolay olumden kacabilen class bence. pvpdede istedigi adama saldirma/saldirmama sansina sahip bir class. ama soyle birsey var level 60 oldugunuzda ve iyi bir guildiniz yoksa mc/bwl/onyxia falan cok zor oluyor hele zaten grup bulmak ayri bir iskence =) hep kendiniz kurmak zorundasiniz. guildlerde ya rogue almazlar yada iyice cile cektirirler almadan once cunku bence mc gibi yerlerde en cok heal yiyen ve buna oranla mageler kadar damage veremeyen bir classis [bwl ye gitmedim pek bilmem ama mc de oyleydi] neyse yani dedigim gibicok iyi avantajlari ve cok kotu dezavantajlari olan bir class. tabi eger guzel bir guilde girdiyseniz oyun cok guzellesiyo =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence de rogue çok zevkli bir class. İşte bukadar zevkli olduğu için herkes rogue olmuş,kötü bir durum :) IF'de mouse gezdiriyorum,rogue yazısı görüyorum hep.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rogue -> Eglence , keyif ,kaynak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Stealth gerçektende çok büyük bir güç eğer karakterini nasıl oynayacağını biliyor ve iyi bir build e sahip isen. saldırıp saldırmamak senin elinde stealth detection da hikaye inan bana ayrıca preperation u olan bir rogue yu yakalayabilecek hiçbir güç yok çok uzun zamandır rogue oynuyorum 1 kez olsun beni stealth da iken yakalayıpta öldürebilen olmadı 1 vs 1 den bahsediyorum zerg de durum değişir. ama zaten zerg e girmene gerek de yok nerede olursan ol ister wsg ister av fark etmez hedefini belirle uygun anı bekle saldır saklan diğer hedefe geç[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 zevk alarak oynuyosun öldüğümde bile gülüyorum o derecede :) stealth olayı ise farklı bi eğlence dungeona tek girip stealth ile mobların yanında geçerken yaşadığın heyecan farkedeceklermi felan diye güzel bişi :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hepiniz çok sağolun account satın alacaktım aslında bugün lvl 48 rogue ama kendi nickim ve tiplememle oynamak istedim ve bir gazla gece rpgue açtım 23 mageim vardı gerçekten çok zevk alarak karalkterime aşık bir şekilde oynuyorum Bloodhooftayım 5 arkadaş var biraz daha çoğalırsak guildimizide kurarız böylelikle party sorunu olmaz yanlız birşey danışmak istiyorum. Herb ve alc seçtim kendime potion yapıp biraz daha heal sorununu ortadan kaldırmak için onaylıyormusunuz veya ne önerirsiniz? Ha birde çift kılıç veya bıçak olaylarına ne zaman giriliyor nerden train ediliyor? UC? teşekkürler , son olarak combo olayını soracağım combo hareketini yapıyorum rakibin yanında top çıkıyor devam edersem 2-3-4 artıyor top sayısı onların amacı nedir?[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... [Bu mesaj sdc_paris tarafından 01 Eylül 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sdc_paris tarafından 01 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o combo pointler kullandığın yetenekler var onlar sayesinde artıyo.. ne işe yarıyo şöyle :) Eviscerate ile damage vurursun 1 combo pointte düşük damage 5 e kadar artar vurduğun damage işte Slice and dice ile atack speedini artırırsın işte oda combo point sayısına bakar ne kadar fazla toplarsan o kadar uzun sürer. Expose armor da ise rakibinin armorunu düşürürsün combo point sayısına göre. Rupture da ise belli bi sn damage yer rakibin işte. Kidney shot da ise rakibini bayıltırsın belli bi süre... aklima gelenlerve bildiklerim bu kadar... hmm şimdi baktımda resimler ne güzel çıkmış cnm çekti ama giremiyorum oyuna :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır[Bu mesaj kermit tarafından 01 Eylül 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Herb ve alc seçtim kendime potion yapıp biraz daha heal sorununu ortadan kaldırmak için onaylıyormusunuz veya ne önerirsiniz? Ha birde çift kılıç veya bıçak olaylarına ne zaman giriliyor nerden train ediliyor?