Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hiç yoktan iyidir. Senin yanında olduğunu hissedersen , ona güvenirsen kendini çok daha rahat edebilirsin. Özlem çok kötü birşey gerçekten..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben onu şimdiden özledim... bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle bekle[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şu da var... bu gibi durumlarda hissedilen gerçekten bir aşkmı yoksa dilediğinde ulaşamamanın bilinç altında yarattığı bir tepkimi?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o duyguyu onu hatırladığın her an yaşıyorsan aşk. gerisi bilinç altı.. Ben ona zorunluyum falan diyorsan bilinçaltı..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kalbimi uzakta bıraktım umarım iyi bakar. İyiki hayatımdasın iyiki seni tanıdığım. *!şarkılar söyler gülücükler saçar.* yandııımm yandııımm yandıım yandıım ahh ki ne yanddımmm banaaa yeniiideenn şarkıılarr söyletteenn kadınn bi nağra çekmek istiyorum. Çünkü o çooooooookkk tatlıı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 geçen yıl kalbimi uzaklarda bırakmıştım. dönmedi , hala da dönmesini beklerim umutsuzca.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sizler umutsuz vakasınız acımak istiyorum size acıyorumda hatta şu anda size iyi gelmiyecek bi kaç şarkı yazalım oturun Angelica felan dinleyin sabah akşam sonra gidin intihar edin...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 01 Eylül 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bir helikopter alsana abi[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Angelica neymiş... sabah akşam dinle Neverending Nightmare , tamam. gerçi bıktım hep dinle hep dinle , olmuyor. beklemiyorum daha fazla lan , yeni aşklara yelken açıyorum. açtım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kayıp gençlik onlarda ne öyle ? Zafer Peker - Sensiz sabah olmuyooorrr İbrahim tatlıses - bir allahım birde sen varsın Ahmet Kaya - Kum gibi Adnan Şenses - Neden saçların beyazlamış arkadaş Leman Sam - Gönül , gül güzeli allllahhh alllahhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 walla geçmiş olsun sevdiğinin uzaklarda olduğu anı şimdi bende yaşıyorum. çok kötü birşey ama bence o anlar sevdiğinize olan sevginizi daha çok büyütüyor.[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 adam aşık üstüne gitmeyin...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gözden olan gönülden de ırak olur çok doğru bi laf aslında. ne kadar uzun süre kalırsa o kadar soğursun. bi de döndükten sonra her şey çok daha farklı olur , her şey kötüye gider ki o beklemekten daha beterdir. beklersin beklersin beklersin , bir gelir yamulur kalırsın. beklememek en iyisi. beklemiyorum bundan sonra kimseyi , gitmesin allah allah...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bekliyorum bekliyorum bekliyorummmmm hadi gelinn üstüme korkmuyoooruuumm diye bi şarkı vardı kim söylemişti ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sezen Aksu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boş ve yalan işlerler uğraşıyosunuz moral bozmak değil niyetim ama öyle gözüküyo...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: HymnOfSnuk, 01 Eylül 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Sezen Aksu. şarkının adı ? @kermit aşk zaten boş bir iştir.Ama ne biliyim uzun zaman sonra bi garip geliyor.Sanki hepsinden daha farklı bişey...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]bLogger oLdum ben! [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 01 Eylül 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj bLackcha0s tarafından 01 Eylül 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şarkının adı Yalnızlık Senfonisi. baya güzel bi şarkı. sağolasın Google. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çok özledim :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yapma beeeeeeee messafe gercekten ılıskıyı sogutur mu ? hatta ben yenı konu acayım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tek günün hayaliyle yaşamak bile mükemmel aslında... şimdi düşünüyorumda beklemek aslında zevkli yada ben normal değilim... hayal kurmak da aslında çok eğlenceli...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar