TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaşlar şu 5 dakikada bir yell geçen bir script varya otomatik geçiyor o scriptten olan varsa yollayab ilir mi ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kendin yazmayi denesen, zor bisey degil?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya yaparımda mesela 5 dakikada bir geçicek yell onu nasıl yapıcam. [Bu mesaj TilkiAndre tarafından 29 Ağustos 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: TilkiAndre, 29 Ağustos 2005 09:36 tarihinde demiş ki: ya yaparımda mesela 5 dakikada bir geçicek yell onu nasıl yapıcam. [Bu mesaj TilkiAndre tarafından 29 Ağustos 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Ne mantıkla yazdin bu mesaji ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bak tamam sen scpyi yaz Ben sana 5dakikada bir nasıl geçtiğini söleyeyim Scpyi yazdıktan Sonra Timer'ini 300 yap 5dakikada bir geçer[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bir tane item yazacaksin. bu item'i yaratirken timer verdireceksin. timer trigger'inin altina tekrar timer verdirteceksinki tekrar basa donup yazi gecsin.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yanliz gordios soyle bir sorunla hic karsilastin mi bilmiyorum ama serveri kapatip tekrar girdiginde bu esya bos bir alandaysa timer 0 olarak duruyor.Ordan her hangi bir oyuncu yada staff uyesi gecmedikce bu esyanin timer bolmunde oynama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iyi o zaman Star 'a Koyarsın.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [spo1=scp][itemdef i_yell] name yell id i_memory type t_eq_ script value 0 weight 0 on=@equip timer 300 serv.allclients sysmessage hede hede hede hede hede serv.allclients sysmessage hödö hödö hödö serv.allclients sysmessage fdsfsdfsd fsfsdfsdffds[/spo] böle bişi yaptım bu yazılar değişik 3 üde 5 dakika arayla gelmesini istiyorum böle yalnış dimi?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [itemdef i_yell_gec] ... ... ... ... ON=@dclick timer 300 return 1 ON=@timer serv.allclients sysmessage @1153 . timer 300 return 1 .set tag.duyuru hedele hudele yaz iteme tikla sonra 2 kere tikla 5 dk da bir calissin vs.. en basidinden yane..[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 equip olmaz mı o dclick bi sn deniyim..[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 equip kullanma manasindadir sen itemi kullanmiyosunuz o itemi yere bi yere koy sabitle veya attrden ayarla iste.. birden fazla duyuru icin serv.allclients sysmessage @1153 .. set tag.duyuru2 hedeekel.. felan iste kastirma beni :-)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 leBaal bi özel mesajlerına bakabilirmisin[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iyide o duyurunun aynısını yazmıcam ikinci duyuruda :)[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 onun için başka bir tag yaptı ya başka bi iteme de .set tag.duyuru2 midi nedi hede hödö yaz işte[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya starda yarattım bu item i ama olmadı yell ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [spo1=böle bişi yaptım olabilirmi acaba?][itemdef i_yell] name yell id i_grave_stone type t_eq_ script value 0 weight 0 ON=@Dlick timer 300 return 1 On=ON=@timer if ( > 300) serv.allclients sysmessage @1153 hede hede hede if ( > 300) serv.allclients sysmessage @1153 asdsadsadsadsda if ( > 300 serv.allclients sysmessage @1153 fdsfsdffdsdfs endif return 1 [/spo][signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 al dostum simdi yapiverdim sapa saglam calişiyor. [spo1=Burdan][itemdef i_duyur_oto] name yell id i_grave_stone type t_eq_script attr attr_move_never ON=@dclick timer 3 return 1 ON=@timer serv.allclients smsgx Seventy Uo Oyun Yeniklerimi. serv.allclients smsgx www.seventy.gen.tr adresinden takip edebilirsiniz. timer 3 return 1 [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [itemdef i_duyur_oto] name yell id i_grave_stone type t_eq_ script attr attr_move_never ON=@dclick timer 3 return 1 ON=@timer serv.allclients sysmessage Seventy Uo Oyun Yeniklerimi. serv.allclients sysmessage smsgx www.seventy.gen.tr adresinden takip edebilirsiniz. timer 3 return 1 yaw bunu koydum starda item ıda yarattım ama olmuyor :([signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nasil calismaz yahu [itemdef i_anonsetlan] id i_gravestone name announce seysi type t_script weight 1000.0 on=@create color 0481 timer 10 on=@timer serv.allclients sysmessage timer 10 return 1[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 oke bu oldu :D [Bu mesaj TilkiAndre tarafından 29 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 herkes iyi yapmış güzel yapmışda bari bide durdurmasınıda ayarlasaydınız :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 .remove ,)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [itemdef i_anonsetlan] id i_grave_stone name announce seysi type t_ script weight 1000.0 on=@create color 0 timer 10 on=@timer serv.allclients sysmessage @0481 asd UO Haberler: serv.allclients sysmessage @90 Sifrenizi degistirmek icin .sifre komutunu kullaniniz. timer 10 serv.allclients sysmessage @0481 asdasd UO Haberler: serv.allclients sysmessage @90 Web Sitemiz: www.as.com'dur. timer 10 serv.allclients sysmessage @0481 asd UO Haberler: serv.allclients sysmessage @90 .titlesec komutu eklenmistir. timer 10 return 1 ya mesela 10 saniyede bir farklı msj lar olucak onu nasıl yaparım böle olmadı.[signature][hline]For you... [Bu mesaj TilkiAndre tarafından 29 Ağustos 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 farkli taslar koyman gerekli. aslinda dedigin gibi tek tas ile de yapilabilir ama simdi disari cikicam yarin dusunuruz :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar