Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Siz hic uzak kaldiniz mi herseyden, herkesden? Oyle 1-2 gun degil, haftaya donerim diye de degil. uzuun uzun. Farkli bi ulkede. Farkli insanlarla. Halinizden kimsenin anlamayacagi biyerde. Sokakta insanlarin yururken birbirine buz gibi bakislar attigi bir yerde. ozluyorum. bu lafi hic bu kadar icten soyledigimi hatirlamiyorum. orada uzakta biraktigim ailem, kiz arkadasim. kardesimin ustume `abiiiii` diye atlayisini, anne babamin beni azarlayisini bile ozledim. Sevdigimin kokusunu ozledim. Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim. Ulan bazi seylerin degerini de kaybetmeden anlasak be. Her gece uyurken, onun yaninda olmayi dilemek, her sabah uyaninca olamamak... Bogazima surekli, ozellikle de bunlari yazarken dugumlenen biseyler.. sert sert basiyorum tuslara...... ozledim![signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Nerdesin ki abi? Allah yardımcın olsun.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bulgaristan`da[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Okul heralde? Takma kafana . Bitecek günleri hayal et. İşini severek yap. Sıkılırsan oralarda çabuk özlersin. Yavaş yavaş Tr'deki yaşantından kop. Aynı şeyleri yapma,farklı takıl. Benden tavsiye bunlar.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi bulgaristan nedir ki yani haftasonu tatilinde bile gelip 1-2 gün kalırsın türkiyede , gidersin sonra eğer okumaya gidiosan bulgaristana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nedir ki degil be kasanova. uzak ya. sofya taa makedonya sinirinda. evim taa eskisehirde. uzak . uzak. ogrenci adamim parayi bulsam her gun gideyim de. aah ah.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: insight, 29 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki: Okul heralde? Takma kafana . Bitecek günleri hayal et. İşini severek yap. Sıkılırsan oralarda çabuk özlersin. Yavaş yavaş Tr'deki yaşantından kop. Aynı şeyleri yapma,farklı takıl. Benden tavsiye bunlar. [signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende gırbet çekıyorum zuhzu ama zevkli oluyor tabi hasta olmadıgım sürece zevkli geçiyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende annemler benle gelmesin istiyorum öylesine bir istek değil ne istediğimi bilerek istiyorum....[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim" eh, bunu söylüyorsan gerçekten özledin galiba istanbulda birbirine sevgiyle bakan kimse görmedim ben hmm, ya da yanlış yerlerde takılıyorum galiba[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çok uzun süre oldum..hala öyleyim..ben fransayı özledim yani...geçmiş olsun sanada...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hoca ben senin için baktım bilet fiyatlarına. THY seçersen gidiş dönüş ( İstanbul - Sofya ), $208 ile $230 arasında değişiyor. Diğer havayollarını seçersen gidiş dönüş $158 e bile buluyorsun. Bir öğrenci için bile kenara koyması zor rakamlar değil bence ama bilemiyeceğim tabi.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 zor be bugun amcamı yolladım almanyaya göremıcem 2 sene felaket koydu gözlerindeki yaşlar koskoca adam agladı sarılarak ve otobusun yolda kayboluşu içime oturdu hala beynımde durur o fotograf gibi an. kötü işşalah en kısa zamanda kavuşursun sende..[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 böle herkes özledini söleyince kötü oldum.. bnm de abim gitti bgn, şimdiden özledim yaa öle gelip geçip vuran biri yok..off :([signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ulan az kalsın aglıyodum lan. Naptın olum aramadın sormadın meğer ne derdi varmış be arkadaşımın Allah yardımcın olsun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çekmedim çekmek isticek kadar bunaldım buradan yalnız yine de Allah sabır versin sana fırsat bulduğunda kaç gel 2 haftada bayıp geri dönersin zaten.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 +bnm babam dubaıde calısıodu sonra geldı ıtalyaya gıttı sımdıde cezayırde bılırım gurbetın ne oldugunu bırdebıre sesını duyarsın bıanda herkesı ona benzetırsın vs..hele bıde ona ıhtıyacın varsa daha cok koyar , allah sabır versın kolaylık versınn sanada gurbette olan tum ınsanalaraada bır an once onlara kavusman dılegıyle sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Dynun, 29 Ağustos 2005 18:42 tarihinde demiş ki:Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim. Hocam sen ülkeleri karıştırdın galiba? :) Karşı cinsle kesişmek hariç henüz hiçbir insandan sevgi dolu bir bakış görmedim ben sokakta yürürken :) Bence sen Türkiye'den çok aileni, sevdiklerini falan özlemişsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ve bunu anlatmak için bir cümle kurmuşsun :) yok öyle sıcak bakan insanlar . Sen gittin gideli kalmadı maalesef.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bilmez miyim... Böyle ağlarsın ağlarsın, sırtını sıvazlıcak kimsenin olmadığını bile bile kaçamak bakışlar atarsın kapıya, annen giricek içeri diye beklersin, sırtını okşamaya.. Dediğin gibi kaybetmeden bilemiyoruz hiç bi haltın kıymetini.. tek tesellim yanımda getirdiğim az bişi türkçe şarkı :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Sevdigimin kokusunu ozledim. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli - Sürgün İnsanın içini burkar ama çok güzel şarkıdır. Dynun sen de döndün heralde buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çektik çekmekteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Eh gidince görürüz çekermiyiz çekmezmiyim... Arkadaşlarım ve ailemden başka bu ülkeye ait başka birşeyi özleyeceğimi düşünmüyorum. Zaman gösterir, gidip yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ben doğup büyüdüğüm şehirde sokağa çıkınca öyle hissediyorum. Evden çıkınca gurbet başlıyor bende acaba fazla mı ev kuşu oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar