_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Evet anlamayanlar için resimli bi döküman yapmaya karar verdim 1. aşamaBuraya tıklayarak bir proxy seçin... 2. aşama Resimde görüldüğü gibi ayarlara oradan da connections'a girin 3. aşama Server kısmına tıklayın Proxy Setting'ten firewall ve proxy'i aktif edin yandan HTTPS Seçin 4. aşama Firewall kısmına tıklayın. HTTPS seçeneğini aktif edin. Host kısmına aldığınız Proxy'nin IP'sini Port'ada Portunu yazın Apply'a tıklayıp bağlanmayı deneyin. Eğer bağlanmazsa ayarları kontrol edin. Veya başka bir proxy seçin...Bu döküman tamamen yardım amaçlı yazılmıştır. Sorunu olan bağlanamayan özelden bana ulaşabilir...[hline]ICQ AddEmail: [email protected]Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 öyle de olmadığı oluo bazen. general dan always use external diceksiniz bi de kesin..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 1- Main-> Preferences ->Server -> Servers -> port:443 2- "Proxy Settings -> Using Firewall -> Using Proxy" olmalı, "HTTP" seçilmeli 3- "Keep connection alive" seçili olmalı 4- Firewall tab'ında ise "Proxies/Firewall"da HTTP seçili olmalı, "Proxy Server"da host boş, port 0 (sıfır) olmalı. 5- "Use proxy to resolve hostnames" seçili olmalı. 6- Şimdi Disconnect/Connect yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yaşasın onlineım!!![hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 forumda mevcut her yolu denedim online olamıyorum bir türlü ultra tv olupta benim gibi giremeyen var mı ?[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 deişik portları dene bende giremedim 5190 dan[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 2003a vardı degişiklikleri yaptım girdi sonra gene düştü gene girmiyo falan eee yetre dedim kurdum 202 yi geri hiç oynamadım çalışıyo mis gibi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blackice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 up...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 pc ye format attım fakat başta user seçmessek girmio nasıl olcak dialupla bağlanıp o işlemi yapaıp diicem pcde dial up modem yok...[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 can't connect to https server diyerek hata vermekte şu an benimki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 icq ya bağlanan birileri varsa connections bölümünde hangi bölüme neyi işaretlediklerini detaylıca yazabilir mi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 proxy de ve firewall da http yi seçtim host boş port 80 online ım şu an pek kimse yok ama :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bence gönderilen mesajları alamıyorsun... bende öyle oluyor hatta bir iki kişiyle e-mail yoluyla yada mircyoluyla konuşabiliyoruz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 gene balanmıyo ? proxy falan yazar mısınız ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ilk mesajda proxy4free nin linki vardı[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 proxy.ttnet.net.tr, 8080 Şu anda bağlıyım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bir allah ne muradın varsa versin de benden sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yannIz resimlerde eksik olan "keep connection alive" acIk olmalI. bi de bo$una auth kutusunu i$aretlemeye gerek yok. bi de proxy verim, ben surekli onu kullanIyorum: dubserver.globalcafe.ie:80[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 giremiyorum!! eski kullandigim proxy artik girmiyor , ttnet in ki de ise yaramadi. ne yapmak lazim gelir?[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 www.proxy4free.com/page2.html seç buradan proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bi kac kere denedim calismadi sonunda abd den bi yer buldum sagol :)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben de yeni geçtim cable'a bugün.. ultra tv.. yukardakilerin hepsini denedim ama olmuyor..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 holey girdim..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 2 gündür sorunsuz giriyodum şimdi yine bağlanmıyo. ayrıca net oldukça yavaş,downloadların 1kb/s ile falan geldiği oluyo.Ne anladım ki ben kablodan?? :([hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet Eğer ICQ Bağlanmazsa v2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 forumda mevcut her yolu denedim online olamıyorum bir türlü ultra tv olupta benim gibi giremeyen var mı ?[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 deişik portları dene bende giremedim 5190 dan[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 2003a vardı degişiklikleri yaptım girdi sonra gene düştü gene girmiyo falan eee yetre dedim kurdum 202 yi geri hiç oynamadım çalışıyo mis gibi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 up...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 pc ye format attım fakat başta user seçmessek girmio nasıl olcak dialupla bağlanıp o işlemi yapaıp diicem pcde dial up modem yok...[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 can't connect to https server diyerek hata vermekte şu an benimki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 icq ya bağlanan birileri varsa connections bölümünde hangi bölüme neyi işaretlediklerini detaylıca yazabilir mi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 proxy de ve firewall da http yi seçtim host boş port 80 online ım şu an pek kimse yok ama :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bence gönderilen mesajları alamıyorsun... bende öyle oluyor hatta bir iki kişiyle e-mail yoluyla yada mircyoluyla konuşabiliyoruz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 gene balanmıyo ? proxy falan yazar mısınız ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ilk mesajda proxy4free nin linki vardı[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 proxy.ttnet.net.tr, 8080 Şu anda bağlıyım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bir allah ne muradın varsa versin de benden sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yannIz resimlerde eksik olan "keep connection alive" acIk olmalI. bi de bo$una auth kutusunu i$aretlemeye gerek yok. bi de proxy verim, ben surekli onu kullanIyorum: dubserver.globalcafe.ie:80[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 giremiyorum!! eski kullandigim proxy artik girmiyor , ttnet in ki de ise yaramadi. ne yapmak lazim gelir?[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 www.proxy4free.com/page2.html seç buradan proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bi kac kere denedim calismadi sonunda abd den bi yer buldum sagol :)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben de yeni geçtim cable'a bugün.. ultra tv.. yukardakilerin hepsini denedim ama olmuyor..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 holey girdim..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 2 gündür sorunsuz giriyodum şimdi yine bağlanmıyo. ayrıca net oldukça yavaş,downloadların 1kb/s ile falan geldiği oluyo.Ne anladım ki ben kablodan?? :([hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet Eğer ICQ Bağlanmazsa v2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 can't connect to https server diyerek hata vermekte şu an benimki[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 icq ya bağlanan birileri varsa connections bölümünde hangi bölüme neyi işaretlediklerini detaylıca yazabilir mi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 proxy de ve firewall da http yi seçtim host boş port 80 online ım şu an pek kimse yok ama :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bence gönderilen mesajları alamıyorsun... bende öyle oluyor hatta bir iki kişiyle e-mail yoluyla yada mircyoluyla konuşabiliyoruz[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 gene balanmıyo ? proxy falan yazar mısınız ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ilk mesajda proxy4free nin linki vardı[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 proxy.ttnet.net.tr, 8080 Şu anda bağlıyım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bir allah ne muradın varsa versin de benden sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yannIz resimlerde eksik olan "keep connection alive" acIk olmalI. bi de bo$una auth kutusunu i$aretlemeye gerek yok. bi de proxy verim, ben surekli onu kullanIyorum: dubserver.globalcafe.ie:80[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 giremiyorum!! eski kullandigim proxy artik girmiyor , ttnet in ki de ise yaramadi. ne yapmak lazim gelir?[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 www.proxy4free.com/page2.html seç buradan proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bi kac kere denedim calismadi sonunda abd den bi yer buldum sagol :)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben de yeni geçtim cable'a bugün.. ultra tv.. yukardakilerin hepsini denedim ama olmuyor..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 holey girdim..[hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 2 gündür sorunsuz giriyodum şimdi yine bağlanmıyo. ayrıca net oldukça yavaş,downloadların 1kb/s ile falan geldiği oluyo.Ne anladım ki ben kablodan?? :([hline] call my name and save me from the dark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar