Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara içene kızmak...

Dagger

Öne çıkan mesajlar

İşte sorunumuzda burda muhalefetin altında ezilince kaçmak en doğrusu oluyor.
Ben herhangi bir yanlışlık göremiyorum.üslubumda.
Bu bir gerçek senin ölüp ölmemeni senin çevrenden başka tabiki takan yok.
Sokakta Mahmut abi senin sağlığınımı düşünecek ?

Eğer yazıyı okusaydın neden sigara içenlerin 2.sınıf vatandaş olduğunu anlardın.

Burada Kast sisteminden bahsetmiyoruz.Sosyal bi düzenden bahsediyoruz.
Donla denize girenlere 2.sınıf vatandaş olarak bakmasını biliyorsunuz.
Sokakta tiner çekenlere 2.sınıf adam muamelesi yapmasını biliyorsunuz.
Söylermisin sigara içenlerin farkı nedir?

Babam a ben sigara bıraktırdım birçok arkadaşımada.Annem iradesiz bırakamıyor ama söylediklerime katılıyor.Biliyor ne yaptığını.
Gelişmiş ülkelerde , toplumlarda neden daha az sigara içildiğinin kanıtı budur zaten.

Sizden sigara içmemeniz istenmiyor.Sigara bir lüksdür.(Sadece ülkemizde değil)
Sigara bir eğlence aracıdır.Tabiki içilecek.
Ama bunlar kimseye zarar verilmeyecek ortamlarda içelecektir.
Kimsenin birbaşkasının sağlığını tehlikeye atma hakkı yoktur.

Kalkıp bana burada "sen ne hakla eşitlik ilkesini bozarsın hindistandamıyız" falan demeyin.
Burada Kast sistemi uygulanmıyor.
Sadece Sosyal bir görgüdür bu.Sigara içen 2.sınıf vatandaştır.
Kendinizi yanlız hissetmeyin diye söylüyorum.
Görgü kurallarına uymayan insanların hepsi 2. sınıf vatandaştır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
@Cray kimse senin salığınla ilgilenmiyorzaten ne zaman ölürsen öl takan yok.

Yukardaki yaziyi iyi oku imali konusma var..Benim yukardaki yazida gördügüm : Umrumda degilsin degilsin geber git...
Anlatmak istedigin baska biseyse düzgün bir dilde saygi cercevesinden cikmadan söylersin..
Ben sana haksizsin demiyorum dediklerinde uzun zamandir icen kisi nerde nasil icicegini napicagini bilir...
Senin burda saygisizca konusmaya ve insanlarin vatandasligini , siniflarini tartismaya hakkin yok..Senin fikrindir kendi fikrini söylersin sigara icenin seviyesi gözümde düsüktür dersin ama burda genelleme yapamazsin...Esitlik diye bisey var...

Burda bu noktadan sonra konu kisisele giricek burda ne yazarsan yaz seninle tartismaya devam etmiycem bana özel söyliycek biseyin olursa PM atarsin...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Sigara içen kişi 3. sınıf kişiliktir
zayıf kişiliktir
iradesi olmayan kişiliktir.

bence aşşağıla onları.Ben tüm sigara içenleri aşşağılıyorum çünkü.

bu nedir?

adam olamayıpta hissettirmeye çalışmakmıdır yoksa içmiyorum aslanım kaplanım kompleksinin başka bir yönümüdür.

sigara içenlere söylersin zararını vs. ama aşşağılamak nedir.senin yaptığın düpedüz saygısızlık başka birşey değil.Aşşağılayınca ne oluyor dahamı güzel insan oluyorsun,bence o dediğin kesimden daha aşşağılık bir insan oluyorsun başka türlü açıklanamaz bu hareketin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içenler 2.sınıf insanlardır şeklinde bi genelleme yapman hataydı bence.İnsanların kendi bileceği iş,kendi haline bırakmak lazım.Çünkü etrafındaki birinin lafıyla sigara bırakanı ben görmedim daha.İnsanın kendi istemesi gerek önce..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 01 Eylül 2005 04:36 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
@Cray kimse senin salığınla ilgilenmiyorzaten ne zaman ölürsen öl takan yok.

Yukardaki yaziyi iyi oku imali konusma var..Benim yukardaki yazida gördügüm : Umrumda degilsin degilsin geber git...
Anlatmak istedigin baska biseyse düzgün bir dilde saygi cercevesinden cikmadan söylersin..
Ben sana haksizsin demiyorum dediklerinde uzun zamandir icen kisi nerde nasil icicegini napicagini bilir...
Senin burda saygisizca konusmaya ve insanlarin vatandasligini , siniflarini tartismaya hakkin yok..Senin fikrindir kendi fikrini söylersin sigara icenin seviyesi gözümde düsüktür dersin ama burda genelleme yapamazsin...Esitlik diye bisey var...