[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: sdc_paris, 01 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Hepiniz çok sağolun account satın alacaktım aslında bugün lvl 48 rogue ama kendi nickim ve tiplememle oynamak istedim ve bir gazla gece rpgue açtım 23 mageim vardı gerçekten çok zevk alarak karalkterime aşık bir şekilde oynuyorum Bloodhooftayım 5 arkadaş var biraz daha çoğalırsak guildimizide kurarız böylelikle party sorunu olmaz yanlız birşey danışmak istiyorum. Herb ve alc seçtim kendime potion yapıp biraz daha heal sorununu ortadan kaldırmak için onaylıyormusunuz veya ne önerirsiniz? Ha birde çift kılıç veya bıçak olaylarına ne zaman giriliyor nerden train ediliyor? UC? teşekkürler , son olarak combo olayını soracağım combo hareketini yapıyorum rakibin yanında top çıkıyor devam edersem 2-3-4 artıyor top sayısı onların amacı nedir? herb ve alchemy mükemmel bir seçim. 300 gnome engineering 300 mining vardı 1 hafta evvel sildim alchemy herb e geçtim çok memnunum. fadeleaf derdi kalmadı + potion lar cabası + herb iyi para kazandırıyor uzun zaman geçti üzerinde ama yanılmıyorsam lvl 10 da geliyordu duel wield [signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue [Bu mesaj Daggerfall tarafından 01 Eylül 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çift kılıç level 10 dan sonra Leather working alma ztn ilerde arkadaşların olunca yapıcak birin bulucaksın bu nedenle Blacksmith alma Alchmey alma Herb + Mining + skining ( bunlardan 2'sini alırsın çok iyi para ve çıkardığın malzemelerle istediğin itemi yapabilirsin ) Veya Engineer + Mining alabilirsin - Ama lw gerçekten işe yaramıyor. Bu yuzden Alchmeyde yaramaz yani baskasına yaptırmak varken ne grk var ? Pvp taktikleri olarakda aksam yazarım kendı dusunculerımı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rogue un en zewkli tarafı canı az adama ambushtur :D ayrıca cok kişi arasına 2 rogue dalıp 1 tane mage i indirp vanish te ayrı bişidir. bence dewm et cok zewk alrısın ama diger arkadaslarında dedigi gibi party bulmada zorlanırsın cünkü bir sürü rogue var. item bulmakta zorlanabilirsin. We pvp raidlerde mesala Tarren mill e yapılan bi raidde bi işe yaramssın. ama teketekte cok etkilidir. gusel özellikleri var locked box ları kapıları acma trap deteck fln. bence eglenirsin. meslek tercihini de herb alchemy yapmanı öneririm. tabi bunlar bnm düşüncelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben herb alcehmy yi tavsiye etmiyorum ben aynen senin gibi düşünüp herb alchemy seçtim ama sonra pişman oldum.engineering de öyle trinket vs.. var ki savaşın akışını tamamen değiştirecek şeyler bence mining/eng. al. edit:ayrıca burda bir rogue faq ı var buraya bakmak isteyebilirsin http://forum.paticik.com/view.php?id=140229[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 01 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eksi silah diye kurdan kullanıyosun[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o guild meselesi korkunç cidden.guild olmayınca item olmuyor.(ayrıca oyunnu büyük bi keyfinden yani yüksek lvl dungeonlardan)uzak kalıyorsun.ee bu çok şey etkiliyor.mesela ben pek ii bi guildde sayılmam(büyük deil yoksa çok seviorum)ve ambush crit 1100 anca vuruyorum.adam gidior mc farm a epic döşüyor 1600+ crit ambush. bi yerden sonra gereksiz olduğunu hissediorsun.mage senin verebileceğin zararı verior.sende sap var onda koyun.ayrıca bi buff ın olmadığı için depresyon havalarına giriosun.mage su yapar buff atar.sen hiç.bi dungeonda ne kadar damage verebilsen de minik minik 20 kadar mob daldığında ne kadar aciz olduğunun farkıan varıyorsun.sprint in açık deilse yüzde 10 canı kalmış adamın peşinden koskoca haritayı koşturuyosun vs(evet rogue açtığıma pişmanım ama epic yığını warrior u stundan çıkarmayıp adeta dans edince gülümsemeden edemiorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 grup bulamam sorunu yaşamadım şu ana kadar. guildimle de girmedim çoğu yere, genelde pickup girdim hep. magelerin rogueları dmg olayınca geçmesi çok zor :) anca bol bol aoe içeren instancelarda geçebilirler. 