Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hic gurbetlik cektiniz mi?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Siz hic uzak kaldiniz mi herseyden, herkesden? Oyle 1-2 gun degil, haftaya donerim diye de degil. uzuun uzun.

Farkli bi ulkede. Farkli insanlarla. Halinizden kimsenin anlamayacagi biyerde. Sokakta insanlarin yururken birbirine buz gibi bakislar attigi bir yerde.

ozluyorum. bu lafi hic bu kadar icten soyledigimi hatirlamiyorum. orada uzakta biraktigim ailem, kiz arkadasim.

kardesimin ustume `abiiiii` diye atlayisini, anne babamin beni azarlayisini bile ozledim. Sevdigimin kokusunu ozledim. Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim. Ulan bazi seylerin degerini de kaybetmeden anlasak be.

Her gece uyurken, onun yaninda olmayi dilemek, her sabah uyaninca olamamak...

Bogazima surekli, ozellikle de bunlari yazarken dugumlenen biseyler..

sert sert basiyorum tuslara...... ozledim![signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

Okul heralde?

Takma kafana . Bitecek günleri hayal et. İşini severek yap.
Sıkılırsan oralarda çabuk özlersin. Yavaş yavaş Tr'deki yaşantından kop. Aynı şeyleri yapma,farklı takıl.

Benden tavsiye bunlar.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 29 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
Okul heralde?

Takma kafana . Bitecek günleri hayal et. İşini severek yap.
Sıkılırsan oralarda çabuk özlersin. Yavaş yavaş Tr'deki yaşantından kop. Aynı şeyleri yapma,farklı takıl.

Benden tavsiye bunlar.
[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Sosyal ağlarda paylaş

"Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim"

eh, bunu söylüyorsan gerçekten özledin galiba

istanbulda birbirine sevgiyle bakan kimse görmedim ben

hmm, ya da yanlış yerlerde takılıyorum galiba[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca ben senin için baktım bilet fiyatlarına.

THY seçersen gidiş dönüş ( İstanbul - Sofya ), $208 ile $230 arasında değişiyor.

Diğer havayollarını seçersen gidiş dönüş $158 e bile buluyorsun.

Bir öğrenci için bile kenara koyması zor rakamlar değil bence ama bilemiyeceğim tabi.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

zor be
bugun amcamı yolladım almanyaya
göremıcem 2 sene
felaket koydu gözlerindeki yaşlar
koskoca adam agladı sarılarak
ve otobusun yolda kayboluşu içime oturdu

hala beynımde durur o fotograf gibi an.
kötü
işşalah en kısa zamanda kavuşursun sende..[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

+bnm babam dubaıde calısıodu sonra geldı ıtalyaya gıttı sımdıde cezayırde bılırım gurbetın ne oldugunu bırdebıre sesını duyarsın bıanda herkesı ona benzetırsın vs..hele bıde ona ıhtıyacın varsa daha cok koyar , allah sabır versın kolaylık versınn sanada gurbette olan tum ınsanalaraada bır an once onlara kavusman dılegıyle sevgılerr[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 29 Ağustos 2005 18:42 tarihinde demiş ki:Sokakta yururken birbirine sevgiyle bakan yurdum insanini ozledim.

Hocam sen ülkeleri karıştırdın galiba? :) Karşı cinsle kesişmek hariç henüz hiçbir insandan sevgi dolu bir bakış görmedim ben sokakta yürürken :)

Bence sen Türkiye'den çok aileni, sevdiklerini falan özlemişsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Bilmez miyim... Böyle ağlarsın ağlarsın, sırtını sıvazlıcak kimsenin olmadığını bile bile kaçamak bakışlar atarsın kapıya, annen giricek içeri diye beklersin, sırtını okşamaya..

Dediğin gibi kaybetmeden bilemiyoruz hiç bi haltın kıymetini..

tek tesellim yanımda getirdiğim az bişi türkçe şarkı :l
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...