Burda bu noktadan sonra konu kisisele giricek burda ne yazarsan yaz seninle tartismaya devam etmiycem bana özel söyliycek biseyin olursa PM atarsin...

la havle paranoyakmısın ?
Yahu allahaşkına senın sağlığın senin çevrenden başka kimi ilgilendirir söylermisin ?
Sen demişsin benim ne kadar yaşayıp yaşamayacağıma sen karar veremessin diye.
bende dedim ki zaten senin sağlığını düşünen yok ne zaman ölürsen öl takan yok.
Önemli olan çevreye verdiğin zarar.
Herhalde kendini hangi mevkide görüyordun ki gerçek acı geldi ?

Eşitlik kavramı hakkında yukarıda yazı yazdım.Yazıyı tam oku.İçinden malzeme bulup şurdan laf sokıyım zihniyetiyle okumassan sevinirim.

bul bakalım bu yazı içersinde senin hakkında neler söylemişim?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 01 Eylül 2005 04:42 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Sigara içen kişi 3. sınıf kişiliktir
zayıf kişiliktir
iradesi olmayan kişiliktir.

bence aşşağıla onları.Ben tüm sigara içenleri aşşağılıyorum çünkü.

bu nedir?

adam olamayıpta hissettirmeye çalışmakmıdır yoksa içmiyorum aslanım kaplanım kompleksinin başka bir yönümüdür.

sigara içenlere söylersin zararını vs. ama aşşağılamak nedir.senin yaptığın düpedüz saygısızlık başka birşey değil.Aşşağılayınca ne oluyor dahamı güzel insan oluyorsun,bence o dediğin kesimden daha aşşağılık bir insan oluyorsun başka türlü açıklanamaz bu hareketin.

adam olamadım hissetiriyim şurda bi esiyim dedim.
Düzgün cümle kurabilmişmiyim incelersen sevinirim ?

Ben en yakın arkadaşıma onu milletin içinde rencide ederek sigarayı bıraktırdım ve rahatım.oda çok mutlu.
Kendimden biliyorum.Tırnak yiyorum.
"güzelim yemesen" diyenleri takmıyorum
kalkıp biri ama
"Çocukmusun hala tırnak yiyosun ıyy pislik" derse tabi ki bu insana koyar.

Ota boka muhalefet tayfasının doğal olarak ince düşünmesini beklemek imkansız.Cımbızla laf çekip ayar vermeye çalışıyorsunuz.
Geniş düşünmek lazım.
adam aşşağılamanın hayranı değiliz.
Donla denize girenlerin , pahalı ayakkabı alamayanların resmen yerine dibine sokulduğu şu ülkede sigara içen adamı yerin dibine sokmuşsun çok mu ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 04:59 tarihinde demiş ki:

la havle paranoyakmısın ?
Yahu allahaşkına senın sağlığın senin çevrenden başka kimi ilgilendirir söylermisin ?
Sen demişsin benim ne kadar yaşayıp yaşamayacağıma sen karar veremessin diye.
bende dedim ki zaten senin sağlığını düşünen yok ne zaman ölürsen öl takan yok.
Önemli olan çevreye verdiğin zarar.
Herhalde kendini hangi mevkide görüyordun ki gerçek acı geldi ?

Eşitlik kavramı hakkında yukarıda yazı yazdım.Yazıyı tam oku.İçinden malzeme bulup şurdan laf sokıyım zihniyetiyle okumassan sevinirim.

bul bakalım bu yazı içersinde senin hakkında neler söylemişim?

Burda seninle tartismiycagimi soyledim neden bana bissürü soru yöneltiyorsun?

Ama sadece bisey yazmak istedim..
''zaten senin sağlığını düşünen yok ne zaman ölürsen öl takan yok'' ---''Zaten senin sagligin beni ilgilendirmez ne zaman ölürsen öl benim umrumda degil...''[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

tamam cray vazgeçtim.
ölme sen bizim neferimizsin.Dikkat et kendine yemeden içmeden kesildik toplumca.
Ölürsün diye.

şu laflarda çelişkiyi ima ettin herhalde.Nasıl bi çelişki bulduysan artık.Kafa hafif şizofren galiba ?

kendine dikkat et üstünü ört biraz soğuk bu gece üşütme.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

gel öpmeden yatırmam sabahın 5 inde sinir katsayımı kat kat arttırdın ya.

neyse hadi iyi geceler herkese[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam haklisin ben sinirlendirdim seni gel öp yat uyu rahat rahat aklin arkada kalmasin...

Özür dilerim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Edit-
Neyse ben saygisizlik yapmiycam..Özür diledigimle kaliyim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o yeni başlayanlar çok kötü insanlar.
ben de içiyorum aslında , düz mantıktan ben de kötüyüm.
kanser filan , o yüzden.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 01 Eylül 2005 07:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aadvark, 01 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
hepiniz bırakın içmeyin sigara..
süper eylem

katılıyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...