Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğer ICQ Bağlanmazsa v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet anlamayanlar için resimli bi döküman yapmaya karar verdim

1. aşama
Buraya tıklayarak bir proxy seçin...

2. aşama

Resimde görüldüğü gibi ayarlara oradan da connections'a girin

3. aşama

Server kısmına tıklayın Proxy Setting'ten firewall ve proxy'i aktif edin yandan HTTPS Seçin

4. aşama

Firewall kısmına tıklayın. HTTPS seçeneğini aktif edin.
Host kısmına aldığınız Proxy'nin IP'sini Port'ada Portunu yazın
Apply'a tıklayıp bağlanmayı deneyin. Eğer bağlanmazsa ayarları kontrol edin. Veya başka bir proxy seçin...

Bu döküman tamamen yardım amaçlı yazılmıştır. Sorunu olan bağlanamayan özelden bana ulaşabilir...[hline]ICQ Add
Email: [email protected]
Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile...

Mesaj tarihi:
1- Main-> Preferences ->Server -> Servers -> port:443
2- "Proxy Settings -> Using Firewall -> Using Proxy" olmalı, "HTTP" seçilmeli
3- "Keep connection alive" seçili olmalı
4- Firewall tab'ında ise "Proxies/Firewall"da HTTP seçili olmalı, "Proxy Server"da host boş, port 0 (sıfır) olmalı.
5- "Use proxy to resolve hostnames" seçili olmalı.
6- Şimdi Disconnect/Connect yapın
Mesaj tarihi:
forumda mevcut her yolu denedim online olamıyorum bir türlü

ultra tv olupta benim gibi giremeyen var mı ?[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Mesaj tarihi:
can't connect to https server diyerek hata vermekte şu an benimki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
icq ya bağlanan birileri varsa connections bölümünde hangi bölüme neyi işaretlediklerini detaylıca yazabilir mi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
proxy de ve firewall da http yi seçtim
host boş
port 80

online ım şu an
pek kimse yok ama :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
bence gönderilen mesajları alamıyorsun... bende öyle oluyor hatta bir iki kişiyle e-mail yoluyla yada mircyoluyla konuşabiliyoruz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
gene balanmıyo ?
proxy falan yazar mısınız ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
proxy.ttnet.net.tr, 8080
Şu anda bağlıyım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
yannIz resimlerde eksik olan "keep connection alive" acIk olmalI. bi de bo$una auth kutusunu i$aretlemeye gerek yok.

bi de proxy verim, ben surekli onu kullanIyorum: dubserver.globalcafe.ie:80[hline]d. quantell
the poor (!) thief
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...