Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rap??


89BPM

Öne çıkan mesajlar

Kamonn beybee koptum bee ben seni sevdim deliler gibiiii batsın bu dünyaaa bitsin bu rüya gözlerimi açıncaa olsaydın karşımdaaa bam bammmm cama vuran adamm kabus Redall karakandannnn

:)

Bak varmış

Hattaa

Yo Yo Para Mara Yo Bak Cebimede Bak Hiç Param YOOOOO[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın cezayı falan.. Gidin Public Enemy - Enemy Strikes Back, NWA - Niggaz4life, Run DMC - King of Rock albümlerini edinin.. Yok cezaymış sagopaymış böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp ben repçiyim demeyin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok tartışmıyorum da ceza tipi insanlar dinleyip yoo ben repçiyim hede hödö diyen insanların birazda gerçek hiphop gruplarını dinleyip bir an önce kendilerini bu saçma gruplardan kurtarmalarını istiyorum..

Anladın mı you white chicken shit motherfucker!! :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz burda rapçileri sevmeyiz ahbap !

en son rapçiler şimdi kafaları vücudunda olmadan toprağın altındalar....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CEZAYA SAGOPA KAJMERE VE BUNUN GİBİ VASAT ÇULSUZ PESİMİST RAPÇİ AYAKLARINA YATAN ADAMLARIN HİÇ BİRİNE RAPÇİ DEMEYELİM KAMPANYASI BAŞLATIYORUM!
Hayır istemiyorum bu adamları. Ben hip-hop dinlerim ama bu adamlarla aynı müziği paylaşmıyorum. Yok öyle bir şey. I-ıh.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rapçilerde bu huyu sevmiyorum yok merdiven underground güzel kardeşim bak eğer sen Rap yapıyorsun müziğin içindesindir demektir eğer birşeyler hissedip ortaya sanatını icra ediyorsan bravo ama bu şekilde güzelce sanatını icra edip başkasının sanatına laf atmak olmaz lütfen yani ben Jazz seven adamım ama kalkıpta Rap dinliyorum hertkesimden hermüziğide dinliyorum ... Hiç bir zamanda off bunlar kendilerini müzisyenmi sanıyor demedim.. hiçbir zaman o yüzden..


Efendi gibi müziğini yapıcaksın...

Başkaları seni ilgilendirmicek.. Eğer rap yapmak sanatmıdır die bi cevap gelirse boğarım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam... ben rapçi neym deilim. sadece dinlerim.. sen nasıl jazzdır odur budur diyip dinliyosan, ben de rapi öle bilmem kaç tane farklı tarzın yanına dinlerim..

ama kaliteli iş yapan da bellidir tarzlarda. bence de merdiven tayfa bunu en ii icra eden tayfa. sanatına baktığımız için zaten böyle bi ayrım yapıyoruz. ve zaten müziğin kültüründe de böyle ayrımlar vardır.

[Bu mesaj Sufenta tarafından 01 Eylül 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sagopa akıllı adamdır ceza ile aynı kefeye koymayalım. Yazdıkları sözlere bakın bi öyle karar verin siz de... Ben de jazz, r&b, ıptıscıptıs(trance), country, slow, rap tarzı müzikler dinlerim hepsinin de yeri aynıdır :)[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...