45 saat level 60 playtime'ım var ve hiç sıkılmadım roguedan :) tavsiye ederim eğlenmek istiyorsan[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kendimce düşündüklerimi yazayım ben; + Damage dealer olarak en başarılı class diyebilirim. Oyuncuların yavaş yavaş oyunu öğreniyor olması ve dolayısıyla resistlere önem veriyor olması Mage'lere oranla daha iyi bir Damage dealing sağlıyor git gide. + Stealth sayesinde nerdeyse heryerde dolaşabilir, istediklerine saldırabilir, istediklerinden uzak durabilirsin. + AV veya WSG'da gayet etkili class'lardan fakat üstleneceğin rolü bilmek gerekiyor. AV'de tek dolaşmak çoğu zaman hüsranla neticeleniyor fakat 2 veya 3 kişilik ufak stealth gruplarla dolaşıldığında hem oyun zevki bakımından hemde düşmanı en kısa zamanda öldürme bakımından daha etkili konumda olunabiliyor. Warsong Gulch'ta ise Hunter+Rogue combosuyla defansta kalabilir, kendine güvenen biri orta sahada rakibin caster'larını rahatsız edebilir veya her iki tarafta bayrağı ele geçirmiş ve kendi bayrağını geri almaya çalıştığı sırada gayet yararlı bir avcı olabilir. Diğer yandan Preparation sayesinde göz açıp kapayıncaya kadar bayrağı alabilen rogue'larda mevcut. + Kimi questleri stealth avantajıyla tek başına, çabuk ve grup aramadan yapabilir. + Poison yapabilmek göründüğünden çok daha büyük bir avantajdır, neredeyse her class'ın nefret ettiği bir poison çeşidi vardır. Örnek vermek gerekirse; Melee class'lar Cripple'dan, Healer'lar Wound'dan, Caster'lar Mind-Numbing'den nefret ederler. - Genel olarak oyundaki en düşük armor değerine sahip class'tır. Her Cloth wearer class'ın armor arttıran bir buff'a sahip olması dolayısıyla bu konuda çok fakir gözükür rogue. - Karşısında kendi class'ını iyi oynayan biri varsa duel'de maymuna dönebilirsiniz. Bir bg veya raid sırasındaki 1 vs 1 durumuyla duel çok farklıdır. Duel'de hazırlığını sizin için yapmış biriyle, karambol anında farklı bir hedefe yoğunlaşmış birinin arkasından gitmek bir olmuyor. Yinede enseniz kalınsa ufak taktikler geliştirip başarılı olabilirsiniz ama bu hem devamlı olmayacak hemde karambol anlarındaki gibi kolay olmayacaktır. - Artık iyice yerleşen önyargılar nedeniyle "sünger" olarak görülen Rogue bilinçli healer'lar olmadan gerek pvp, gerekse pve'de zor heal alır. Bir Molten Core raid'inde 37437314 defa feint kullansanız, 4545245 vanish yapsanız ve 4857485485 bandaj tüketsenizde ilk öldüğünüzde "silly rogue" diyen bir sünger beyinli çıkacaktır, bu böyledir. - Yüksek lvl Instance'larda rogue'ların fazla olması nedeniyle yer bulmak adeta eziyettir, girdiğiniz raid'lere daha fazla rogue alınmamasını beklerken gelen 3. veya 4. rogue'lar çok can sıkar. - Ciddi bir guild bulmak tıpkı High-lvl instance bulmak gibi rogue fazlalığından zordur, en iyi çözüm insanlarla iyi geçinmek, arkadaş edinmek ve etrafta olumlu izlenim bırakmaktır. Ayrıca Bloodhoof'ta başlıyorum demişsin. Eğer PvP yapacaksan Horde, PvE ağırlıklı oynayacaksan Alliance tavsiye ederim. Horde tarafında MC, Onyxia gibi High lvl instance'lara girebilen 1 ya da 2 guild var henüz fakat sayı azlığı nedeniyle Bg'lara daha çabuk girebiliyor ve daha iyi organize oluyorlar.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rogues do it from behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar